AFR Crowns Top 100 restaurante din Australia

Anonim

Industria restaurantelor cu multă hypeditate din Australia tocmai a sărbătorit cea mai mare zi a anului. Recenzia financiară australiană a determinat câștigătorii premiilor anuale de restaurant, încoronând cele mai bune 100 de restaurante din Australia la un eveniment de gală din Sydney.

Anul acesta a marcat cea de-a treia ediție a premiilor Top Restaurants din Australia, prezentate de Qantas și Financial Review australian . Spre deosebire de alte premii din industrie, acestea sunt votate de primii 500 de bucătari și restauratori din țară, adică câștigătorii sunt selectați de colegii lor, nu de criticii alimentari. Nu există nici un semn mai sigur că un restaurant merită explorat decât lauda competitorilor săi.

"Acest top 100 este important pentru că toată lumea vrea să mănânce unde bucătarii mănâncă", a declarat co-regizorul Jill Dupleix, renumit scriitor și premiu. "Această listă este numai acea pasiune și cunoaștere și respect, formalizată".

Co-directorul ei, Terry Durack, criticul principal al restaurantului pentru Sydney Morning Herald, a declarat că distincțiile pentru restaurante au fost în mod tradițional conduse de critici ", dar când vorbești cu un bucătar-șef, niciodată nu întreabă un alt restaurant critic unde să mănânce; ei întreabă un bucătar-șef.

Cea mai mare onoare a lui 2017 a venit la Brae a lui Victoria, în timp ce bucătarul-șef / proprietar Dan Hunter a mai primit premiul, luând de asemenea premiul "Top Chef" din Australia.

"În calitate de bucătar-șef, Dan este un perfecționist inteligent, iar ca proprietar de afaceri, re-scrie regulamentul pentru restaurantele regionale din Australia", a spus Durack. "Prin săpătură și de a face parte din peisaj, Brae este sculptura un loc foarte special pentru sine în cazul în care puteți avea o experiență unic victoriană."

Lista din 2017 a arătat o mai mare apreciere pentru restaurantele regionale decât în ​​trecut, cu un total de paisprezece restaurante din primele 100 de locuri situate în afara capitalelor.

"Noul top 100 arată că diversitatea este puterea mare a mesei australiene. Aceasta face ca mesele să fie mult mai interesante atunci când fiecare experiență este diferită și nu aceeași ", a spus Durack.

"Ca întotdeauna, magia este în amestec, mai ales în acel top zece uimitor. Cu totul, de la restaurantele din podgoriile până la restaurantul de la Laneway, face ca top 100 să fie o listă reală de găleți în ceea ce privește ceea ce este bine acolo, chiar acum, "a adăugat Dupleix.

Veți găsi cei mai buni 10 câștigători ai premiilor Top 207 din Australia, precum și lista completă aici. Nu răsfoiți pe stomacul gol.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării