20 de mărci de îmbrăcăminte britanice care merită să cumpere în 2018

Anonim

Fie că este vorba de Bond, un monarh, fie de David Beckham, circuitul de bărbați britanic a făcut mai mult decât o parte echitabilă, aducând un stil masculin subevaluat unei audiențe globale.

Și în timp ce ați putea crede că britanicii se ocupă de haine de ploaie, cluburi înfundate și nume urâte care vă amintesc de băieții care te-au hărțuit la antrenamentul de rugby în liceu, mai sunt multe de văzut decât doar Saville Row.

Aici am construit o listă principală a celor mai bune 20 de mărci britanice despre care trebuie să știți în 2018, de la cei mai în vârstă, de la Saville Row la tineri și netestați.

Gieves & Hawkes

Gieves și Hawkes au un CV impecabil care se întinde pe o perioadă de aproximativ două sute de ani și o listă de clienți care să se potrivească. Acești tipi își aveau originea în Londra în 1771 ca croitori militari și înființatori, și nu au câștigat niciunul decât trei Warrant-uri (nu un lucru ușor) în acest proces.

În timp ce ar putea să-i ofere pe fostii șefi de stat și pe celebri sportivi precum David Beckham, doar plebs ca noi pot avea acces la un program puternic de măsurare și programare care vă va lăsa să vă părăsiți sediul central din Londra, simțind că ar trebui să fii următor 007.

Hackett

Fondată în 1979 și operată până în prezent de Jeremy Hackett, Hackett oferă croitorie clasică, gata pentru uzură, cu maturitatea pe care nu v-ați aștepta decât de la bătrânii instituției Saville Row.

Accentul său se pune pe clasicele workhorses ale unei dulapuri masculine, permițându-vă să construiți o completă completă de costume, cămăși și legături pentru corporația nouă până la cinci. Cea mai recentă colecție de primăvară include tricouri mai ușoare, gilete și jachete casual, dar nu veți vedea amprente de noutate sau noduri inteligente de cultura pop oriunde aici.

Hackett este pentru tipul care dorește o subestimare britanică fără pânzele de păianjen sălbatic pe care tu ai tendința să le asociezi cu Saville Row. Sunt minunate pentru un dulap matur, dar contemporan.

Burton

Croitoria britanică poartă întotdeauna un sentiment de istorie, iar Burton nu face excepție. Fondată în 1903 de un ambițios băiat de 18 ani, cu un mic împrumut de familie, Burton are acum peste 400 de magazine și o imensă amprentă de retail online.

O menswear all-rounder, cea mai bună calitate a lui Burton este accesibilitatea. Ele fac costume pentru cei înalți, voluminoși sau slabi, și nici unul din ei nu vă va costa un braț și un picior. Tot ceea ce vedeți are kilometraj pe termen lung și nu arată hidos după un sezon.

Deci, dacă aveți nevoie de un nou dulap corporativ sau de reîmprospătare și aveți nevoie de el acum, Burton este calea de plecare.

Cos

Într-o lume a modelor ciclice și a caracteristicilor urbane ale pistelor, care se uită la modă înainte de a ajunge în magazin, Cos oferă un pic de calm și stabilitate.

Etosul aici este destul de simplu: piesele de dulap pe tot parcursul anului care arată bine astăzi și în anii următori.

Veți găsi clasice cu scop funcțional modern: cămăși, chinos, jachete de harrington, îmbrăcăminte de plajă, chiar și costume casual - toate legate de culori simple și design bun.

Reiss

Lansat în 1971, Reiss a capturat o urmărire loială a băieților care au nevoie întotdeauna de următoarea cămașă, cravată sau tricot.

Reiss oferă bărbați atât casual, cât și formal, cu costume moderne, adaptate din două piese, și un stil britanic care este orientat spre cel mai tânăr și mai proaspăt.

Cămășile albe sunt o caracteristică și nu puteți merge prost cu niciunul dintre costumele lor de marină pentru un interviu de angajare sau pentru o cină în cinste. Le veți găsi la David Jones și nu ne-ar face surpriza dacă amprenta lor cu amănuntul va crește în 2018.

Private White VC

Private White VC este numit după un tip care povestea probabil va face să vă simțiți AF inadecvat.

Din fericire, hainele lor sunt proiectate pentru a avea efectul opus. Acestea oferă o gamă de încălțăminte rezistente și funcționale, dar sunt jachetele lor - bombardiere, jachete de motociclete și impermeabile - care ne țin în atenția.

Standardele lor de producție sunt greu de învins - fiecare îmbrăcăminte trece prin 21 de perechi de mâini în timpul procesului și este făcută dintr-o fabrică din Manchester. Puteți spune probabil că Private White VC este vorba despre continuitate, iar cu nepoții originali ai lui White care încă rulează spectacolul, suntem destul de siguri că așa va rămâne.

Burberry

Toată lumea vrea un haina Burberry - perioadă. Burberry are un kilometru istoric serios în urma lor, de la echiparea ofițerilor britanici în Primul Război Mondial până la prezența lor astăzi ca piloți.

Pânza de tranșee este o parte mică, dar distinctivă a ofertei lor și veți putea găsi în 2018 parfumuri de lux, eșarfe și pungi. Dacă am avea de ales, vă vedem să ieșiți pe ușă cu unul dintre ei șanțurile lor de cămilă.

Ei niciodată nu ies din stil, iar nenumăratele imitări de pe piață nu le fac dreptate. Dacă există ceva de salvat până în 2018, este vorba despre asta.

Dunhill

Dacă ați simțit vreodată nevoia de a se îmbrăca ca parte a crustei superioare a Londrei, Dunhill joacă rolul. Dunhill servește mulțimea clubului și a golfului din prestigiosul lor imobil Mayfair, oferind o suită de opțiuni de croitorie personalizate în plus față de jachete, costume, tricouri și alte opțiuni casual.

Ei chiar au un frizer și un cinematograf intern pentru cei înclinați (dar suntem mai interesați de haine). Dunhill oferă stilul britanic clasic care se încadrează pe capătul mai conservator și masculin al scalei. Sunt pentru cel mai în vârstă, mai bine stabilit sau cel mai tânăr care aspiră să ajungă acolo.

Barbour

Nu trebuie să fie o surpriză faptul că bărbații britanici vin cu istorie greu de egalat. Fondată în 1894, Barbour nu face excepție.

Reputatia lor se bazeaza pe laurile lor de vest de bumbac de ceara populare, care sunt la fel de relevante in 2018 asa cum au fost in ultimele decenii. Barbour nu sunt doar un ponei un truc, și veți putea găsi gilete, jachete de motociclete, și polo și pantaloni casual în colecții recente.

Barbour oferă un serviciu de reparații pentru îmbrăcăminte, care lucrează peste 100.000 de jachete anual. Deci, dacă cumpărați o jachetă în 2018, există toate șansele să o purtați încă într-un deceniu sau mai mult.

Oliver Spencer

Oliver Spencer sunt tineri până la bărbații britanici care au lansat în 2002, dar nu putem ține pasul împotriva lor.

Oliver Spencer actualizează cu gust clase masculine, cum ar fi jachetele bombardiere, cămăși de culoare albă și tricotaje, oferindu-le un aspect modern, adaptat, fără a lua orice scurtătură în design și fabricare. Ultima lor colecție din 2018 indică influențe din anii 70 și ne păstrăm un ochi aspirațional asupra bombardierelor lor corduroy și tricoturilor retro crewneck.

dudă

Deținând și bucurându-vă de o geantă de piele de lux este un element de listă pentru majoritatea dintre noi aici, la D'Marge.

Estetica lui Mulberry este inconspicuoasă, dar masculină, evitând culorile și amprentele înfricoșătoare în favoarea unui etos de design puternic și a unei palete subjugate. Holdings lor sunt un fel de cumpărături fără întreruperi cu valoare durabilă pe care le-ați putea trece pe copiii dvs., și recent au intensificat jocul lor accesorii, oferindu-vă opțiuni gifting solide până în 2018. Mulberry sunt o cumpere o dată, cumpara dreptul de brand, dar dacă puteți vedea trecutul prețurilor pe care nu le veți căuta niciodată înapoi.

Paul smith

"Cei ciudați britari care îi plac tiparele amuzante" nu îl fac pe Paul Smith dreptate. Un bărbat grea, Paul Smith reproiectează croitoria clasică britanică cu un ochi îndrăzneț pentru culori și printuri, fără a tăia colțuri în timpul procesului de design.

Este un avocat pentru lână și pentru a personaliza moștenirea, dar nu lasă asta să se oprească la o înfățișare ciudată sau la mângâiere la pretențiile lui Saville Row. În 2018, Paul Smith explorează suprapunerea scăzută, spre deosebire de caracterul său îndrăzneț caracteristic: tricoturi tipărite florale și espadrille, costume de baie personalizate și o mulțime de portocale, peste tot.

Aruncați o privire asupra bombardierelor sale de lână și nu vă simțiți frică să aruncați o cravată florală în rotația voastră.

Alexander McQueen

Nu multe mărci pot spune că sunt identificabile dintr-o clipă, dar Alexander McQueen este cu siguranță unul dintre ele.

În 2018, imaginile de craniu și oase ale lui McQueen nu merg nicăieri și probabil veți vedea o creștere a broderiei craniului, în plus față de greii de garderobă, cum ar fi blazerele simple ale marinei și tuxedurile negre. Nu pare că noua conducere a schimbat ceea ce face Alexander McQueen, așa că, dacă dulapul tău are nevoie de un pic de imagistică gotică, se întâlnește cu o croitură serioasă, probabil că ai găsit-o.

John Smedley

John Smedley este o altă venerabilă etichetă britanică ce lucrează în peste 200 de ani de serviciu.

Înființate în 1784, fac tricouri simple, versatile, cum ar fi crewnecks dumneavoastră, saltele cardigan și lănțișoare de lână într-un palat subjugat de în primul rând blues și gri. Cele mai multe piese sunt lână pur merino și făcute în Marea Britanie. Favoritul nostru este fluturașul marin, care este o investiție solidă pentru răceala viitoare.

Orlebar Brown

Cei mai multi baieti nu pun "lux" si "baieti" in acelasi cos, asa ca, din fericire, avem Orlebar Brown sa facem un lucru.

Orlebar Brown răspundea strigătelor de bărbați care erau hrăniți de viermi lungi, fratboi, înlocuindu-i cu șorturi inteligente, adaptate, pe care probabil că le-ai fi putut uza în oraș. Acestea cuprind atât modele simple, versatile și amprente de noutate și sunt la fel de atent făcute ca și croirea "serioasă".

Așadar, dacă doriți să obțineți o experiență de lux, o pereche de pătlăgele de la Orlebar Brown este un pas elegant (dar scump) în direcția cea bună.

Emma Willis

Bazat în fortificația cămășii de pe strada Jermyn, Londra, Emma Willis este o caracteristică inferioară a bărbaților britanici.

Înființată în 1989 și realizată exclusiv în Marea Britanie, nu veți vedea nici o îndrăzneală a lui Paul Smith sau dramele gotice ale lui Alexander McQueen - este vorba despre o simplă corporație pentru bărbați care face munca făcută pentru cei nouă până la cinci.

Accesorii sunt o altă caracteristică puternică în 2018, variind de la hankies de buzunar până la legături și rochii de îmbrăcăminte care vă vor face să vă reconsiderați îmbrăcați în lucru luni.

Hardy Amies

Eticheta de corespondență a lui Sir Hardy Amies a căzut în umbre, după ce nu a reușit să țină pasul cu vremurile, dar un recent reboot post-faliment în 2009 a lăsat un pic de aer proaspăt în marcă și a adăugat câteva subtilități contemporane acestui nume.

Veți găsi încă piese clasice adaptate cum ar fi costumele marinei și cărbunelui, cămășile albe și legăturile prietenoase pentru sala de consiliu, dar și în reduceri și țesături mai subțiri, adaptate pentru o audiență mai tânără și mai puțin conservatoare.

Este vorba de a ține pasul cu gusturile în schimbare ale pieței, fără a uita de unde a început totul, iar branding-ul lui Hardy Amies a făcut exact acest lucru.

Smythson

La fel ca Gieves & Hawkes, Smythson are trei mandate regale și o clientelă de prestigiu în regie, film și politică.

Longevitatea și atemporalitatea se află în centrul grilei Smythson, valorile reflectate în folosirea celei mai bune piele disponibile și a meșteșugului personalizat - nu veți vedea aici nici o lucrare de îmbrăcăminte din piele sau îmbrăcăminte.

Smythson ar putea fi o vindere dificilă dacă tocmai ți-ai luat piciorul pe scară și trebuie să împrumute costume de la bătrânul tău, dar aceste cazuri de ceasuri de piele și deținătorii de cereale sunt tocmai drăguți să ratezi.

Grenson

Grenson este unul dintre ultimii, cei mai buni pantofi din Northhampton. Ei își urmăresc istoria până în 1866 și încă concurează în piața de încălțăminte din fabrica din Northampton, angajând zeci de meseriași.

Grenson este renumit pentru pantofii rezistenți, pantofi Goodyear, care pot fi reținuți periodic, iar dacă suntem cinstiți cu dvs., acestea sunt mai bune decât unii dintre concurenții lor prețioși. Acestea servesc fiecare preferință de la oxfords clasice la cizme, dar brogusii lor captează cea mai mare atenție de la pariorii de încălțăminte.

Grenson nu rupe banca ca si alte branduri Northhampton si daca te ingrijesti de ei, te vor vedea (si picioarele tale) prin decenii de uzura grea.

Sunspel

Sunspel își construiește locuința în principiile de bază, o zonă a pieței ușor de trecut cu vederea.

Sunspel a făcut din primele lenjerie de primă calitate din Marea Britanie în 1860 și a condus introducerea de pantaloni pentru boxeri în anii 1940. De atunci, ei și-au lărgit orizonturile într-un mod grozav, cu totul de la tricotajele Merino, pentru a înota pantaloni scurți și teiuri pentru vară.

Sunspel tind să rămână într-o paletă de culori neutră, făcând ca elementele de bază să fie suficient de versatile pentru a intra și ieși din fiecare echipament.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene