Cele mai bune încălțăminte pentru bărbați cu picioare mari

Anonim

Cumpărăturile de pantofi nu sunt niciodată foarte distractive - și se înrăutățește doar dacă cel atotputernic te-a blestemat cu picioare largi. Mulți dintre cei mai buni producători de încălțăminte nu iau în considerare lățimea picioarelor, iar cele care ne reamintesc ce purtau învățătorii noștri de la școala primară. Este suficient să spun: nu e la modă. Deci, pentru a oferi speranței celor cu rotitoare rotunde, am scurs adâncimile internetului pentru a veni cu douăzeci dintre cele mai bune pantofi pentru afaceri, week-end și sală de gimnastică, alături de câteva indicii pentru a vă ajuta pe parcurs .

Cât de largă este largă?

Aceasta nu este exact universală. Fiecare marcă are propria lor desemnare in-house pentru potriviri largi, așa că depinde de dvs. să faceți cercetările pe site-ul dvs. sau în magazin pentru a alege cea potrivită. 2E este o denumire populară pentru o potrivire pe scară largă (de ce nu este 2W, nu suntem siguri), dar veți mai avea nevoie să faceți legături suplimentare pentru a vă asigura că cumpărați pantofi care nu vă vor da blistere sau nu picioarele voastre violete.

Experimentați cu diferite materiale

Acest lucru este destul de sucky dacă lucrați într-un birou conservator, dar materialele mai moale, în general, se potrivesc picioarelor mai largi mai mult decât frații lor mai puțin iertător, din piele tare. Materialele precum piele de nucșug și piele se întind și se mișcă mai mult cu picioarele, chiar dacă sunt pe partea mai obișnuită și nu pot trece testul la locul de muncă. Acest lucru nu este un contract de distrugere, deși-grămezi de pantofi am inclus mai jos sunt perfecte pentru chiar și cele mai aglomerate medii corporative.

Nu cădea pentru Con

Cel mai mare vânzător de pantofi va roti firele de vârstă veche care "se învecinează cu pantofi din piele" și nu este o minciună completă - dar nu contează cu adevărat. Chiar dacă ești o leneșă sedentară, a cărei exercițiu zilnic constă în a te plimba din cabina ta la snack-ul de la birou pentru a obține un sac de Twisties, picioarele tale se vor umfla în timpul zilei. Ceea ce se simte "doar un pic de snug" la DJ, este de natură să provoace o lume de durere care rulează pentru autobuz în suburbiile exterioare, după șase seara.

Du-te la un Cordwainer

Înainte de a vă întreba "ce dracu 'este un purtător de cord?", Ar trebui probabil să vă reamintim că unii tipi nu se vor potrivi nici unui pantof, chiar dacă se potrivesc foarte bine. Pentru a preveni o viață întreagă de blistere, călătorii în podiatru și o lipsă de inimă care îi face pe femei să vă evite, ați putea dori să economisiți niște bani (de exemplu, un shitload) și să loviți un shoemaker. Pot să se potrivească specificațiilor, să adauge detalii pe care nu le puteți găsi pe nici un alt pantof și să vă oferim satisfacția de a fi capabili să spuneți "în mod particular", atunci când colegii dvs. de lucru vă întreabă de unde vă cumpărați încălțămintea.

1/20

ASOS Desert Boot

Un stomper atemporal, cizma deșertului este greu de învins. Popularizați de Steve McQueen, aceștia au fost un veșmânt inteligent, de lungă durată, care adaugă șmecherie și stil la blugi, chinos și aproape orice altceva, în afară de boardies sau de un tux. Marca ASOS vine într-o piele de piatră accesibilă și nu vă va costa mai mult de 50 de dolari.

2/20

ASOS Boot Tan Chelsea

Dacă boot-ul deșertului este regele încălțămintei casual, boot-ul lui Chelsea este prădarea care caută să-l detoneze. O atingere mai inteligentă, dar nu mai puțin versatilă decât boot-ul deșert, cizmele Chelsea sunt perfecte pentru a înălța un blug simplu și combo pentru cămașă albă. Pieptenul (faux) păstrează lucrurile casual și nu vă va distruge picioarele după o noapte lungă pe plăci.

3/20

Frank Wright Brogue

Brogusii negri ai lui Frank Wright captează șmecheriile clasice, fără a se întoarce pe teritoriul Brunswick St. Hipster. Broking este o alternativă mai ușoară, mai puțin de afaceri decât cea a oxfords sau a derby-ului simplu, iar la optzeci de dolari ai fi un pic de muppet pentru a spune nu.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene