Alexander Skarsgard vă arată cum să înscrieți un ucigaș de vară cu trei piese simple

Anonim

Cămaşă. Chino. Teniși. Si asta e.

Bine, este puțin mai gândit decât asta, dar dacă eo încercare de vară minimă pe care o cauți, Alexander Skarsgard este salvatorul tău elegant.

Mustar, galben, Simpsons-fata, orice vrei sa spui, lucreaza la oameni si Alexander Skarsgard este dovada vie. La conferința de presă recentă pentru "The Little Drummer Girl" din Londra și California, actorul premiat a apărut într-un aspect foarte misto și casual, care ia atras atenția exactă, fără a se uita prea guraliv.

Tricoul cu buton de ton cu buton de model de la Skarsgard, în galben strălucitor, era adevăratul erou. În timp ce majoritatea tipilor ar fi în mod normal timizi departe de culoarea strălucitoare, este o schimbare binevenită pentru a vedea cum poate fi împerecheată cămașa pentru o privire mai rezervată. Simțiți-l cu chinos negru tăiat, un ceas clasic și adidași proaspeți de culoare albă.

Gândiți-vă Bond. dacă Bond ar fi vreodată să se pensioneze și să trăiască în SoHo la modă.

Aveți nevoie de un pic mai multă culoare în viața voastră? Vedeți culoarea pe care Chris Pine a purtat-o ​​recent că bărbații au nevoie de ea și în viața lor.

1/3

2/3

3/3

Articole Interesante

Cei de la Gala 2018 MET a purtat feat. Donald Glover, Michael B. Jordan și Jared Leto

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Idris Elba, David Beckham și Kit Harrington

Poolside de David Hauserman Pentru revista C-Heads [NSFW]

FauxnyTail - Cum să-l spui și inspirațiile