50 de gheață răcoritoare moduri de a roșu platina albă de păr

Anonim

Unii oameni foarte celebri s-au întors la sticlă în timpul carierei lor. Bare Pitt a fost un rezultat al sticlei - cea mai frumoasă blondă de păr pe plajă. Dar era departe de a fi sărută natural, mai degrabă blondă. Adam Levine și-a făcut aurul, rivalizând cu un băiat albăstruie blondă de Ryan Gosling, deja echitabil.

Albul părului a avut cu siguranță momente de trend celebritate. Și este înapoi - à la Jared Leto, Justin Bieber's subcotat și model-of-moment, Lucky Blue Smith.

Dar albirea ia curaj. Odată ce peroxidul este pornit, bărbierirea capului sau tăierea părului decolorat este într-adevăr singura cale de a reveni la natura . Și dacă vă place distracția găsită ca o blonda de platină? Termeni precum "alama" și "rădăcini" te pot duce jos - greu și rapid.

Pentru a vă pregăti în acest an pe bază de înălbitori, am pregătit 50 de moduri de gheață răcoritoare pentru a robi părul alb. Apoi, citiți câteva sfaturi și trucuri ușor pentru a vedea dacă sunteți pregătit pentru această provocare.

Lucruri simple de luat în considerare

Skin Tone

Super tonuri delicate de piele arata spalate cu parul alb si parul blond va sublinia lucruri cum ar fi acnee si cicatrici, asa ca daca sunteti palid sau aveti pete pe fata pe care nu sunteti sigur, nu inlaturati.

Densitatea părului

Bleach nu acoperă folicul de păr făcându-l să se simtă mai gros. Dar dacă subțieți în departamentul de păr, înălbitorul crește șansele de rupere și poate duce la căderea părului. Balding sau încercarea de a vă dezvolta părul? Nici un fel de înălbitor, vă rog.

Culoarea părului

Dark brown sau negru va avea mai mult nevoie de mai mult de un proces de înălbire. Și sunteți mai expuși riscului de a transforma portocaliu sau bronz în loc de platină. Blondele naturale vor avea în mod natural un timp mai ușor cu înălbitorul. Îmi pare rău de băieții care se balansează afro.

Domenii Anti-Bleach

Înălbați părul, nu sprâncenele sau barba. Mergeți în alb, înseamnă a merge îndrăzneț, astfel încât nu este nevoie să ascundeți faptul că părul nu este natural, obvs. Culoarea contrastului păr-pe-frunte va da și o margine exotică și va adăuga o anumită lumină și umbră pe față.

Căutați profesioniști

Odată hotărât, vânați un profesionist de păr albus. Cercetați un salon care face părul blond bine - și pentru bărbați. Nu numai că se va aplica un colorist de păr, tonul și stilul de păr bine alb, profesioniștii pot oferi îndrumări pentru menținerea blondei.

Instrumente de bază pentru blond

Samponul purpuriu contracareaza capacitatea parului de a deveni portocaliu sau bronz, asa ca folositi cu moderatie cu un sampon normal. Utilizați un balsam de tratare a părului și după spălare, pentru a umple umezeala aprinsă de către înălbitor - pentru a reduce riscul ca părul să pară fuzz și prajit.

Toate au fost decolorate

Nu ești mulțumit de aspectul de platină? Sau cauta o schimbare? O lovitură de buzunar este aproape singura modalitate de a scăpa de noul păr alb. Nu vă recomandăm să o ridicați, domnule ombré. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru aspectul distinct albită. Odată ce este pornit, culoarea naturală a părului este făcută.

Cuvântul final

Albul de păr este o muncă grea. E greu să ai dreptate. Iar odată ce ai acea nuanță perfectă de platină, va trebui să investești timp în a-ți forma - și niște bani în produse - menținerea tonului alb și a sănătății hidratate a părului.

Dar, la fel ca majoritatea lucrurilor greu de atins și neobișnuite (bogății și abs), veți sta ca un zeu de păr. Platina este un metal de mare valoare în piața de bijuterii și acum părul poate fi același.

Mai presus de toate? Căutați ajutor profesional. Nu este absolut nici o rușine în asta.

Expert Opinie - Sam Overton

"Părul alb pe un tip? Este o greu de rock și nu trebuie doar să fii încrezător să o tragi, trebuie să mergi la un coafor bun! La albirea părului, tonul este atât de important. Ar trebui să complimenteze tonul pielii și culoarea ochilor sau să fie total opus pentru o afirmație reală.

Personal, cred că această culoare funcționează cel mai bine pentru părul scurt. Bleach adaugă textura părului și este mai scurtă, este ușor de stil. În cele din urmă, aveți nevoie de un șampon bun, de balsam și de a aplica un tratament cel puțin o dată pe săptămână. Când înălbați părul, bateți toată culoarea și părul se poate usca. Înlocuirea conținutului de lipide din păr este vitală și reaplicarea umidității.

"Acest lucru este important pentru a nu vă deteriora părul. De asemenea, atunci când ajungeți la rădăcini făcute din nou mergeți la un coafor bun. În cazul în care culoarea devine peste lapped, veți ajunge cu bandă și culoare neuniformă. "

1/50

2/50

3/50

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor