Bell & Ross BR V2-94 Cronograful pentru pasari de curse este o pauza pentru planurile viitoare de curse

Anonim

O piesă limitată pentru un plan de curse conceptual este chiar pe aleea Bell & Ross.

Pentru convenția de la Baselworld din 2018, compania franceză de ceas a debutat în cronograful BR V2-94 Racing Bird, un cronograf îndrăzneț al pilotului, care evocă estetica elegantă a planului conceptual de curse BR-Bird completat cu un cockpit unic din spate.

Inspirația vintage este absentă în această piesă, cu un accent clar pe un aspect modern. O carcasă din oțel inoxidabil de 41 mm deține BR-CAL.301, o mișcare automată care conduce contoarele cronografului de ore, minute, secunde, date și twin de 30 de minute.

Aceste detalii sunt în deosebi contrastează cu un cadran alb datorită unei mâini portocalii secunde și a sub-numerelor de cronograf setate în albastru și alb.

Numerele arabe fac, de asemenea, o atingere drăguță în fața lizibilității, iar întreaga piesă este lustruită cu un cadru albastru.

Cronograful BR V2-94 Racing Bird are o rezervă de putere de 42 de ore și o rezistență la apă de 10 metri. Acesta va veni într-un ritm limitat de doar 999 de unități și să fie asociat cu o curea din piele albastră sau brățară din oțel.

Limitat la 999 de unități, BR V2-94 Racing Bird este alimentat de ETA 2894-2 (pe care B & R îl numește BR-CAL.301) și este disponibil pe o curea din piele albastră sau o brățară din oțel.

Nu a fost lansată o evaluare oficială australiană, dar prețurile SUA încep de la 4.400 USD pentru versiunea pentru curea din piele. Vom actualiza acest preț odată local anunțat.

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang