Ghidul de Îngrijire a Pădurilor pentru Băieți de Vară

Anonim

După trei luni lungi și reci ale hibernării umane, sunteți dornici să vă rămas iarnă și să răsfoiți cu viteză maximă înainte de vară. Există doar o singură problemă: te rog un corp de Netflix și un pulover personal care ar pune o oaie în rușine.

Gimnaziții de la gimnastică au început să se îmbolnăvească de la începutul primăverii - tăierea carbohidraților, zdrobirea shake-urilor de proteine ​​și ruperea prin repetări pentru a obține gimnastică pregătită de plajă până în prima zi a sezonului.

Între timp, singurul lucru pe care l-ai distrus este plăcintele și arată.

E prea târziu pentru a arăta ca un extra de la Baywatch, dar toată speranța nu este pierdută. Folosiți ghidul nostru pentru a vă îngrijora pe plajă pentru a vă pregăti pentru vară într-un vârf și pentru a falsifica frumusețea estetică a lui Hemsworth că ați fost prea leneși să lucrați înainte.

Îmbrăcați-vă haina de iarnă

La păr sau nu la păr?

Bun venit in jungla. În timp ce nu există reguli statornice pentru părul corporal, o peliculă sălbatic neimișcată este rareori aspectul potrivit pentru o zi de plajă. Care metodă de îndepărtare a părului pe care o alegeți depinde de zona în cauză și de rezultatele dorite. Puteți să vă radeți, să ceartați, să tăiați, să îndepărtați sau să folosiți creme pentru piele temporar matasoasă. Pentru o soluție mai permanentă, încercați electroliza sau îndepărtarea părului cu laser.

Parul din spate este inamicul public numărul unu al corpului pe plajă. Dacă umerii tăi ar putea fi confundați cu Caesar de pe Planeta maimuțelor, ai nevoie de o forfecare serioasă. Pieptul pieptului se reduce la preferințele personale, dar în toate cazurile ar trebui să vă orientați pentru un aspect echilibrat între pecs și spate. Cei mai mulți bărbați arata cel mai bine undeva în mijloc: niciunul dintre oamenii de peșteră și niciunul înotător olimpic nu se înghesuie. Investiți într-un îngrijitor de păr pentru a rezolva sarcina și începeți cu un set de pază mai mare pentru a preveni decuparea prea strânsă.

În ceea ce privește bucățile de sub centură, vă sugerăm să lăsați costumul de baie să fie ghidul. Orice lucru care trece prin partea superioară sau în afară trebuie să fie cosit. Orice mai aproape de zona periculoasă depinde de dvs.

Glow Hard sau Du-te acasă

Lăsați-o să strălucească calea sigură

Falsul de bronz poate părea ca provincia culturarilor și damei regale, dar dacă aveți culoarea soarelui sărutată a unui bol de bowling, spunem că spargem bronzul. Un bronz de pre-plajă vă face ca aspectul să arate mai sănătos și mai slab, iar dacă este aplicat corect, poate îmbunătăți în mod artificial definirea musculară. De asemenea, vă poate elimina tenul și puteți camufla orice defecte.

Treceți peste situația de bronzare și lăsați-vă un profesionist să vă strălucească. Un tânăr cu pulverizare informat va ști exact cum să vă scufundă și să vă înmulțiți cu umbre strategice. Dacă asistența experților nu este inclusă în buget, o loțiune sau spray de auto-bronzare este un substitut potrivit. Aplicați cu o mână ușoară, ca să nu vă arătați ca un deget gigant Cheeto.

Menținerea manelor manuale

Arsenalul tău păros

Plajă-dovada creierul dvs. cu o colecție curated de produse. Un balsam de îngrijire vă poate proteja părul de abuzurile sezoniere ale soarelui, a mării, a sării și a clorului. Un spray de sare de mare oferă un aspect surfer instant, chiar dacă nu ar fi cu adevărat curajos un butoi. Aplicați un gel sau o cremă mai puternică pentru a păstra firele dezordonate și a vă bucura de o zi activă cu impunitate estetică. Pentru încuietori limpezi sau grași, încercați un șampon uscat sau pastă de texturare pentru a trăi lucrurile și pentru a combate umiditatea și frizul, căutați anti-umectanți și formule hidratante.

Îmbrățișează The Exec

Bucurați-vă corpul cu respect

Afișați lubrifiant care este șeful cu o rutină de îngrijire a pielii pentru combaterea uleiului, proiectată pentru sezonul transpirat. Spălați-vă cu un produs delicat de curățare fără ulei și urmăriți-l cu un toner care diminuează porii. Exfoliați în mod regulat pentru a netezi suprafața și pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii care pot bloca porii.

Utilizați un hidratant pe bază de apă, ușor, dar eficient, pentru a rămâne hidratat, în timp ce rezistați la slick. Nu uitați deodorant pentru a păstra funny de vară în gol, și în cazul în care carierele tale încă nu se va renunța, vorbesc cu un doc despre încercarea unui antiperspirant cu prescripție de putere.

Protejați-vă pielea

Adăugați armura

Salvați fața - literalmente - cu un arsenal de produse pre și post-soare. Protecția solară este o necesitate pentru a vă proteja stratul prețios exterior. Nu neglijați zonele greu accesibile sau le uitați, cum ar fi buzele și suprafețele, și lăsați-o să se absoarbă timp de cel puțin 20 de minute înainte de a sări în apă. Un hidratant cu SPF este o alegere ușoară pentru omul leneș.

În cazul unei arsuri, iată cum puteți ameliora durerea și accelerați recuperarea.

Buff Up, Bloat Down

Scoateți greutatea apei

Aveți nevoie de un ton scurt înainte de a vă stânjenit în Orlebar Browns? Ar fi trebuit să petreceți săptămâni lucrul cu un antrenor în loc să maratonați filme în timp ce vă strângeți într-un Slanket, dar cel mai bun lucru este cel mai mic pompă musculară.

S-ar putea să fi observat că mușchii se uită mai plin imediat după un antrenament. Efectul este rezultatul unei acumulări de produse secundare musculare și, deși este doar temporar, poate fi o lovitură suplimentară de încredere de care aveți nevoie înainte de a vă despărți de pantaloni scurți. Creion într-un antrenament chiar înainte de plajă pentru a profita de impuls. Urmăriți repetările puțin mai mari, cu o greutate mai mică și timp de odihnă mai puțin între seturi, pentru a maximiza efectul.

Dacă aveți mai mult timp să vă pregătiți înainte de plajă, puteți lansa, de asemenea, o ofensivă împotriva balonării și greutății apei. Programați timpul de aburire într-o saună pentru a transpira în H2O suplimentar corpul. Luați o enzimă digestivă cu fiecare masă. Mănâncă o mulțime de verde cu frunze verzi și proteine. Evitați alimentele procesate cu un conținut ridicat de sare, legume crucifere, fructe uscate, alcooli de zahăr, fasole și leguminoase, produse lactate și băuturi carbogazoase.

Toe merge

Nu neglija degetele de la picioare

Obțineți picioarele dvs. Frodo pregătite pentru sezonul de sandale. Spune-i pe sayonara oricărui scurt-și-curlies care patrund pe vârfurile degetelor de la picioare, și rezervați o pedichiură pentru a îmblânzi ghearele raptorului înainte ca cineva să-și piardă ochii.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării