8 Trimitoare noi Beard & Stubble pentru bărbați păroși

Anonim

Ridicarea bastardului magnific bine îngrijit este aici și una dintre armele din arsenalul său este tunderea barbă.

Nu este surprinzător să vedem de ce trimmerele de barbă au câștigat popularitate în ultimii ani. Ei au înlocuit în liniște rasul cel umil, ca instrument preferat de styling de alegere pentru bărbații cu barbă, care sunt mândri să-l arate off.

Ceea ce nu este atât de ușor este alegerea tunderei barbă potrivită pentru a se potrivi cu fața și nevoile dvs. Participarea la o barbă sau o miriște este o artă frumoasă și poate avea un impact major asupra aspectului general al omului, deci este imperativ să alegeți cu înțelepciune. În cele din urmă ar putea însemna diferența dintre a arăta ca un bătrân bătrân sau David Beckham.

Cu un mic ajutor din partea experților, am compilat astăzi opt dintre cele mai bune trimmere pentru bărbați, care vor ajuta la menținerea aspectului masculat robust, fără a fi afectat de o insulă.

Beard Trimmer Essentials

Cei mai mulți bărbați nu ar ști, dar există de fapt multe de luat în considerare într-un tundere barbă, în afară de cât de ieftine puteți găsi una. Prețul joacă un factor important în caracteristici, dar dacă știi dacă ai nevoie sau nu de aceste caracteristici pentru a începe este cheia pentru alegerea celei potrivite.

Acestea sunt cei patru factori care vă vor îndruma către tunderea cu barbă dreaptă:

Beard Length: Cele mai mari trimmere barbă deasupra mărcii AU $ 50 vor include setări de lungime reglabile în aceste zile. Nivelul de ajustare crește în mod obișnuit cu prețul și este mai potrivit pentru bărbatul cu barbă cu discernământ, care știe și dorește de fiecare dată câte o barbă exigentă.

Cunoaste-te barba ta (lung, mediu, scurt, miros) si alege-ti trimmer-ul in consecinta. Un trimmer scump cu setări de 25 de lungimi este inutil dacă folosiți setarea de scurtături de fiecare dată - o operație mai ieftină poate face același lucru.

Cord sau Cordless: Cele mai multe trimmere de barbă vin în aceste zile cu comoditatea ambelor, cu baterii încorporate și un port de încărcare pentru comoditatea călătoriei și încărcării. Dacă cumpărați acumulator, pregătiți-vă să înlocuiți bateriile ocazional.

Un trimmer fără fir care vine cu propria sa stație de încărcare oferă cele mai bune din ambele lumi. Cu toate acestea, va ocupa un spațiu mai mic de bagaje. Rețineți, de asemenea, evitați trimerizatoarele cu baterii reîncărcabile Ni-Cd, deoarece acestea au o durată de viață mai scurtă decât bateriile litiu-ion. După utilizări extinse și cicluri de încărcare, veți descoperi că mașinile de înșurubat cu acumulatori Ni-Cd încorporați vor dura 30 de secunde înainte ca acestea să rămână plate.

Trimmer Scopul: Unele trimmere pentru barbă pot fi trimmere pentru corpuri multifuncționale, astfel încât să știți ce o utilizați pentru că atașamentele însoțitoare ar putea fi pentru capete de ras sau alte regiuni, altele decât conturul moale al feței. Nu vă recomandăm să vă amestecați cei doi indiferent.

Trimmer Caracteristici: Una dintre cele mai trecute cu vederea zone de trimmers barba este ușurința lor de curățare. Cele mai avansate trimmere de astăzi au caracteristici de vid care sunt proiectate pentru a aspira părul barbă liberă în timp ce este tăiat. Acest lucru face ca ultimul în tăiere lăsând aproape de mizerie zero și eliminarea rapidă.

Alte caracteristici de care trebuie să aveți grijă includ un cap de pop-out pentru o curățare ușoară, o protecție împotriva apei pentru o curățare rapidă și accesorii pentru detalierea părului nasului și a urechii. De asemenea, luați notă de ce sunt făcute lamele. Oțelul inoxidabil este ieftin, dar se va blunt mai rapid decât lamelele acoperite cu titan. Dacă mergeți inoxidabil, aceasta înseamnă doar că va trebui să lubrifiați lamele mai des pentru a împiedica o aranjare plictisitoare.

În cazul în care pentru a cumpara Trimmer Beard

În afară de piața online, există o mulțime de magazine fizice la care oamenii se pot îndrepta în căutarea unui trimmer ideal. Dacă nu sunteți un fan al adaptoarelor internaționale, atunci mergeți definitiv la ultima opțiune. Ar putea costa ceva mai mult decât achiziționarea online la nivel local, dar este garantat că veți avea o garanție și un încărcător desemnat local.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării