Se pare ca numarul de sperma va creste daca renuntati la purtarea lenjeriei

Anonim

Adevărul dur pe care l-ați cunoscut de-a lungul timpului a fost în cele din urmă dovedit. prin știință.

Într-un recent studiu efectuat de cercetătorii americani de la Harvard TH Chan, școala de sănătate publică a constatat că bărbații care purtau pantaloni scurți de boxer au avut un număr de spermatozoizi mai mare cu 25% decât cei din lenjeria de corp mai strânsă. Cu alte cuvinte, du-te comando și niciodată nu vei mai reproșa nimic.

Explicația științifică publicată în revista Human Reproduction este, desigur, un pic mai complicată decât asta. Se referă la menținerea fermă a hormonilor care afectează sperma. Studiul care a reprezentat 656 de bărbați a constatat că temperaturile mai reci în jurul testiculelor au stimulat producția de spermă.

Acest lucru se datorează faptului că producția de spermă este cea mai sensibilă la temperaturi de peste 34 de grade Celsius (92F). Acest fenomen poate fi văzut în zilele mai calde când testiculele atârnă mai jos de corp în comparație cu zilele mai reci, când se contractă mai aproape de corp.

În domeniul lenjeriei, pantalonii și pantalonii de jockey ține scrotul mai aproape de corp, ceea ce determină încălzirea testiculelor. Pantalonii Boxer se potrivesc, în același timp, cu o formă mai ușoară și mai ușoară, care favorizează producția de spermatozoizi.

Cifrele din cercetare au aratat o crestere cu 17% a numarului total de sperma, alaturi de spermatozoidul de inot in proportie de 33% in comparatie cu boxerii pentru lenjeria de corp mai stransa. Din fericire, această constatare nu afectează forma spermei sau calitatea ADN - este pur și simplu un joc de numere.

Din moment ce barbatii pot modifica tipul de lenjerie de corp pe care o aleg sa le poarte, aceste rezultate ar putea fi utile pentru a imbunatati functia testiculara a barbatilor, spune cercetatorul plumb, Dr. Lidia Minguez-Alarcon.

Rezultatele surprinzatoare au fost derivate impotriva factorilor care afecteaza productia de spermatozoizi incluzand varsta barbatului, indicele de masa corporala (IMC) si obiceiurile personale cum ar fi fumatul si. nu te pui pe tine. utilizarea căldurii fierbinți.

Fiți avertizat, însă, schimbarea lenjeriei dvs. de astăzi nu va garanta un număr mai mare de spermă a doua zi.

Autorul studiului, dr. Jorge Chaverro, a declarat pentru BBC că "durează aproximativ trei luni pentru ca o întreagă populație de spermă să se schimbe, așa că planifică în avans".

Ei bine, acolo aveți. Cine a spus că se joacă liber pe cotidian a fost o provocare pentru societate?

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene