Burn, Blow Up & Bury: legăturile bărbaților trebuie să vă opriți imediat

Anonim

Accesorii ar putea părea mici și nesemnificative, dar este o mică parte a jocului tău general pe care nu-ți poți permite să-ți dai seama.

Legăturile, în special, reprezintă punctul focal al oricărui costum. Este adesea primul lucru pe care oamenii îl observă și ceva pe care colegii tăi îl judecă destul de greu, dacă deja au strălucit pantofii tăiați și combinatul. Dacă te-ai înșelat, te poți transforma în tipul ăla deștept.

Următoarele legături sunt atrocități sartorial care vă ucid complet jocul. Acești băieți răi ar putea fi doar obstacolele care te împiedică să câștigi această promoție, să plătești o creștere sau o atenție de la acea fată pe care o faci la biroul de Crăciun din birou.

Și pentru că ne place să ardem lucruri urâte aici la biroul D'Marge, meciurile sau un aruncător de flacără sunt primul pas în recuperarea vieții tale de cravată. Gata, băieți?

Trumpul de legătura

Donald este vorba despre putere: puterea de putere, combinațiile de putere, bronzul de putere falsă. Legăturile sale nu fac excepție. Trumpul aparține unei categorii largi de legături favorizate de clasa politică. Aceste numere sunt grase, strălucitoare, de obicei legate într-un nod Windsor plin și suficient de lungi pentru a fi prinși în centura purtătorului.

Nu contează dacă acești oameni bine remunerați poartă Brioni. Aceste legaturi te fac sa te intrebi daca au incheiat legaturile pentru liceu si nici unul. Probabil cred că comunică influența, dar comunică numai gustul slab și necesitatea unui stilist personal.

The IT Guy Tie

Sa fim cinstiti. Tipul de IT cu tehnologia este destul de eroic. Dar stilul lui nu este de obicei. Țineți-o taină într-o parte necunoscută a clădirii, cunoscătorul de software-ul vine adesea la lucru ca și cum tocmai a petrecut noaptea uitându-se la "Star Trek" - cu o marfă care să o dovedească, legată în siguranță la cămașa lui albă.

Afirmația evidentă, desenul animat al noutății de noutate adaugă imaturitate unui costum sofisticat. Și nici nu este potrivit pentru "vineri ocazionale". O cravată "Star Trek" se poate face în jest, dar - încredere în noi - nimeni nu râde.

The Dodgy Sales Guy Tie

Noi nu suntem cei care să dezgropăm profesia unui bărbat - trebuie să facem ceea ce este necesar pentru a pune mâncare pe masă - dar există o mulțime de vânzători acolo care nu se ajută singuri prin îmbrăcăminte ca și cum ar fi o strângere de mână în umbre.

Dodgy Sales Guy Tie este, de obicei, aceeași culoare de lollies veți găsi în partea de jos a unui showbag. Într-o variantă bolnăvică de purpuriu sau roz, ei au pus "un pop de culoare" în rușine și arătau ca ceva pe care-l primiți într-un pachet costum de costum de nuntă buget.

Singurul avantaj tangibil al acestei legături este că vă informează că aveți de-a face cu o nevăstuică înainte de a vă scutura mâna și de a vă înghiți banii.

Închisoarea de închiriere

Dintre toate crimele sartorial, inchirierea hainelor este destul de aproape de partea de sus. Similar cu tipul de vânzări neclintit, Închirierea este de obicei făcută din poliester atât de strălucitor încât nu vă simțiți în afara locului, perindându-vă dinții în reflecție.

Sunt atât de grași, încât vechiul partener Trump ar crede că o împingi, sau așa de slab încât nu are nici un rost să poți începe unul.

Cel mai rău dintre toate, legătura a fost probabil purtată de zeci de alte persoane care nu pot fi arse investesc într-o garderobă respectabilă. Este o fraternitate disperabilă că oamenii de integritate și de caracter evită cu orice preț.

Legătura "retro"

Cravata Retro aparține, de obicei, uneia dintre acele dușmane insuportabile care nu se pot înțelege purtând nimic din acest secol.

Acestea provin, de obicei, din op-magazine sau piețe de epocă, și au un model hideous paisley, care nu era la modă în zilele sale, sau o imprimare geometrică ciudată care îți amintește de faptul că ai luat acid.

Nu sunt niciodată bine făcute și faptul că au costat doi dolari nu conta. Și, din păcate, campion, nimănui nu-i pasă dacă legăturile tale sunt mărfuri autentice dintr-un deceniu pe care nu l-ai experimentat niciodată.

Noutatea / tipul amuzant

Uneori, o cravată nouă sau neobișnuită vă poate lărgi aspectul și puteți pune ceva în pasul tău. Novelty Tie, o rudă apropiată a tipului IT, este atunci când băieții îl iau prea departe.

În sălbăticie, am descoperit că legătura de noutate / amuzament este tipărită cu lucruri care nu sunt asociate cu normele de îmbrăcăminte pentru bărbați. Gândiți-vă la chei de pian, note muzicale, cățeluși, lanțuri de munte, indiferent. Și știi ce, domnilor? Nici unul nu arată bine.

Suspecții obișnuiți de aici sunt băieții rămași în centru. Echipa noastră de psihologie dezvoltă o ipoteză de lucru, dar credem că este vorba de un pic de ticăloșă și sperând că o cravată amuzantă va împiedica oamenii să observe.

Legătura școală

Pentru majoritatea dintre noi, școala este o amintire îndepărtată în care nimeni nu a fost la cele mai bune. Dar unii tipi nu și-au părăsit cu adevărat casa de oaspeți sau clubul de vânătoare, iar legăturile lor sunt o amintire clară a loialității față de trecut.

Cravata de școală, cu dungi cioplite și culori vechi, ne lasă neclintit. Încă nu reușim să ne dăm seama de ce cineva ar petrece cinci ani conform unei uniforme, apoi să intre în lumea "reală" și să se îmbrăcăiească exact ca și cum ar fi la cel de-al zecelea rolă.

Gândește-te în felul acesta. Oamenii de afaceri nu au multe oportunități de a-și personaliza garderoba, iar alegerea lor de cravată este de obicei cea mai bună pe care o vor obține. Deci, de ce nu bifați banda de școală privată pentru ceva ce este mai mult cu tine, și un pic mai puțin Etonian vechi.

Cravata pe clip

În mod real, salvăm cel mai bun / cel mai rău pentru a rezista. Clip-ul infamos nu are nevoie de o introducere.

Sigur, unul dintre acești băieți răi ți-ar putea salva minutele prețioase dimineața și costa doar câteva dolari, dar acele avantaje sunt schimbare în comparație cu orice altceva despre tine.

Clip-on-ul spune că te simți confortabil în a nu mai face nici un efort. De fapt, dacă poți purta una dintre acestea, probabil că ești cel mai ticălos bastard pentru a-ți grați spațiul de birou. Și cât de greu poate fi?

Ia-ți două minute din zi pentru a relata arta simplă de a lega patru-în-mână. Nu veți pierde timpul în care veți "pierde" în fiecare dimineață, iar colegii dvs. nu vă vor mai spune Homer în spatele tău.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene