50 de moduri de a părului roșcat și a fi regele foilor de argint

Anonim

Poate că îmbătrâniți cu grație (sau fără îndoială). Poate că zeii genetici te-au binecuvântat cu un cap plin de chestii gri în anii 20 ai tăi. Indiferent de categoria distinctă în care intrăți, vrem doar să știți că părul cenușiu nu va fi evitat.

Desigur, apariția de graying poate indica faptul că vă deplasați în viață, dar mai important este un simbol al înțelepciunii și tenacității cuiva în această lume rea rea; arată că ai fost în preajma celui mai rău și că te afli acum în partea de sus a jocului tău. Următorul pas? Deținerea acesteia. Iată 50 de moduri de a stârni stiluri de păr gri.

Lucruri pe care trebuie să le cunoașteți

Spre deosebire de convingerea generală, vulpii de argint pot obține încă acel aspect încrețit, dat fiind că tratează materia cenușie cu respect.

Coafură

Pe masura ce parul gri devine mai proeminent pe capul unui barbat, aspectul de subtiere va urma de asemeni. De aceea este esențial să alegeți coafura potrivită care să accentueze părțile gri mai degrabă decât să evidențieze părul scalpului (cornrows pare rău). Galeria ar trebui să vă ajute cu această parte, dar înainte de a ajunge chiar acolo, luați în considerare importanța diferitelor tonuri și multe nuanțe de gri.

Dacă sunteți predominant jupuit, folosiți un produs de acoperire gri, cum ar fi culori spumante blânde. Acest lucru va ajuta la descompunerea aspectului "alb-pe-alb". Cei cu un ten de piele mai închis ar trebui să limiteze tratamentele de culoare cu acoperire gri, pe măsură ce încerci să dai un ton tranzițional mai sănătos, spre deosebire de Geoffrey Edelsten.

întreținere

În al doilea rând, asigurați-vă că utilizați un șampon decent și balsam. Alegerea alternativelor mai ieftine va usca deseori parul dupa fiecare spalare si o va lipsi de lucrurile bune pentru a pastra aspectul natural. Ordonanțele regulate cu coafura dvs. sunt, de asemenea, o necesitate pentru vulpi de argint. V-ați văzut vreodată pe Tom Hanks în Distribuție? Nimeni nu are timp pentru aia. Păstrați stilul și griul rece va rambursa.

Îmbrăţişare

Nimic nu strălucește mai mult decât gri, cu excepția încrederii. Așa că îmbrățișați vulpea de argint interior și purtați tipurile de haine care vă vor oferi un stil de viață de durată. Mergând la aspectul dapper este cel mai bun pariu aici și lăsându-vă pantalonii în picioare în spate este probabil cea mai înțeleaptă opțiune.

Acoperă-l

Dacă nu sunteți de acord cu cele de mai sus, atunci considerați că ați acoperit-o. Există multe produse pe care le puteți folosi acasă, care vă vor aduce înapoi culoarea originală a părului. Produsele au parcurs un drum lung și sunt complet naturale.

1/50

2/50

3/50

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang