Sticla lui Aldi de 35 de dolari a încoronat cel mai bun whiskey în lume. Din nou

Anonim

Veste proastă, distilerii scoțiene. Fundul tău luxos ți-a fost înmânat de o sticlă de whisky de 35 de dolari din lanțul de supermarket-uri Aldi.

Și pentru a freca sarea în răni, judecătorii de la spiritele Business Scotch Whiskey Master au aseară nu au acordat doar o singură medalie, ci două medalii de aur la whisky-urile Aldi. Whisky-ul scoțian Highland Black Scotch Whiskey și Islay Single Malt Scotch Whisky și-au împărțit onorurile de top, alături de o serie de participanți mai extravaganți, cum ar fi Chivas Regal.

Doar o sticlă este disponibilă în magazinele Aldi australiene, dar, ca și în cazul celor mai multe lucruri cum ar fi premii râvnite, va fi probabil vândută până la momentul în care te-ai lovit de local. Cu toate acestea, odată ce stocul este reîncărcat, vă puteți aștepta ca Highland Black de 8 ani să fie vândut cu amănuntul pentru aproximativ 35 de dolari, în timp ce Islay Single Malt a fost vândut în trecut local pentru AU $ 70 (18 ani) sau AU $ 90 -vechi).

Highland Black prezintă note de heather, frunze de căpșuni și ulei de lamaie, în timp ce Islay Single Malt va satisface un profil de caractere proaspete și zestre. Cele mai recente premii vin de la spatele medaliei de aur a lui Aldi de anul trecut, unde vinul rosé ia acasă argintul și ginul său a fost însoțit de mai multe premii.

Acum, unde e voucher-ul pentru cumpărători?

Articole Interesante

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Lewis Hamilton, Aziz Ansari și Orlando Bloom

12 Femeile prietena ta nu te va aproba urmând la Instagram - Partea 7

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Rob Lowe, Ryan Reynolds & Drake

Smart Casual este oficial mort - acesta este modul de a purta codul de îmbrăcăminte în 2018