Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Aaron Taylor-Johnson, Jamie Dornan și Donald Glover

Anonim

Pe măsură ce se apropie iarnă, ne putem aștepta ca în curând să fiți bombardați cu invitații la o grămadă de soiuri de primăvară. Dacă vă zgâriați capul cu privire la ceea ce veți putea săturați din adâncurile dulapului pentru aceste evenimente obligatorii, opriți-vă, relaxați-vă și ascultați. În această săptămână, cei mai buni bărbați celebri îmbrăcați în Hollywood ne-au învățat absolut în formală, cu o gamă largă de burgeri de covor roșii, care să vă inspire aspectul următor al petrecerii.

Au fost 50 de nuanțe de gri în această săptămână, literal și metaforic. Dl. Christian Gray, cunoscut sub numele de Jamie Dornan, a ieșit în culoarea gri cu perechi de nuanțe de țestoasă elegante, Aaron Taylor-Johnson și-a împerecheat ansamblul gri cu o bară de legătură și buzunar, iar Milo Ventimiglia a întins o cămașă de culoare gri, Apăsați conferința de granturi a asociației.

Pe partea mai strălucitoare a lucrurilor, Chris Pine a fost din nou cu o pereche de pantaloni cremos îndrăzneți, Donald 'Childish Gambino' Glover a păstrat-o răcit într-un costum de cremă și moale și "actorul lui Dragon", Wes Bentley a câștigat premiul pentru barba cea mai epică, îmbinată cu un costum marinat.

1/6

Aaron Taylor-Johnson

Participând la conferința de la Granturile de la Asociația Presei Externe de la Hollywood, Aaron Taylor-Johnson a mers pentru un costum gri ascuțit, cu cravată și buzunar, pentru o clasă suplimentară.

2/6

Donald Glover

Donald Glover aka Childish Gambino și-a păstrat aspectul relaxat și în punctul de la FOX Summer TCA Press Tour într-un costum de cremă, cu o cămașă albă deschisă și loafers de bronz.

3/6

Jamie Dornan

Dl. Christian Gray, cunoscut sub numele de Jamie Dornan, își face un drum spre o apariție pe "The Late Show cu Stephen Colbert" incredibil de elegant într-un costum clasic gri, cu pantofi roșii și nuanțe de tortoisehell.

Articole Interesante

12 cele mai stilate vedete ale săptămânii [19.06.15]

Cele mai bune Blazers & Brands pentru bărbați de a cumpăra chiar acum

Cum să îmbrăcăminte de afaceri casual și propriul stil de birou inteligent

12 cele mai stilate vedete ale săptămânii [24.04.15]