Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat în cele din urmă

Anonim

Uita de cabane pline de culoare, plaje pitorești și cocktail-uri de rum: frumusețea bermudei a fost mult timp umbrite de legendele întunecate care înconjoară apele sale notorii - cunoscute pentru dispariția navelor, a avioanelor și a oamenilor la voia lor.

Unele atribuie forțe supranaturale numeroaselor dispariții inexplicabile care au avut loc de-a lungul anilor, cum ar fi extraterestrii care captează oameni pentru studiu, influența "continentului" pierdut de Atlantis și vortexurile care suge obiecte în alte dimensiuni.

Cu toate acestea, o echipă de oameni de știință tocmai au descoperit ceea ce face ca Triunghiul Bermudelor (apa dintre Bermuda, Miami și Puerto Rico) să fie atât de periculoasă. Cercetătorii de la Universitatea din Southhampton au declarat pentru Fox News că "undele necinstite" sunt responsabile pentru scufundarea a sute de nave și terminarea a mii de vieți în secțiunea de 270.000 mile pătrat din Atlantic.

Credeam că Triunghiul Bermudelor va fi o problemă mai mare în viața mea când eram mai tânăr.

- Gânduri de duș ™ (@ThislsPerfect) 26 iulie 2018


Pentru a testa teoria, oamenii de stiinta au construit un model al Cyclops USS, care a dispărut în 1918, și a pus-o la încercare împotriva undelor necinstite într-o simulare de interior. Au descoperit că valurile, care se pot umfla să fie peste 100 de metri înălțime pe oceanul deschis, au inundat rapid barca și l-au provocat să se scufunde.

Dr. Simon Boxall, om de știință de la ocean și pământ, ia spus lui Fox că ​​zona infamă din Atlantic "poate vedea trei furtuni masive care se reunesc din direcții diferite - condițiile perfecte pentru un val rogue".

"Există furtuni la sud și la nord, care vin împreună. Și dacă există și altele din Florida, poate fi o formare potențial mortală a undelor necinstite. "

El a mai spus ca cu cat este mai mare nava, cu atat este mai probabil ca aceasta sa fie distrusa, deoarece este mai deschisa pentru a fi lovita in jumatate.

"Cu cât este mai mare barca, cu atât mai mult se face daunele. Dacă vă puteți imagina un val rogue cu vârfuri la fiecare capăt, nu este nimic sub barca, așa că se încadrează în două. Dacă se întâmplă, se poate scufunda în două până la trei minute.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării