Cele mai bune Blazers & Brands pentru bărbați de a cumpăra chiar acum

Anonim

Nu mai este rezervată guvernatorului britanic sau regizorului Navy, blazerul umil a jucat un rol secular în trecut, de la debutul său cu aproape două sute de ani în urmă. Și, de la pista până la garderobă, rădăcinile nostalgice ale blazerului doar privesc să se aprofundeze în acest sezon. Dar mai întâi, cunoașteți blazerul și multele sale fațete. Apoi, faceți clic pe prezentarea de imagini pentru cele mai bune 20 de blazuri pentru bărbați chiar acum.

Baze de bază pentru Blazer

Blazer își urmărește rădăcinile înapoi la Universitatea din Cambridge și la rândul său, echipa Lady Margaret Boat Club, care, în 1825, a creat blazerul ca pe un top sportiv la culoare. Purtat într-o nuanță strălucitoare pentru viteză sporită când a concurat, termenul "blazer" . Nu este chiar un costum, blazerul era singur ca o piesă de modă care putea fi purtată și în afara barcii, așa că mulți bărbați au făcut-o.

Astăzi, silueta, simțirea și înfăptuirea veșnică a blazerului înseamnă - chiar și în căldura verii - locul său. Pentru a nu fi confundată cu îmbrăcămintea exterioară, blazerul nu este un strat. Nu va forma stratul exterior al unui aspect de iarnă, iar greutatea sa de fabrică și aspectul subțire înseamnă cel mai bun strat sau acoperire de vară.

Nu este pur și simplu chestia de a diviza un costum obișnuit, apucând sacoul și eliminând pantalonii. Cheia pentru stilul blazer este știind unde mergeți și în ce scop este necesar. Dar nu stress. Această bucată de pânză sartorial plimbă bine cu flexibilitate. Îmbrăcat, îmbrăcat în jos - orice om se poate rostogoli cu blazerul.

Fit

nestructurată

Blazerul nestructurat este pentru acei domni care sunt, poate, mai guler albastru sau artisi în profesie și nu au nevoie de locul de muncă pentru a fi tradiționali. Sau preferă o abordare relaxată a stilului incredibil. Aceste blazere sunt proiectate pentru a forma mușchiul corpului, sunt relaxate și au o formă mai puțin rigidă.

Ei încă tăie ascuțite pe umăr și se pot îmbrățișa aproape de corpul purtătorului. Dar, blazerele nestructurate dau o formă mai relaxată și mai relaxată - care cade din vârful umărului în mod fluid. Stripped bare, jacheta nestructurata este doar ca - nestructurate, astfel încât pliurile interioare tipice și forme dat pentru a păstra o formă de sacou, au plecat.

Pot fi adăugate detalii ocazionale: buzunarele frontale, cusăturile expuse, lipsa căptușelii, butoanele multiple și, uneori, butoanele în culoarea contrastului cu țesătura jachetei în sine. În plus, acestea sunt mai susceptibile de a fi fabricate dintr-o bucată de pânză, astfel încât acestea sunt mai subțiri, făcându-le grozave pentru straturi de iarnă sau mergând doar ca un adaos ușor pentru vară.

structurat

Blazerul structurat este totul despre potrivirea: tăiat super aproape de corp în timp ce maximizează forma, ajutat cu umplutura, căptușeli și mecanica interioară a jachetei. Cu aspect mai bogat, blazerul structurat necesită tesatura și ingineria de calitate cele mai bine văzute de un croitor sau un magazin de costume reputate.

În mod normal, acesta va purta umeri mai definiți, se va simți luxos să atingă și să îmbrățișeze corpul pentru a îmbunătăți aspectul subțire. La prima vedere, jacheta va apărea mai simplă, mai elegantă, cu detalii minime și nu face diferența între rever: vârf, șal și / sau crestătură.

Culoarea

Luminos

O declarație sartorială, blazerul colorat este perfect potrivit. De la o noapte sălbatică afară la un prânz de duminică cu rudele și chiar o nuntă de vară, uita-te la culori de off-beat, cum ar fi galben, violet și verde. Aveți două filtre color aici: pastelate sau saturate. Culorile pastelate mai ușoare arată mai bine pe parcursul zilei, în timp ce tonurile mai saturate sunt mai bune opțiuni de vrăjitorie pe timp de noapte.

Pereche cu ceva textual și neutru în culori: pantaloni gri din pânză pentru nopți și pantaloni scurți de chino pentru zilele fierbinți.

alb

Cu blândețe europeană, blazerul alb este o necesitate de vară. Căldură reflexivă și potrivită ca și negrul, această culoare din Cannes se învecinează cu nuanțe nautice, cum ar fi albastru shirting și accesorii de aur. Pantaloni din bumbac - bumbac în vara sau iarna plin de flaneluri pentru zilele mai reci. Chuck pe unele pantofi barca - sau cizme maro, în funcție de vreme și - naviga departe.

Albastru

Blazerul marin este cel mai versatil al lotului, colorat. Deci, du-te de unul, toute de suite, pentru uzura de vârstă în orice zi a săptămânii. Apoi, investește într-un bluzer de rață-ou sau albastru de cobalt pentru alte opțiuni albastre, tonice terifiante când sunt purtate cu chinos marina.

Dashing pentru evenimente de muncă și corporative, pereche un bleumarin albastru cu pantaloni gri, o cămașă albă, croială sau cu buton și brogues tan.

Controale

Odată cu insurgența tipăririlor pe articole de îmbrăcăminte și croitorie la săptămâna modei, acum este momentul să vă verificați cu un șablon de model. Oferiți-vă aspectul prestigiul profesorului cu verificarea ferestrei sau optați pentru tartan pentru un vibrație intelectuală de punk. Prințul de verificare din Wales este încă mai demur, în mod special atrăgător de gri deschis și care acționează mai mult ca o nuanță texturală decât imprimarea brazdă.

Pentru a evita aspectul noutății, păstrați culoarea de bază a blazerului strict organic, tonificat: adică, cremă, maro, gri, verde sau albastru - culorile pământului și oceanului. Apoi, lăsați vibrațiile Gatsby să vă ducă din zi în noapte.

Fabrica

Lenjerie

Sezonul de vară este atunci când blazerul de lustruit strălucește, cu atât mai mult soarele. Tesatura ușoară, naturală, respiră și permite căldurii să iasă din corp. Tendința lui Linen de a zdrobi înseamnă mult mai bine ca alegerea țesăturilor de blazer. În ceea ce privește culoarea, neutre ușoare și pastelate sunt cele mai bune, ajutându-vă să vă mențineți la răcoare.

Bumbac

Următorul pas în sus, bumbacul este de asemenea relaxat, respiră bine, dar este mult mai luxos decât atingerea lenjeriei. Bumbacul este, de asemenea, un fir superb pentru a forma amestecuri de materiale cu mătase, lână și poliester, ajustând calitatea țesăturii (Sfat: evitați cantitățile mari de poliester).

Luați notă citiți cât de mult este bumbacul în blazer și, dacă se amestecă, alegeți lână - pentru ambele sezoane. Cordura este un bumbac gros în care firul este răsucite pentru a forma fisuri. Este un mod foarte englez de îmbrăcăminte și densitatea sa o face o țesătură de iarnă frumoasă.

Lână

De asemenea, derivate natural, lana este cel mai clasic mod de a face un blazer. De la merino la mohair, o blazer super lux se va lauda cu cea mai subtilă strălucire în lumină naturală și își va păstra forma grațioasă - ideală pentru locul de muncă și ocazii formale. Tweed și herringbone sunt ambele texturi texturale și robustețea lor funcționează frumos pentru blazerele structurate și arata super cald și pentru iarnă.

Dar cele mai multe vor fi țesături de lână, țesute cu un bumbac pentru polyamade pentru o mai mare durabilitate, iar elastanul chiar se întinde.

Aveți nevoie de mai multă inspirație?


Legate de: 20 cele mai bune mărci Jeans pentru bărbați
Legate de: 20 de cel mai bun card de titular portmoneuri pentru lumina Călători Gentleman

1/18

Uniqlo

Japonezii sunt cunoscuți pentru calitate, iar blazerele Uniqlo nu dezamăgesc. Bine realizat și accesibil.

A CUMPARA

2/18

Gucci

Dragostea lumii modei, un blazer Gucci este biletul tău pentru un fler de neegalat.

A CUMPARA

3/18

Etro

Nu pentru cei slabi, târgul italian al lui Etro va face ca oamenii să vorbească despre blazerul tău.

A CUMPARA

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor