5 parfumuri noi care vă vor pune peste linia de întâlnire pe timp de noapte

Anonim

Vrei să miroși chic-er decât arăți, veniți pe timp de noapte? Cu sute de parfumuri de pe piață chiar acum, șansele ca prietenul tău intim să fi mirosit cum ar fi parfumul comun, precum și unele dintre cele mai moderne oferte de parfumuri, pe care toată lumea pare să le pulverizeze.

Deci, când mai multe branduri de lux de presă eliberează (și relansează) un nou miros ca parte a repertoriului de îngrijire a bărbaților lor cu doar câteva săptămâni în urmă, este timpul să spritz ceva puțin proaspăt, pe această încheietură mâinii.

De la parfumul reîncărcabil de Cartier cu miere-galben până la îmbutelirea lui Ferragamo a ceea ce înseamnă a arăta (și miroase) italiana, există un colin care să se potrivească cu gustul cel mai ciudat în aroma acestui bărbat. Woody și rummy, fructe și florale, aici sunt cele mai bune parfumuri noi pentru bărbați, care sunt sigur de a vă obține peste linia de pe data de noapte.

# 1 "Omul negru al Bulgari"

Ca un whiff exotic din Orientul Mijlociu, noul parfum de către maestrul de accesorii Bulgari Bulgari este un must-have în acest sezon, mai ales dacă preferați alcoolul tare și condimentele puternice.

Alberto Morillas este parfumul aflat în spatele mirosului, care a îndulciat ușor aroma omului prin note de mijloc de trandafir și tuberoză, ademenind nasul feminin, dar niciodată feminin. În esență, "Orientul negru al omului" este o colonie orientală din lemn, datorită notelor de vârf ale romului și cardamonului în vârstă. Apoi, pielea tăbăcită mărește robustețea parfumului, făcându-l parfum pentru bărbați, dar cu un indiciu de eleganță.

# 2 Tauerville "Tuberose Flash"

Cel mai recent produs de parfumeria elvețiană Tauerville este "Tuberose Flash". Este un parfum luminos și ușor pentru bărbați care îi îndemnă pe planta tuberoză - o floare mare albă cunoscută pentru sugestiile sale de citrice dulci. Notele cheie amestecate cu bulbul tuberose includ iasomia și portocala.

Dar cu siguranță nu este o doză de flori arogantă. Dulceața este moderată, cu mirosuri exotice aruncate pentru a surprinde Orientul pur; și anume, patchouli, chihlimbar și benzoin. În plus, nu doriți ca floraria voastră florală să învingă acele trandafiri cu care veți ajunge la restaurant.

# 3 Salvatore Ferragamo "Uomo"

Privirea și îmbrăcarea ca un italian este doar într-adevăr realizată atunci când întruchipați întregul stil de viață italian. Astfel, casa continentală, Salvatore Ferragamo, a capturat mirosul sprezzatura al milanezilor cu noul său parfum "Uomo".

Bogat și lemnos, Uomo combină moștenirea clasică a Italiei cu o chimie inovatoare, astfel încât să rămâi mirositor ca farmecul trecutului - fără praf și praf. Notele de varf sunt piperul negru, cardamomul si bergamota, varful de note de mijloc de flori portocalii si tiramisu (deci italian). Însă baza de lemn de cașmir, lemn de santal și boabe de tonka iau Köln din desertul italian într-o poțiune pură de stil italian. Bravo.

'# 4 Cartier' L'envol '

Parfumul Mathilde Laurent nu a scos nici o cheltuială pentru firma franceză Cartier. Cea mai recentă aromă a brandului de lux, L'envol, tradusă ca "decolare", își ia mirosul de la ambrozia medi, un vin mirific cunoscut ca fiind consumat de zeități grecești.

Dar cel mai indraznet lucru despre parfum este ambalajul - un bulb de sticlă suspendat într-o cupolă de sticlă, ceea ce face ca mirosul să arate ca o sticlă de miere, deci face parte din parfum, parte componentă în dormitorul tău.

Cu atât mai bine, flaconul este reîncărcabil, realizat prin deschiderea metalului fillagreed - cu panglica de panglică Cartier, în partea de sus. Păcat că nu poți lua sticla la cină.

# 5 Jean Paul Gualtier "Le Male Essence de Parfum"

Formându-se ultima prezentare a mirosurilor de Jean Paul Gualtier, colecția "Belle Perfumerie", "Le Male Essence de Parfum", este o poveste ciudată despre ceea ce reprezintă un miros masculin. Cardamomul, citricele și lavanda sunt componente puternice ale parfumului, precum și piele, care motivează aroma și îi conferă o bogăție slabă.

Conceput de către parfumerierul Quentin Bisch, îmbutelierea lui Gaultier sa schimbat mult de la containerul original de corp masculin văzut în arhetipul său "Le Male". Essence de Parfum apare de data aceasta într-o sticlă ca Adonis, cu umerii mai largi și o talie mai îngustă decât înainte. Miroase minunat, și să ia și o spirală de gimnastică. Condiții premergătoare, într-adevăr.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării