Baume este noul brand de ceasuri accesibil Richemont, care este complet personalizabil

Anonim

Dacă numele sună familiar, atunci nu te-ai înșela. Baume este noul brand spinoff de la ceasul elvețian Baume & Mercier, care se va concentra pe livrarea pieselor moderne care oferă un nivel de personalizare și sustenabilitate care nu a fost văzut niciodată în grupul de ceasuri Richemont.

Și înainte de a intra în detalii tehnice, este în mod special la prețuri accesibile, cu prețuri începând de la 540 dolari SUA. Baume au reușit să obțină acest punct de preț datorită folosirii mișcărilor mecanice din japoneză cu cuarț și mecanice japoneze, alături de materialele ecologice, cum ar fi chingile din materiale naturale și prelucrate - cred că pluta, lenjeria de corp, bumbacul, Alcantara și plasticul PET.

În încercarea de a-și dezvălui propria identitate între o generație mai tânără, ceasurile lui Baume nu vor conține metale prețioase sau materiale de origine animală. Toate modelele vor avea o carcasă din aluminiu în locul oțelului inoxidabil și există o coroană distinctă la marca 12 față de marca convențională de 3.

În prezent, ceasurile sunt proiectate la Geneva și asamblate la o unitate Richemont din Olanda. Există planuri de a ridica mai multe locații de fabricație, unde ceasurile vor fi vândute, astfel încât tranzitul produselor și amprenta de carbon să poată fi reduse în continuare.

Baume va lansa acum cu două colecții: seria Iconic și Seria personalizată de timbre. Iconic va fi dotat cu o carcasă de 41 mm cuplată cu materiale prelucrate și o mișcare automată Miyota, care oferă o rezervă de putere de 40 de ore.

În timp ce piesa personalizată va veni în diferite stiluri cu varianta mică de 41 de secunde, o varianta retrogradă de 41 mm, un model de fază lună de 35 mm și o opțiune de secundă mică de 35 mm. Personalizarea acestor piese poate fi modificată ulterior cu o serie de opțiuni de case, finisaje de mână, curele și caseback.

Puteți să verificați configuratorul online al lui Baume acum pentru a vă crea propriul ceas. Un cuvânt de avertizare, este destul de dependență.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene