5 parfumuri aromatice esențiale pentru bărbați

Anonim

Parfumurile aromatice sunt aproape exclusiv concepute pentru bărbați și sunt o alegere deosebită dacă sunteți pe piață pentru ceva fără îndoială masculin. Un miros este considerat "aromat" atunci când este natural în natură - gândiți la chimion, salvie, rozmarin, lavandă și alte plante. Compozițiile aromatice sunt adesea combinate cu note de citrice și condimente pentru echilibru.

Iată câteva dintre favoritele noastre:

Donna Karan Combustibil pentru bărbați

Combustibilul pentru bărbați a fost inspirat de soțul târziu al lui Donna Karan, Stephen Weiss, care a fost entuziasmat de libertatea de a accelera pe un drum deschis. Mirosul surprinde acest sentiment de aventură și entuziasm cu note de top de citrice, ananas și ienupăr, note de mijloc de albăstrui, chihlimbar, lavandă și migdale și note de bază de lemn de santal, patchouli și mosc.

CUMPARA NICIODATURA NU PENTRU BARBIE

Byredo Parfums Duminică Köln

Bydgoselul de duminică de la Byredo este un parfum aromat din lemn cu note de top de cardamom, bergamot și anason. În inima sa sunt note de geranium, tămâie și lavandă, în timp ce vetiverul, mușchii și patchoulii formează baza. Duminica Köln are un echilibru între căldură și dulceață, între condiment și pământ, între crispness și căldură. Este un eau de parfum care mărește starea de spirit, care este perfect pentru o zi relaxată de weekend.

CUMPARA NUNTI COLOGNE

Yves Saint Laurent La Nuit de l'Homme

O sticlă de La Nuit de L'Homme de Yves Saint Laurent spune o poveste senzuală, seducătoare, compusă din cardamom picant, cedru, bergamot, vetiver și cumarină. Parfumul există într-un spațiu între contradicții - sofisticat, dar neschimbător, adânc și misterios, dar strălucitor și proaspăt, restrâns, dar îndrăzneț. Este un parfum opulente, elegante și masculine, împreună cu ambalajul.

CUMPARA YSL

Opt & BOB

EIGHT & BOB are o poveste de origine impresionantă, care include vacanțe pe Riviera franceză, fostul președinte american John F. Kennedy, contrabandă cu sticle în cărți pentru a evita detectarea de către naziști și un majordom dedicat familiei. Ar fi un mister foarte ucigaș și, de asemenea, face un parfum extraordinar, bazat pe o plantă aromatică rară din Chile, care poate fi selectată numai în lunile decembrie și ianuarie.

CUMPARA ORAȘUL & BOB

Șase parfumuri Seria doi: Energia solară a măgarului de Henrik Vibskov

Este greu să ignori un nume precum "Solar Donkey Power". Șase parfumuri: Seria a doua explorează relația dintre artist și natură printr-o colecție de parfumuri, povestiri, filme, fotografie și artă. Un sprit al mirosului unic numit al lui Henrik Vibskov include note de bergamot, salvie aromatic, geraniu, patchouli, mușchi, tămâie și pin. Combinația este caldă și lemnoasă pe de o parte și proaspătă, aromată și florală pe cealaltă.

CUMPARA SIX SCENE

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării