Parfumuri și parfumuri clasice pentru bărbați care au trecut testul timpului

Anonim

În mod evident, dorim să ținem pasul cu tendințele de la D'Marge, dar chiar trebuie să recunoaștem că uneori este obositor să ținem pasul. Din fericire, nu trebuie întotdeauna să o faceți.

Cel puțin în cazul în care este vorba despre colonia voastră. Există câteva parfumuri clasice pentru bărbați, care sunt la fel de reci astăzi ca și ziua în care au lovit pentru prima dată scena. Actualizați-vă colecția de mirosuri ca lucruri noi care intră și ies din modă, dar au întotdeauna cel puțin una dintre aceste clasice la îndemână.

Eau Sauvage de Christian Dior

O revoluție în momentul eliberării sale în 1966, Dior's Eau Sauvage este acum una dintre cele mai frumoase parfumuri pentru bărbați clasici. Puținele mirosuri contemporane sunt la fel de rafinate (dar fără efort), cum este cea a lui Edmond Roudnitska, care conține note proaspete de lamaie și rozmarin, combinate cu lavanda picantă și o bază masculină, din lemn. Având în vedere că Eau Sauvage este încă un trendsetter important în parfumurile clasice ale bărbaților, este greu de imaginat că în curând va sărbători aniversarea a 50 de ani.

A CUMPARA

Aramis de Aramis

Aramis nu miroase ca ceva făcut în ultimul sfert de secol. În aceste zile, piața este inundată de parfumuri proaspete, curate și sportive, care se difuzează nerușinat. Aramis, pe de altă parte, este "veche" după standarde moderne, și asta e un lucru bun. Nu este nici ușoară, nici aerisită, curată și simplă - este densă și complexă, cu lemn, condimente și o notă de piele intensivă. Rezultatul final este un parfum masculin cu caracter puternic.

A CUMPARA

Turnăm monsieurul de Chanel

Pour Monsieur a fost creat de Henri Robert în 1955 și lansat în întreaga lume sub o mână de nume diferite. În 1989 a fost relansat la nivel mondial sub numele de Pour Monsieur, dar Chanel jură că formula a fost neschimbată de la debutul său din 1955. Deschiderea citricei este încă la fel de sofisticată astăzi ca atunci, în timp ce amărăciunea mirosului este dispusă să fie fără compromis, într-un mod mai arome nu mai moderne. Dacă vrei doar o colină, Pour Monsieur este o alegere solidă.

A CUMPARA

Colonia de Acqua di Parma

O scurtă lecție de istorie: Acqua di Parma a început ca o mică fabrica din Parma în 1916. Prima sa lansare a fost Colonia, o plecare ușoară și răcoritoare din compozițiile mai puternice și mai grele, care erau populare la vremea respectivă. Colonia a ajuns în cele din urmă la o vârstă de aur în anii 30 și 50, când a devenit popular cu o clientelă de celebritate și cu alți membri ai societății înalte. Acqua di Parma și-a extins gama de produse de-a lungul anilor, dar nimic nu se apropie de Colonia, unul dintre parfumurile clasice ale bărbaților din lume.

A CUMPARA

L'Eau d'Issey de Issey Miyake

Primul produs în 1992 pentru femei, L'Eau d'Issey a apărut pentru bărbați în 1994. Reflectând principiile mirosului femeii, L'Eau d'Issey Pour Homme întruchipează yin și yang și celebrează polaritățile extreme ale lumii. Mirosul este un parfum proaspăt, dar călduros, accentuat cu elemente picante. Notele sale includ yuzu, bergamot, verbena, nucsoara, crin, scortisoara, tutun, vetiver, lemn de santal si mosc. Două ediții în flacoane noi, dar cu aceleași compoziții, au fost introduse în 2009.

A CUMPARA

Buchet de Blenheim de Penhaglions

Blenheim Bouquet își ia numele de la Palatul Blenheim, casă a uneia dintre cele mai respectate linii de sânge din Anglia. Și când spunem că a stat testul timpului, noi însemnă mult timp - mai mult de 100 de ani, de fapt. Buchetul Blenheim a fost creat pentru prima oară în 1902, dar a fost adaptat în mod constant și a rămas relevant pentru fiecare an care trece. Parfumul Penhaglion prezintă note de top de lavandă, lămâie și var și note de bază de mosc, pin și piper negru.

A CUMPARA

Vetiver de Guerlain

Vetiver a fost lansat pentru prima oara de catre Guerlain in 1958, apoi a fost reformulat si reambalat in 2000. Versiunea originala a fost foarte apreciata pentru buchetul bogat si masculin, iar versiunea re-lansata este mai echilibrata intre proaspete si lemnoase. Notele sale de top de citrice (amestecate cu unele note florale) sunt ușoare, dar sunt completate de finisajele de vetiver, mușchi de stejar și tutun care marchează în mod clar mirosul ca masculin.

A CUMPARA

Armani Eau Pour Homme de Giorgio Armani

Acesta este un an mare pentru Armani Eau Pour Homme. Colonia sărbătorește ziua de 30 de ani, care trebuie să fie de cel puțin două ori mai mare decât în ​​anii de parfumare. Creat de Roger Pellegrino, Eau Pour Homme este încă considerată ca una dintre cele clasice de parfumerie pentru bărbați. Citricele proaspete alcătuiesc topul: mandarina siciliană, lămâia verde californiană, bergamota și petitul. Inima sunt iasomia, lavanda si condimentele, urmate de lemn de santal, cedru, vetiver, stejar si patchouli la baza.

A CUMPARA

Green Irish Tweed de Creed

Green Irish Tweed este un parfum clasic Fougere. Potrivit lui Creed, mirosul a fost creat de parfumera maestru al saselea generatie Olivier Creed pentru un client din industria cinematografica. Câțiva ani mai târziu a fost oferită publicului, iar acum este una dintre mirosurile semnate ale casei Creed. Combinația de lemn de santal, ambră, frunze violet, verbena și iris este descrisă ca o "plimbare prin țară irlandeză" și este încă un favorit al multor vedete.

A CUMPARA

Sables de Annick Goutal

Immortelle, o floare de dune cu o aromă distinctă de sirop de arțar, nu este o notă ușor de gestionat. Tendința de a supraviețui altor elemente, cu amestecul intens de căldură picantă și dulceață întunecată, dar Sables de Annick Goutal dă tendința. Aici nu domină, ci mai degrabă colaborează cu accente de lemn de vanilie și piper. Sables este unul dintre cele mai cunoscute parfumuri ale barbatilor, dar legenda o are pe Harrison Ford. Dacă este suficient de bun pentru Han Solo, este suficient pentru noi.

A CUMPARA

Clasic 1920 de Bois 1920

Fiind introdusa inca din 2005, Classic 1920 de Bois 1920 este unul dintre cele mai recente parfumuri din aceasta lista. Cu toate acestea, deja trăiește până la "clasic" în numele său. Bois 1920 numeste acest parfum "sentimente ciudate", care au determinat "dorinta si misterul ritmului". Este ceva mai poetic decat ne simtim confortabil, dar nu putem sa ne certam cu amestecul armonios al picantului, florii si fructelor cu note de bază lemnoase și exotice. Are puțin din toate lucrurile, făcându-l potrivit pentru aproape orice.

A CUMPARA

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene