12 cele mai stilate vedete ale săptămânii [03.07.15]

Anonim

Moda lună în Europa (Londra, Paris, Florența și Milano) a ajuns la o haltă în această săptămână.

Dar nu înainte de a scoate câțiva băieți bine îmbrăcați, care sunt numiți de Russell Westbrook, Mikky Ekko și Willy Carter.

Alte petreceri de modă s-au vărsat pe continent cu expoziția "Vogue Like A Painting" din Madrid, înainte ca turneul european "Magic Mike XXL" să aducă socialiste locale în variantele de vară ale costumului.

Băieți cu cecuri și curioși au participat la evenimentul "A cincia și al 57-lea" al Tiffany & Co în orașul vechi din Londra, iar zborurile obișnuite au fost atinse în LAX, în special lucrurile foarte ocupate, domnul Kanye West.

Faceți clic pe prezentarea de prezentare pentru cele 12 cele mai elegante bărbați de celebritate ale săptămânii.

1/12

Javier De Miguel

Sărbătoarea de vară vine în minte când îl vede pe Miguel la petrecerea de la Vogue din Madrid. Pantalonii de culoare latte și pantofii de măsline elimină cliseul din blazerul alb. Big tick!

2/12

Willy Carter

Modelul participă la lansarea de la Adidas Tubular la Paris, purtând o cămașă de culoare roșie, cu paragate și pantaloni jogger tăiați. Aspectul negru are o poziție mai strictă cu cizmele pentru cămilă. Și Carter s-ar fi pierdut fără pălăria lui neagră, purtând marginea înainte de a fi rece.

3/12

Ryan Seacrest

Lumina călătoriei, minimalismul lui Seacrest primește o aprindere cu adidași maroși și una dintre cele mai bune perechi de fedora / sunnies pe care le-am văzut. Nimic nu este lipicios în legătură cu acea pălărie, dovedindu-se mai puțin atunci când lucrezi la cap.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever