Breitling debutează în versiunea limitată Navitimer Aviator 8 Pe MR PORTER

Anonim

Două divizii ale câmpurilor respective s-au reunit pentru a oferi o ediție limitată ceasuri pentru spațiul de retail online.

Pentru prima dată, Breitling va fi disponibilă prin intermediul magazinului on-line pentru bărbați, MR PORTER, al lui Navitimer Aviator 8 B01 Chronograph 43 Limited Edition. Ceasul este unul dintre cele mai deosebite oferte ale ceasului elvețian ce vizează doar 1.000 de exemplare din întreaga lume.

Carcasa din oțel inoxidabil de 43 mm are o carcasă distinctă din satin, care poartă indicii și cifre arabe, în plus față de indicatorul standout. Pe cadran este vorba despre finisajul de argint cu câmpuri contrastante foarte antracite. Există și trei sub-numere negre pentru contoarele de cronometru, în timp ce lizibilitatea este ajutată cu numere mari de luminiști SuperLumiNova.

În interiorul ceasului elvețian este modelul Breitling Manufacture Caliber B01, un instrument mecanic reglat fin, care este certificat COSC cronometru pentru a asigura precizia și precizia. Această mișcare oferă ore, minute, secunde și o funcție de dată alături de contoarele de cronografe menționate mai sus. Ceasul oferă o rezervă de putere de peste 70 de ore, ceea ce înseamnă că îl puteți lăsa pe masa de nopți de mai mult de două zile fără a fi nevoie să reglați timpul.

Ceasul este terminat cu o curea din piele brună și va fi disponibil exclusiv pe MR PORTER de la 4 iunie înainte de a lovi buticurile Breitling în iulie.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene