Cel mai bun Gins din Australia, care nu te va trimite

Anonim

Winston Churchill a spus odată: "Gin și Tonic au salvat mai multe vieți și minți ale englezilor decât toți medicii din imperiu." Totuși, ea are și o reputație de "ruină a mamei", astfel că băutura pe bază de ienupăr poate fi deprimantă sau înălțându-se în aceeași măsură.

Invenționată în Olanda, făcută populară în Londra, ginul a ieșit departe de originea orwelliană. Aceste zile este mai puțin o bază de auto-medicație pentru mase și mai mult un spirit de pantofi fantezie pe care îl comandați vineri după ziua plății. Dar asta nu înseamnă că nu poate fi accesibil (sau, cel puțin, valoare bună).

Așa cum Australia are tendința de a face cu tot (cu excepția fotbalului), am luat ceva englezesc și am făcut-o mai bună. În timp ce există câteva ginuri clasice în această listă, am observat o schimbare puternică față de tradiție și o îmbrățișare fermă a aromelor crude și a ingredientelor endemice Australiei.

Dar mai întâi: o lecție în alcool.

Cum se produce Ginul

Totul despre botanici

Puneți puțin peste reputația lui Bridget Jones pe care o are Gin și veți descoperi că acesta este de fapt un spirit de incredibilă finețe, echilibru și complexitate. Începând cu viața ca un spirit alcoolic cu degustare relativ neutră, toți Ginsurile sunt aromate în primul rând cu Juniper Berries, de regulă, înainte de a fi distilate de mai multe ori cu scoarțe, rădăcini, mirodenii și o serie de alte ingrediente care conferă un amestec unic de legume, arome la băutură.

Cu atâta libertate oferită celor care o fac, este puțin surprinzător faptul că în întreaga lume au apărut atât de multe stiluri de gin (de exemplu, Plymouth Gin are o aromă distinctă de Ginsurile din Londra din Tanqueray, Bombay Sapphire și Gordon's), și este această libertate care a ajutat-o ​​pe Gin să devină probabil cel mai divers și mai popular spirit de artizanat din Australia de astăzi. Serios, du-te și uita-te la cât de multe guri mari Aussie sunt acolo. E destul de uimitor. Iată doar câteva!

Archie Rose

Archie Rose nu se tem de ruperea tradiției. Ceea ce este norocos, pentru că ei cred că au folosit cele mai multe ingrediente locale pentru a crea, "O ofertă australiană a unei băuturi foarte englezești".

"Ceea ce avem în Australia sunt ingrediente crude pe care nu le puteți găsi nicăieri în lume", au spus pentru Daily Telegraph .

"Mirtul de lămâie are de cinci ori mai multă miros de lămâie de lămâie, menta de râu are o aromă mai savuroasă decât menta obișnuită și limes de sânge, o cruce între degetul verde și mandarina, au fost create de CSIRO în WA". ingrediente care agită industria ginei.

"Aceste produse botanice dau gurilor noastre un profil de aromă cu adevărat unic".

Acesta este motivul pentru care Archie Rose este cel mai bine băut cu apă de sifon, mai degrabă decât tonic (astfel încât să puteți aprecia acest nou gin fără zahăr, acoperind gustul profilului de aromă deosebit).

Preț: 70 $

Brooke's Byron Slow Gin

Când un gin din Aussie din orașul Byron Bay răcit cu aur la Concursul Mondial de Spirit San Fransisco din 2018, știi că trebuie să fie pe ceva.

Brookie face un stil tradițional uscat de gin, infuzat cu aromele unice ale pădurii tropicale subtropicale din râurile nordice. Nu numai că gustul lor este grozav, dar au regenerat și pădurile tropicale în ultimii 30 de ani, urmărind locul unde își recoltează botanicii nativi.

Plumul Davidson este fabricat în stilul ginului tradițional englezesc "sloe", prin care prunele Davidson sunt lăsate să absoarbă în Byron Dry Gin de la Brookie timp de câteva luni, permițând timp pentru îmbogățirea băuturii cu aroma.

Preț: 65 USD

Red Hen Gin

Un gin delicat, juniper înainte, Red Hen se mândrește cu citricele moi și notele florale care alunecă alături de notele clare, piperate, proaspete de țelină, fructe de pădure și boabe. Aceste tonuri curg cu ușurință în gât, unde observați un indiciu de arbust Cassia - odată lumină și pământească.

Marca a fost începută de un grup de prieteni, care au prins trenurile vechi Red Hen la școală împreună, de aici și numele prietenos. Acum, acestea sunt o caracteristică de bază în CBD din Adelaide. Oh și la mai puțin de o lună după lansare, Red Hen Gin a câștigat "Champion Small Batch Spirit" la Premiile australian spirtoase distilate. Nu-i rău deloc.

Preț: $ 80

Poltergeistul

O crudă, uscată la Londra de la Shene Estate Distillery din sudul Tasmaniei, acest gin de ambarcațiuni vă va face să frigeți cu bucurie. Când a câștigat aur la Premiile Mondiale de Gin 2017, a fost descrisă ca fiind "rășinoasă, cu arome profunde, verzi și frunze, cu mirodenii ardeice". Deci, dacă mirodenii, ierburi și note de pământ vă gâdilă nasul decât să aveți o mâncare din această portocală gustoasă-amară. Și nu uitați să vă bucurați de finalizarea mentolului.

Preț: 95 USD

Poor Tom

Această distilerie de ambarcațiuni, situată în vestul interiorului Sydney, are un singur accent special: de a face gin excepțional. Produsele lor sunt neconvenționale, ireverente și ferm de clasă mondială. Ei cred că a face mare gin necesită, în părți egale, focalizare, și magie - de aceea ei fac gin și nimic altceva.

Ginul lor uscat din Sydney este un băut ușor, cu o coloană vertebrală a ienupărului, completate de mere verde proaspăt, frunze de guma de căpșuni și musetel. Și pentru cei care preferă un pic mai mult pedal la metalul lor, există "Gin Strength Fool", un gin bogat, clasic, plin de gust, cu un grapefruit și o finisare de lemn de ienupăr lungit de toată noaptea.

Preț: 75 $

Compania Melbourne Gin, VIC

În primul rând, este corect să spunem că eticheta companiei Melbourne Gin este, probabil, cea mai bună căutare a oricărei sticle de alcool fabricate astăzi în Australia. Dar nu e vorba de toate stilul pe fond. Distilat pe același bit de proprietate imobiliară ca și Gembrook Hine Vineyard, compania Gin din Melbourne Gin Company a fost dezvoltată de la experimentarea artisanului stovetop al unui om. Distilată cu toate capsele clasice ale companiei Gin, compania Melbourne Gin aruncă și în Macadamias, Orange, Sandalwood și o gamă largă de scoarțe și rădăcini pentru a păstra lucrurile bine cosmopolite și australiene.

Pret: 69 USD

Tânărul Noble Cut al lui Henry, NSW

Toată lumea a scufundat până acum un schooner de Newtowner, dar cea mai recentă aventură a lui Young's Henry este de a lua o abordare a fabricii de bere la arta de distilare a ginurilor. Ce aduc la masa care este unic? Hamei. Ei sunt, la urma urmei, o fabrică de bere pentru ambarcațiuni. Fiind unul dintre puținele distilerii din lume care adaugă hamei în amestecul lor de produse botanice, au creat un Gin cu adevărat unic, care vorbește despre atracțiile și sunetele din Newtown.

Preț: $ 74

Distilat de gheață 40 de ghiveci uscate, TAS

Patruzeci de spoturi se întorc la ginsul tradițional uscat al orașului Londra, cu arome grele de ienupăr și petale de trandafir care formează baza profilului său de aromă. Ceea ce îi oferă lui Forty Spotted o nouă întorsătură a lumii este totuși adăugarea unui condiment rar, nativ tasmanian, care echilibrează amărăciunea tradițională din Londra cu arome picante și picante. Lark Distillery este, de asemenea, una dintre distileriile premierului de whisky din Tasmania și puteți cumpăra o versiune de patruzeci de vopsea în vârstă de patruzeci de spoturi pentru doar câțiva dolari mai mult.

Preț: 60-80 $ (în funcție de sticlă)

Adelaide Hills Distilerie 78 de grade Small Batch Gin, SA

Adelaide Hills 78 Degrees este cu adevărat mana artizanală, iar distilerii, de fapt, și-au creat propria coloană și sistemul de coșuri pentru a păstra cât mai multe din cele 12 arome botanice unice în Gin.

Pentru a profita la maximum de acest sistem, acest Gin de struguri nu se încălzește niciodată peste 78, 1 grade (de aici și numele) și se face cu apă pură din Adelaide Hills, creând o gustă plină de gust, savuroasă, gin.

Prețul: 79 USD

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării