Bold Parfumuri pentru bărbați pentru a vă menține proaspete sub 100 $

Anonim

Cu arome de designer care rulează bine în triple-cifre, poate fi descurajantă să achiziționezi colonii fără salariul unui CEO (să nu mai vorbim de sarcina Herculeană de a sorta între sute de opțiuni în primul rând).

Din fericire, un buget limitat nu înseamnă că trebuie să sacrificați pe miros. O serie de mărci - inclusiv multe cu pedigree listă A - oferă opțiuni mai economice, care vor încânta în continuare noștri discernământ.

Mai jos veți găsi 10 dintre parfumurile noastre preferate pentru bărbați sub 100 $, astfel încât să puteți axa în cele din urmă Axa o dată pentru totdeauna.

Sauvage De Christian Dior


Este imposibil să pierdeți campania Johnny Depp-fronted pentru Diver's Sauvage. Mirosul a fost absolut pretutindeni de la debutul său în 2015 și a declanșat o dezbatere plină de viață între hărțuitori și admiratori. În prima categorie sunt cei care spun că amestecul de bergamot, Ambroxan și Sichuan este prea generic. În ultima categorie sunt cei care caută exact acest lucru: un miros versatil care le poate însoți oriunde, cu recunoașterea numelui de elită și un punct de preț realizabil.

CUMPARA US $ 95.00 pentru 3.4 oz

L'Homme de Yves Saint Laurent

Din casa lui Saint Laurent vine L'Homme, un mosc floral lemnos creat de Anne Flipo, Pierre Wargnye și Dominique Ropion. Amestecul său aromatic este compus din bergamot, ghimbir, lămâie, boabe de tonka, mușchi de stejar, vetiver și lemn de santal. Rezultatul este o aromă plăcută, plăcută, ușor de purtat la birou și o lovitură obișnuită în noaptea curentă. L'Homme este unul dintre cele mai de succes colonii YSL și a dat naștere unei varietăți de parfumuri de urmărire, printre care La Nuit De L'Homme și L'Homme Ultime.

CUMPARA US $ 92.00 pentru 100 ml

Dincolo de David Beckham


Ce miros de stea sport? Potrivit lui David Beckham Dincolo, formula câștigătoare este mojito, cardamom, grapefruit, ardei negri, lemn de cedru, geranium, patchouli, vanilie și piele. Dincolo de momentul în care a ajuns pe scenă în 2015, amabilitatea nasului Nelly Hachem Ruiz de la IFF. Aroma de succes a început să se extindă într-o gamă întreagă, care include deodorant, spălare de păr și corp, gel de duș și loțiune după bărbierit.

CUMPARA US $ 25.25 pentru 3 oz

Marrakech Intense De Aesop


În adevărata modă Aesop, Marrakech Intense este un miros neortodox pentru bărbați și femei. Perfumer Barnab é Fillion a fost inspirată de aromele evocatoare ale mirodeniilor folosite în bucătăria marocană, de culorile intense ale sușelor sale și ale deșertului înconjurător, precum și de ospitalitatea caldă a tradițiilor marocane. Interpretarea sa este un amestec oriental lemnos cu florale proaspete, o deschidere citrică și un indiciu interesant al animaleștilor.

CUMPARA US $ 85.00 pentru 1.7 oz

Dior Homme de Christian Dior

În cuvintele parfumatorului, "Dior Homme evită orice clișeu masculin. Explora o virilitate noua, imediata dar complexa. "Originalul Dior Homme EDT de Olivier Polge a fost considerat pe scena larga ca o capodopera pentru fuziunea sa de lavanda, salvie, bergamot, iris, chihlimbar, cacao, cardamom, patchcouli, piele si tahitian vetiver. Dior a refăcut parfumul cu o versiune de François Demachy, dar originalul rămâne un superb parfum masculin pentru zi sau noapte.

CUMPARA US $ 95.00 pentru 3.4 oz

Bleu de Chanel de Chanel

Iubiți de iubite de pretutindeni, Blue de Chanel este un miros aproape dureros. Numai pentru asta, poate că nu trebuie să fim de acord cu casa că este un amestec "neașteptat" pentru un om care "sfidează convenția și rezistă ordinii în fiecare zi", dar în nici un caz nu o face o retragere. Blue de Chanel este iubit pentru un motiv. Este proaspătă, curată și versatilă - nu este ruptătoare sau controversată, dar este de încredere și eminamente purtătoare, cu o atracție masivă în plină desfășurare.

CUMPARATI US $ 90.00 pentru 1.7 oz

Spicebomb De Viktor & Rolf


Viktor & Rolf a lansat prima sa bomba, o aromă de flori pentru femei numită Flowerbomb, în ​​2005. Șapte ani mai târziu a venit omologul său de sex masculin, Spicebomb, un parfum extrovertit cu subtilități senzuale. Mirosul combina un cocktail exploziv de doua acorduri - unul o combinatie de zesty, note proaspete cu condimente rece la rece, cealalta o combinatie de dependenta si fier de piele, tutun si vetiver. În frunte, Fabien Baron a proiectat un flacon în formă de grenadă de mână.

CUMPARA US $ 92.00 pentru 1.7 oz

Terre D'Hermes De Hermes


Hermès parfumier Jean Claude Ellena susține că inspirația lui pentru Terre d'Hermès a fost autorul Jean Giono, pe care îl numește "un om care iubește bogăția naturii". În conformitate cu acest motiv, Terre d'Hermès afișează note care sunt lemnoase, vegetale, și minerale - citrice și cedru, piper și patchouli și o bază de vetiver și benzoin. Acesta este un colonia care își cunoaște publicul: un om cu o viață activă, aventuroasă și o apreciere pentru generozitatea naturii.

CUMPARA US $ 86.00 pentru 1.69 oz

Uomo Intense De Valentino


Nu pentru timid și pensionar, Valentino Uomo Intense este un parfum pentru bărbații care doresc să-și asigure atenția. Notele distinctive de top ale salvatorului clare întâlnesc o inimă evocatoare a irisului, în timp ce lanțurile de piele invigorează baza de vanilie cremoasă. Valentino îl imaginează pe Uomo Intense-purtător ca un tânăr moștenitor italian - suav și elegant, rafinat, dar asertiv și carismatic, cu doar o atingere a ticălosului fermecător.

CUMPARA US $ 85.00 pentru 1.7 oz

Set de lucru / joc de Hawthorne

Faceți cunoștință cu cei mai haiosi parfumeri din New York, Brian Jeong și Phillip Wong. Duo-ul este creierul din spatele lui Hawthorne, un brand de parfum care pune un spin inteligent pe locul de muncă și se joacă cu un set de colinare semi-personalizate. Hawthorne folosește un amestec de știință și un scurt sondaj pentru a livra două colonii personalizate selectate din "paleta de parfumuri" a companiei, una denumită Work și cealaltă denumită Play. Deși nu este în întregime personalizat, este o modalitate accesibilă pentru băieții să-și înmoaie degetele de la picioare în apele luxoase ale parfumeriei personalizate.

CUMPARA US $ 100 pentru un set de doua sticle de 1, 7 oz

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării