Seturi de manichiură bărbați pentru unghiile A-List

Anonim

Priviți-vă mâinile. Sunt labele bine îngrijite ale unui domn modern? Sau ai sport un set de gheare zdrențuite mai potrivite pentru o vrăjitoare într-o lovitură de groază?

Zilele de îngrijire a unghiilor ca domeniu al femeii au dispărut de mult. Bărbații stau fericiți până la salon și își trimit mănușile pentru a fi aranjați de profesioniști, dar dacă nu e stilul tău, nu mai există nici o scuză pentru talonii tăiați. Investește-te într-un set de manichiură, astfel încât să te poți îndrepta spre unghii respectabile.

Seturile de manichiură pentru bărbați variază în funcție de mărime și de preț, de la oasele goale de 3 piese până la cele extravagante de 10 piese. Kitul potrivit pentru tine va depinde de starea unghiilor tale, de instrumentele de care ai nevoie, de preferințele personale și de bugetul tău.

Deasupra veți găsi o selecție a celor mai bune seturi de manichiură pentru bărbați dintr-o varietate de mărci - pentru că mâinile dvs. merită să arate la fel de bine ca și restul, diavolul frumos.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării