Alex Rodriguez vă arată cum să vă îmbrăcați în mod corect ca un bărbat în vârstă mijlocie

Anonim

Când te întâlnești cu nemuritorul Jennifer Lopez, căutarea decentă pur și simplu nu este suficient de bună.

Din fericire, Alex Rodriguez are ceea ce este nevoie în departamentul de stil pentru a juca aripi la artistul talentat. Pentru cei din afara SUA care nu știu, "A-Rod" - așa cum este mai bine cunoscut, este un fost profesionist de baseball care deține statutul similar cu Tom Brady în joc.

Câștigurile sale de-a lungul deceniilor nu au venit doar din teren. În ultimul timp, Rodriguez și-a prezentat talentul în departamentul de garderobii al bărbaților, câștigând în același timp unele victorii cu mulțimea de stil. Nimic nou aici, nu? Gresit. Ca bărbat în vârstă de 43 de ani, Rodriguez este exemplul perfect al modului de îmbrăcăminte pentru vârsta ta.

Rotația de fire a lui include o serie de costume care tind să se potrivească mai bine pe un cadru mare decât obișnuitul lui Dwayne Johnson.

Expuneți-o: Un costum de lenjerie de corp alb-crem, asociat cu cămașă albastră deschisă și cravată neagră. O privire care este perfectă pentru zilele de vară.

Expoziția B prezintă ocazia de a se îmbrăca seară casuală la maxim. Aceasta a constat într-o jachetă tricotată de marsala tweed, foarte subțire, care se potrivea cu o cămașă deschisă, pantaloni negri și pantofi de rochie neagră.

De acolo a fost vorba despre flăcări cu trei variante ale modului în care să se rotească în mod corespunzător culoarea. Uită-te îndeaproape și vei observa chiar și unul cu răsuciri grase pentru acel atingere de Sprezzatura și flerul italian. Ultimul este alegerea noastră câștigătoare grație vibrațiilor dulci Mad Men realizate cu o cămașă de verificare și un buzunar solid de buzunar alb.

1/5

2/5

3/5

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka