Un coafurist expert dezvăluie secretul pentru a obține o tunsoare perfectă

Anonim

Să fim reali pentru câteva momente metrosexuale. Te comporți ca și cum ai fi imun la stilul de celebritate și prea ocupat pentru ceva mai mult decât o tusă rapidă dimineața, dar realitatea îți pasă de coafura ta. Întrebarea este, cum alegeți coafura potrivită pentru a vă potrivi cel mai bine?

Există o mulțime de factori care intră în joc, inclusiv lucruri cum ar fi forma feței, cantitatea de păr și modul natural în care parul tău îi place să stea. Ei bine astăzi este ziua ta norocoasă. Avem la dispoziție coafura câștigătoare, Anthony Nader, pentru a vă ajuta să vă arătați și să vă simțiți cel mai bine, o singură componentă la un moment dat.

Cercetare înainte de următoarea dvs. programare

Te uiți la pictogramele de stil pentru hainele tale, de ce de ce nu pentru părul tău?

"Mulți bărbați vin în salonul meu cu referințe la coafurile lor preferate de stele", explică Nader. "Dacă nu vă puteți pregăti în avans sau doar trageți câteva fotografii în timp ce vă relaxați în scaunul de coafură, veți face munca mai ușoară. Probabil că vei fi pe telefon, oricum.

Nader spune că inspirația fotografică este neprețuită în timpul etapei de consultare timpurie. Se va asigura că atât hairstylistul, cât și clientul se află pe aceeași pagină și, cel mai important, ajungeți la o tunsoare pe care nu o urăști.

Comunicarea este cheia

Cu consultarea în curs, stilistul tău ar trebui să aibă câteva întrebări pentru tine (dacă nu, ai putea fi într-o unitate greșită). "Odată ce are un mâner pe ceea ce vă place despre tăiere, el poate evalua cât de bine va funcționa pentru dvs.", spune Nader.

Subiectele conversației trebuie să vizeze:

  • Tip de păr
  • Textura părului
  • Stilul de viață

Ultima parte este un factor frecvent neglijat pe care îl subliniază Nader. "Sunteți pregătit să vă petreceți timpul în fiecare dimineață recreând noul dvs. aspect de stea? Dacă răspunsul este "nu", coafura este un bust, chiar dacă firele tale sunt potrivite.

Urmăriți-vă cu sfaturi de experți

Unul dintre primele lucruri pe care le va face coaforul este să vă uitați la modelele de creștere. Spune-ți că ai ochii pe unul dintre coafurile iconice ale lui Beckham, dar ai un val în părul tău. Stilul nu este la îndemâna, dar trebuie să fiți dispuși să sufli voalul din părul tău, așa că se potrivește cu cel al lui B ", spune Nader.

"Este un angajament pe care sunteți pregătit să îl faceți?"

Am luat. Este greu să renunți la o idee odată ce inima ta sa pus pe ea, dar ascultați experții dacă ei avertizează împotriva unei priviri. Există un motiv pentru care știu dacă va funcționa pentru dvs. sau nu. Dacă parul tău crede că părul tău este prea subțire pentru a nu-l privi, nu-l consideri insultă - ia-o ca un feedback constructiv, care te va conduce pe calea cea dreaptă spre un stil mai bun.

Fii realist cu menținerea coafurii

La sfârșitul zilei, ceea ce contează cel mai mult este că stilul pe care îl alegeți reflectă cine sunteți și cum doriți să fiți percepuți. Trendiness este bine, dar niciodată nu-i înfrânge confortul și încrederea.

"Vedeți paradele de modă ale bărbaților de peste mări și toate lucrurile strălucitoare care merg împreună cu ele (să nu mai vorbim de bugetele mari) și este ușor să vă prindeți în ceva care nu este o alegere practică", explică Nader.

Stingeți totul departe până când vă uitați doar la păr. Este un stil pe care esti cu adevarat incantat sa recreezi sau daca bubblele tale imaginare se sparg cu o verificare a realitatii cat de greu este sa recreezi? "

Amintiți-vă, modelele și celebritățile sunt pregătite pentru a arăta într-un anumit mod pentru o anumită perioadă de timp. Dacă trăiți un stil de viață aglomerat și nu vă puteți permite o oră în fiecare dimineață pentru a sorta coafura, atunci răspunsul este evident.

Cunoaste-ti produsele pentru par

Pe tema consultanței profesionale, asigurați-vă întotdeauna că aveți grijă de sfatul coafurii despre produsele pentru păr și despre cele mai recente soluții de îngrijire a părului. Ei se ocupă de acest lucru în medie opt ore pe zi, șase zile pe săptămână în toată cariera. Dați-le ceea ce recomandă o încercare de o lună și, dacă nu funcționează, spuneți-le și apoi luați-vă decizia.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever