Antreprenorii australieni împărtășesc strategii pentru gestionarea stresului și sănătății mintale

Anonim

"Există o astfel de realitate falsă a antreprenoriatului. Este treaba nouă. Percepția este că lucrezi propriile ore, nu trebuie să raportezi unor ciudați, poți purta orice vrei, poți să faci ce vrei. și apoi la sfârșit veți obține o verificare a grăsimilor. Atât de departe de realitate. "

Stevan Premutico, antreprenor tehnic, investitor și fondator al lui Dimmi, cu siguranță nu se oprește atunci când a întrebat dacă ideea fiecărei persoane din spatele unui șervețel va supraviețui unei călătorii lungi.

Dar are dreptate: chiar dacă nu este la fel de sexy ca vorbind despre unicornii de milioane de dolari, întreprinzătorii trebuie să se gândească la sănătatea lor mintală. Pentru "sănătatea mintală mai", am intervievat unii dintre cei mai importanți angajați ai Australiei pentru a afla de ce 72% dintre antreprenori sunt afectați de condițiile de sănătate mintală (comparativ cu 20% din populația generală australiană) și ce se poate face în acest sens.

De ce sunt statisticile atât de înclinate?

Marty Spargo, co-fondator al REIZE (Clubul de Băuturi Energizante Dolar), spune că aceste statistici nu îl surprind, deoarece:

"A fi un antreprenor este absolut teribil pentru sănătatea mintală."

Faptul este: majoritatea afacerilor noi nu reușesc, și cu asta vine o mulțime de bani și timp pierduți. Marty le-a spus lui D'Marge că acest lucru poate duce la: "Întrebarea pe care ți-o dai mai mult, uneori depresie sau chiar sinucidere." El continuă să spună: "Chiar și startup-urile de succes sunt rollercoasteri emoționali; doar ei au mai multe zile bune decât rele. "

"Mass-media se leagă de cele câteva povești de succes și oricine își dorește să-și părăsească slujba pentru a-și începe propria afacere aspiră să imite succesul câtorva unicorn-uri".

"Problema este", continuă el, "Este complet nerealist. În schimb, ar trebui să arătăm adevărul despre startupuri și impactul lăsat în urma eșecului, astfel încât oamenii să poată avea o viziune mai completă asupra realităților de a fi antreprenor ".

Patrick Kidd, un antreprenor al cărui salon de păr de lux PATRICKS a plecat de la început până la brandul multinațional extrem de repede, a susținut acest lucru; subliniind faptul că funcționarea propriei nave are un impact serios asupra minții.

"Fiind un antreprenor este ca și cum ai fi bipolar, serios! Într-un minut puteți fi în vârful lumii și vă simțiți invincibili, atunci când primiți un e-mail sau sunați mai târziu, puteți fi sinucidere la limită. "

Deci, dacă lucrați cu un stresant 9-5, conduceți un start-up sau doar contemplați o agitație laterală: aruncați o privire serioasă asupra următoarelor sfaturi despre sănătatea mintală.

Ia weekend-uri de trei zile

Dacă nu vă puteți aduce o vacanță, acesta este cel mai bun lucru mai bun (și ar putea dovedi mai durabil pe termen lung). Stevan Premutico îl creditează, permițându-i să lucreze timp de un deceniu - fără oprire - înainte de a-și vinde afacerea la Tripadvisor.

"Dacă nu am luat o sărbătoare timp de 10 ani, aceasta a devenit starea mea de capăt. Sună atât de simplu, dar este atât de puternic. Un weekend de trei zile de la birou pentru relaxare, reîncărcare și reinspiră. O mulțime de lectură, podcast-uri și gândire. Mi-aș face o mulțime de gândire mai mare aici pentru biz și pentru viața mea. Este uimitor ce se poate întâmpla atunci când tocmai te scapi pentru câteva zile și lasă-ți inima și mintea să pară liberi ".

Construiți o echipă loială

Matt Jensen, fondatorul companiei MJ Bale, spune că este important să aveți strategii de afaceri dedicate pentru a vă ajuta să vă ocupați de vârfurile și vârfurile vieții antreprenoriale.

"Delegația este importantă, pentru că vă asigurați că aveți o echipă și o bancă excelentă, la fel ca în sport".

Deși "bizul nostru este copilul nostru și, uneori, este dificil să renunțăm", Stevan este de acord, spunând că la sfârșitul zilei este important să ai o persoană grozavă de partea ta.

"Catalizatorul pentru mine a fi capabil sa obtin un echilibru mai mare si sa ma mai retrag a fost cand am gasit un adevarat uimitor 2IC, Asheesh Chacko. Am avut încredere în el cu viața mea și pentru prima oară timp de mulți ani am știut că biz-ul va supraviețui (și poate chiar va prospera!) Dacă nu aș fi fost primul, în ultimul timp și pe 24/7! "

Rămâi adevărat pentru viziunea ta

Jamie Gonzalez, fondatorul companiei Limitless Living, ne reamintește că prioritizarea este esențială pentru a rămâne fidelă viziunii tale. "Dacă mă simt presat atunci știu că fac ceva în afacerea mea nu ar trebui să fac."

"Dacă există ceva ce nu-mi place să fac, o să-i pun în sarcină. Cu cât mai mult spațiu trebuie să mă bucur de ceea ce îmi place de fapt - cu atât mai mult am venit cu conținut creativ și oportunități într-un mod mult mai fără efort ".

Dispozitive personale

Patrick Kidd spune că, dacă vrei cu adevărat să dansezi cu diavolul, până când te deschizi pentru stres, anxietate și fără somn (în comparație cu o slujbă obișnuită), "este esențial să ai puncte de vânzare personale pentru a pune stresul pe stradă.

Un mare fan al meditației, Matt Jensen este de acord.

"Am practicat meditația transcendentală religioasă și cred că este cu adevărat benefică".

Bunăstarea fizică este, de asemenea, esențială: fie că este vorba de greutăți, de a alerga, de a atinge picioarele, de a înota sau de orice altceva. Pentru Matt personal, se bucură de F45, un regim de formare în grup, "Plus balanța meditației".

Obțineți antrenorul

Patrick Kidd ne spune cum, "În urma unor sfaturi de la un membru al consiliului meu am întâlnit un psihiatru care sa specializat în oameni care lucrau în poziții de stres ridicat". Aceasta a implicat cinci până la zece minute de "a fi prezent în momentul" dă creierul său o pauză, o dată pe zi.

"Am simțit un pic ciudat să o fac prima dată, dar este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată și acum o recomand tuturor celor pe care îi întâlnesc în poziții similare cu mine".

El o descrie ca un motor al lui Ferrari: este construit pentru a revoluționa greu, dar numai pentru perioade relativ scurte de timp, atunci trebuie să se răcească.

"Dacă ați revărsat prea mult și pentru prea mult timp motorul va arunca în aer și nu doriți ca acest lucru să se întâmple creierului dvs. atunci când ați pus 10 ani de viață și milioane de dolari de bani investitorilor într-o afacere, ca să nu mai vorbim de acest efect ar avea asupra vieții tale personale, prietenilor și familiei! "

Nu neglija prietenii tăi

Stevan povestește cum a oferit un sprijin unui prieten care începea călătoria de pornire.

"Câteva luni mai târziu ma sunat și mi-a spus: tot ce ați spus a fost bang. Dar este un lucru pe care nu mi l-ai spus niciodată - este atât de sângeros.

Călătoria antreprenorului este o plimbare dură, dar frumoasă. Deși sacrificiile sunt inevitabile, asigurați-vă că păstrați efortul în prieteniile voastre.

Setați granițele

Opriți-vă să vă simțiți vinovați și puneți limitele la loc, a fost un mesaj puternic la bord. Pentru Stevan, cel mai greu aspect al acestui lucru a fost: "Să nu mai simțiți vinovată dacă nu am răspuns la un e-mail în câteva minute (în orice moment al zilei) sau să primesc un apel de la una din echipa mea non-stop."

"Mi-am dat seama că nu puteam fi un lider excelent, un mare gânditor sau distracție să fiu în jur dacă eram" mereu "mereu pe margine. așa că am început să impun limitele. "

Un efect secundar pozitiv, conform lui Stevan, este că veți dezvolta o nouă apreciere a limitelor și echilibrului echipei.

"Limitele pot fi la fel de simple ca părăsirea telefonului la ușă când ajungeți acasă, lăsându-l acasă atunci când vă îndreptați spre plajă sau vă dați o jumătate de zi vineri".

Deci, ar trebui să deveniți antreprenor?

Potrivit lui Stevan, "Câteva lucruri sunt la fel de satisfăcătoare ca și cum ai obține o idee de la sol, rezolvând o problemă, făcând o dentură pe planetă sau perturbând o industrie." Dar va trebui să faceți sacrificii pentru al scoate.

"Dacă sunteți în ea pentru faima și averea, nu luați saltul: rămâneți în locul de muncă 9-5 și siguranța și sănătatea pe care o permite."

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene