Cele mai bune jachete din piele de tip Bad-Ass pentru bărbați care se poartă imediat

Anonim

A făcut rece în anii cincizeci de Brando, McQueen și James Dean, sacou din piele a suportat de atunci un legământ de lungă durată cu omul modern.

Piesa de dulap neîntrerupt ne-a văzut fără încetare în deceniile îndelungate, cu doar o ușoară umăr de umăr și o problemă de spălare cu acid în anii optzeci. Acestea fiind spuse, ultimii zece ani au fost buni pentru jacheta din piele, netezind orice probleme incongruente de potrivire si culoare.

Astăzi bărbații au o mulțime de opțiuni de piele pentru a alege prin cele mai la modă mărci de lux. Ultimul ordin al apelului vă arată pur și simplu cum să îl purtați corespunzător. Piele în sus și să învețe.

Cunoașterea principiilor de bază

Cheia pentru cumpărarea unei jachete din piele constă în găsirea unui tip care deja se potrivește cu stilul tău personal - nu fi cineva care nu ești.

Apoi, unghiile se potrivesc (gândiți-le subțire și pline la corp), înainte de a alege tipul de piele (vițel, vacă, miel sau capră) și o culoare neutră. O culoare neutră asigură faptul că poate fi asociată mai ușor cu dulapul dvs. existent, cum ar fi blugi.

Cunoașterea detaliilor mai fine este pasul final către personalizare; selectând câte zipuri, butoane și obiecte metalice doriți - sau deloc, toate fac parte din gustul dvs. personal. Dacă sunteți nou la jachetele din piele, începeți cu ceva mai curat și mai puțin subevaluat și apoi vă mutați în sus pe măsură ce vă simțiți mai confortabil cu purtarea lor. Pielea este stridiul tău.

Faceți-vă stilul

Jachetele de piele necesită încredere. Celebritatile si rockstars-le purta la stand-out si sa faca o declaratie de stil grungy. Acestea fiind spuse, puteți găsi un tip curat și mai curat. Cunoașterea stilului dvs. personal este important, ajutându-vă să vă decideți ce stil de jachetă este cel mai potrivit.

Straturile de jacheta din piele sunt definite prin lungime, modul în care se închide sau zipurile (și cât de mult hardware-ul se mândrește) și gulerul. Există, în general, trei tipuri: "bombardierul", "motociclistul" și "cursa".

Bombe departe

Atentatorul este cel mai casual. Recunoscută prin lungimea taliei, jacheta este realizată din piele moale, care tinde să fie mai maleabilă, oferindu-i un aspect relaxat. Jacheta are o finisare de contrast (uneori în contrast cu culoarea și țesătura), care amestecă, de obicei, talpa și manșoanele cu maneci pentru o potrivire succintă. Hardware în minime, cu un singur zip simetric în față, cu buzunare laterale cu buzunare cu cangur - sau fără.

Biker Boss

Motociclistul (gândiți-vă la Marlon Brando) se mândrește cu șmecherii mari și cu un guler înfipt, care poate fi răsturnat pentru o siguranță suplimentară. Împachetat cu hardware metalic (bolțuri, prize și fermoar), fermoarul din față este în mod normal asimetric, permițând părții laterale să se plieze sub partenerul său.

Du-te Speed ​​Racer

Clasicul este cel mai standard în căutarea motocrossului. Sunt jachete raționalizate cu un guler mic care se închide sau poate fi fără guler. Sunt fermoar cu fermoar, nu sunt căptușite cu țesături de pluș și nu au bretele sau alte componente hardware pentru a bloca lucrurile.

Focus on the Fit

Închiderea jachetei de piele - ca un costum - este de o importanță capitală. Dar, spre deosebire de o jachetă sau un blazer de îmbrăcăminte necorespunzătoare, jachetele de piele nu pot fi modificate cu ușurință și sunt scumpe dacă le faceți.

Deci, ce ar trebui să cauți exact? Jacheta ar trebui să stea lipită de conturul corpului tău, cu umeri tăiați ascuțite și pătrate pe umăr - ca un blazer.

O jachetă de piele nu este cu adevărat concepută pentru a purta straturi în vrac - mai mult un pulover cu gabarit sau tee - deci cumpărați cea mai mică dimensiune care se potrivește, permițând un pic de întindere să apară. Armele ar trebui să poată să se miște liber și să nu se simtă strâns și inconfortabil. Lungimea mânecilor ar trebui să schimbe încheietura mâinii și fundul tivului trebuie tăiat la linia curelei.

Tipul slab ar trebui să opteze pentru o bandă de centură elastică sau elastică, înclinând secțiunea corpului și accentuând umerii. Gentul mai mare ar trebui să meargă pentru o tăietură dreaptă - evitând orice care se va agăța de bulgări și bulgări. Aceeași regulă se aplică și pentru mușchii, junkie de gimnastică.

În concluzie, jachetele din piele sunt scumpe - cu excepția cazului în care sunteți mai mult de un tip ieftin, deci jucați în jur cu potrivire și branduri. Și încercați, înainte de a cumpăra.

Acoperă-ți ascunzătorul

Tipul de piele sau piele afectează funcția și senzația de acoperire. Nu există piele perfectă, fiecare având propriile caracteristici unice. În general, animalele mai mari tind să aibă piele mai rezistente, mai rezistente, în timp ce animalele mai mici sunt cunoscute pentru moale și sunt mai ușoare.

Există, de asemenea, calitatea pielii, care, de asemenea, schimbă ceea ce pielea simte ca să atingă. Aceasta se referă la stilul de viață al animalului înainte de a fi omorât, procesul de bronzare sau de fabricație și aplicarea finală a finisajului.

Piele de vacă

Vaca este pielea cea mai obișnuită. Este puțin mai ieftin și mai dur și are o rezistență la apă și murdărie ca nici un altul. Este un protector grozav din cauza grosimii sale, dar poate dura mult timp pentru a se purta. Acesta vine mai ales într-un finisaj mat care conferă sacouului o senzație mai obișnuită.

Buffalo / Bison

Similar simțului și durabilității pielea de bovine, pielea de bizon se deosebește cu o granulație naturală pe piele, care adaugă textura jachetei și îi conferă o estetică brută, pământească.

burduf din piele de capră

Goatskin este o alegere populară pentru majoritatea mărcilor de lux și este recunoscută pentru boabele sale cu pietriș. Pielea de capră este mai moale, mai ușoară și mai flexibilă decât pielea de vacă. Este durabil și se poartă bine, devine mai suplu și mai bine ca anii să se rostogolească.

pielicică de miel

Lambskin este cea mai luxoasă din piele pentru moale, suplețe și uzură. Are o textură luxoasă și este destul de versatilă, creând o jachetă din piele mai chic. Este în mod natural foarte ușoară și creează o jachetă care poate fi purtată pe tot parcursul anului - indiferent de sezon.

Păstrați-o la rece

Supremația jachetei de piele depinde de culoarea pe care o alegeți. Ca și costume, culorile neutre precum maro, maro și gri sunt cel mai bun pariu. Tipurile de motocicliști cu mâneci și contrast sunt mai mult de modă și sunt o opțiune diferită pentru băieții care pot avea deja o piele clasică în dulapul lor.

Moda poate fi, de asemenea, jucat în jurul valorii de un pic cu piele de căprioară, deoarece haina are tendința de a veni în maro (de la bronz la ciocolată), ceea ce înseamnă că poate funcționa fără probleme în costum ca pielea neagră.

Puneți-o pe o piesă de piele de piele ca o pauză de pe piele, optând pentru o strângere pe guler pentru o plusare superioară. Dar evitați ciucurile de gimmicky sau fringing și orice se pare chiar de la distanță cowboy de metrou sexuală - cu excepția cazului în care aveți potrivite chips-uri mai puțin.

1/20

Saint Laurent

Jachetă de biker din piele - 9.595 USD

A CUMPARA

2/20

Dunhill

Verigheta din piele verde - 2, 490 USD

A CUMPARA

3/20

APC

Shear bombardier piele bombă - AU $ 1.900

A CUMPARA

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever