Cadouri minunate pentru bărbați, atunci când nu aveți nici o idee ce să cumpărați

Anonim

Cumpărarea omului dvs. un cadou este un pistol încărcat. Dacă te duci prea strălucitoare și nu-i place, riscați să pierdeți o mulțime de bani. Cu toate acestea, Lowball-ul, iar tu ai putea relaționa relația.

Pentru a vă ajuta să evitați acest lucru (și astfel că șosetele, cravatele și plantele interioare destinate să moară o moarte singură se pot întoarce la grămada de gunoi neinspirată de unde au venit), am compilat o listă cu cele mai unice și funcționale cadouri jumătatea obositoare va pune vreodată ochii.

Cum de a alege un cadou pe care îl va dori de fapt

În funcție de cât timp te-ai întâlnit, acest lucru te-ar putea desprinde ușor. Dacă nu ați fost împreună la fel de lungă, verificați subtil că îi place - de exemplu - vinul, înainte de a se freca pe un vin de epocă. Dacă te-ai căsătorit de milenii, știi că i-ai cumpărat o cantitate destulă din ceea ce-i place deja - așa că treci puțin. Știi, așa cum ai face în dormitor.

Ce trebuie evitat

Lingerie (cu excepția cazului în care ați citit acest ghid), orice ați putea să vă imaginați că ați primit de la mătușa ta Susan, un cadou slab ascuns pentru dvs., indicat indicii (adică o banda de alergat, deodorant etc.), vouchere cadou JBHifi pentru lucrurile pe care le-ar prefera înșiși.

Cum să justificați acest lucru

Ziua de naștere, darurile de Valentine și de Crăciun nu necesită nicio justificare. Nici aniversările. Cu toate acestea, dacă sunteți nerăbdători să vă cumpărați un semn de afecțiune, faceți doar ocazia dvs.; să comită fraude cu cărți de credit, să intri într-o schemă de spălare a banilor, să minți, să furi, să furi, să-i spui că găsești cel mai bun partener atractiv - opțiunile sunt nesfârșite!

Ți-ai sortit scuza? Acum, alege-l pe omul tău.

1/26

Pentru The Runner & Swimmer Man

Atunci când beau vedea căștile fără fir în ureche ale lui JLB, căștile sale albă încurcate cu mere vor fi aruncate cu nerăbdare. Aceste dispozitive JLB sunt concepute pentru a rămâne confortabil în timpul întregului exercițiu, toate în timp ce caută AF cu aspect elegant. Cel mai bun dintre toate - el le va folosi de fapt. De la 300 $.

A CUMPARA

2/26

Pentru The Bookish Man

Dacă sunteți în căutarea de a obține iubitul dvs. de surf obsedat printr-o vraja plat vara, ei vor aprecia acest cadou de la regele proza ​​gunoiului, Chas Smith. De la 25 de dolari.

A CUMPARA

3/26

Pentru omul însetat

Oamenii ecologici vor fi îndrăgostiți de această margine de tăiere, o sticlă elegantă de apă care rămâne rece timp de 24 de ore și fierbinte timp de 12 ani. De la 35 de dolari.

A CUMPARA

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene