5 parfumuri esențiale de piele pentru bărbați

Anonim

Aromele din piele sunt un paradox ciudat. Parfumerii au lucrat inițial cu tăbăcitori master, pentru a masca mirosul neplăcut de piei utilizate pentru mănuși, cizme și alte articole de piele. Aceste zile, pielea este mirosul în sine. Parfumurile din piele pot fi uleioase, tartă, fumoase, picante, fructe și chiar florale. Surprinzător de versatil, parfumurile din piele reprezintă o alegere bună pentru bărbatul care dorește un miros care este în același timp atât butch, cât și elegant.

Memoir Man / Amouage

Parfumeria Karine Vinchon a proiectat Memoir Man de Amouage în jurul unei note centrale a absintului. Parfumul lemnoși și piele fougère are o fuziune standard de lavandă și stejar și se amestecă cu busuioc și menta. Notele de inima ale lemnului, tamaie si trandafir urmeaza notele de varf mai usoare. La bază sunt note fine, bogate de chihlimbar, vanilie, tutun și piele.

A CUMPARA

Colonia din piele Eau de Cologne Concentrée / Acqua di Parma

ColoniaLeather Eau de Cologne Concentrée a devenit cel mai nou membru al colecției de ingrediente în mai 2014. Acqua di Parma descrie parfumul ca o "creație originală, născută prin combinarea neconvențională a prospețimii provenite din notele de citrice ale parfumului original Colonia și nuanțele bogate, senzuale de aromă piele ". Notele sale includ portocale, tei, trandafir și petit de cereale, urmate de piele, lemn de cedru și guaiac din Paraguay.

A CUMPARA

Piele toscana / Tom Ford

Cele 12 eau de parfumuri ale colecției Private Blend, lansate în 2007 de Tom Ford, au fost concepute pentru a fi utilizate singure sau în combinație. Pielea toscană îmbină notele de top de șofran, zmeură și cimbru cu note de mijloc de olibanum și iasomie înfloritoare de noapte. Piele, piele neagră și lemn de chihlimbar dau mirosului o complexitate și bogăție pe care unii sunt convinși că miroase exact ca și cocaina.

A CUMPARA

Accord Oud / Byredo

Oud este menționat într-unul dintre cele mai vechi texte scrise din lume - vedele sanscrite din India - și este un ingredient tradițional în tămâie și parfumuri. În mâinile capabile de Byredo devine Accord Oud, un parfum pentru bărbați care îmbină agar cu un acord de piele proaspătă, pădure blondă, șofran, scorțișoară și prune negre. Alte note includ patchouli, mure, rum, salvie și mosc pulverulent.

A CUMPARA

Le Parfum De Therese / Frederic Malle

Edmond Roudnitska a dezvoltat acest miros pentru soția sa în anii 1950. A rămas numai în uz personal până la fondarea lui Frederic Malle, după care Teresa a fost de acord cu formula care urma să fie folosită în colecție. Le Parfum De Therese se deschide cu tangerine și pepene galben care duc într-o inimă de trandafir și prune. Cedar, vetiver și piele termină compoziția.

A CUMPARA

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării