40 idei de coafura Slick & Shiny pentru barbati care vor face ca seful sa se intoarca

Anonim

Genti sofisticati precum Don Draper si Jay Gatsby au facut din nou aspectul rafinat, stralucitor, slicked-back sa fie cool si il iubim.

Tendința actuală este pentru tăieri mai scurte, mai lungi pe partea de sus, care sunt clasice și dapper, în timp ce sunt încă moderne și edgioase. Aruncați un produs puțin acolo pentru câteva apăsări și unele strălucește și aveți un aspect curat, masculin, sexy, versatil, pe care tipi ca Leo DiCaprio, Adam Levine și Beckham au fost balansați.

Pentru inspirație, am creat o galerie de coafuri din spate care se sprijină pe cap și pe umeri deasupra restului.

Styling-ul perfect este mai mult decât distrugerea încărcăturilor de produs gras din părul tău. Mai intai trebuie sa-ti stilizezi parul (uscat sau pieptene) pe loc. Doriți să evitați volumul prea mare și apoi alegeți produsul dorit de finisare. Ele cheie pentru acest lucru este - alegeți dacă doriți o pată uscată, sau umedă slick.

O pată umedă, puteți utiliza umezeala încă în părul dvs. dintr-o spălare curată și o capturați sub produs, utilizați argila de turnare American Crew, acest lucru va menține părul flexibil și nu este ferm în structura sa.

Daca doriti un look uscat si mai pregatit, alegeti sa uscati parul mai intai apoi folositi un produs de styling cu un luciu ridicat, cum ar fi o crema de ingrijire. Trebuie să faceți o opțiune de styling atunci când participați la funcțiile de cravată neagră în cel mai strâns costum.

- Christopher Dunkley, Men + Co

1/40

2/40

3/40

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării