Burberry recrutează creierul din spatele tribului Streetwear de la Givenchy

Anonim

Dacă nu ați auzit niciodată numele, veți fi în curând. Designerul Riccardo Tisci, născut la origine italiană, este adesea susținut de aceeași pildă ca și pionierii legendarului lux-streetwear precum Kim Jones (omul din spatele lui Supreme x LV) și tocmai a fost recrutat de Burberry drept viitorul lor designer de hotshot.

Acest anunț important apare în spatele celei mai recente vârste de 12 ani a lui Tisci la Givenchy, ca cap de creație, un loc de muncă care l-a văzut conducând echipamentul francez dintr-o etichetă tradițională sofisticată într-unul dintre cele mai influente nume din jocul de streetwear .

De asemenea, el nu este lipsit de mărturii, cu un Instagram urmând să eclipseze Virgil Abloh de aproape un milion, o prietenie strânsă cu clanul Kardashian și un credit pentru proiectarea albumelor lui Kanye West și Jay-Z Watch the Throne 2011.

NIKE RT @nike @nikelab

Un post partajat deRicardo Tisci (@ riccardotisci17) pe 8 februarie 2018 la 4:23 pm PST

Asigurați-vă că va fi interesant să vedeți unde Tisci ia hainele iconice de șanțuri și modelele de carouri semnate de britanici, care se găsesc adesea în draperiile unor oameni precum David Beckham.

Având în vedere direcția creatoare a lui Tisci în trecut, fanii se pot aștepta să vadă elemente mai întunecate, cu influențe stradale și religioase, aruncate în măsură să juxtapute farmecul britanic al lui Burberry.

Poate omul să-l scoată din nou într-unul din cele mai râvnite roluri de moda din lume? Numai timpul va spune.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene