Cleștii îngrijitori pentru îngrășăminte cu cap de grăsime

Anonim

La fel ca oamenii atașați de ei, capetele vin în toate culorile, formele și dimensiunile. Unele sunt lungi și slabe, unele mai înclinate spre minge de fotbal. Unii au bărbați puternici și fălcile grecești, alții au aproape nici o barbă de vorbit (sau prea multe).

Cheia oricărei bune rutine de îngrijire este să accentueze cele mai bune caracteristici ale dvs., ascunzând în același timp orice defecte. Pentru capetele de grăsime ale lumii, înseamnă echilibrarea unui craniu supramodificat, pentru a crea iluzia unei tăiței normale.

Aceste sfaturi de îngrijire pentru capete mari vă vor scădea cupola și vă vor aduce armonie cu trăsăturile dvs., fără a fi necesară o rază de contracție.

Pentru un frunte mare

De asemenea, se numește Karen

Indiferent dacă aveți o linie de păr retrasă sau un fir natural de cinci, cel mai simplu mod de a vă ascunde este să îmbrățișeze o nuanță de franjuri. Lasati un pic de par flop pe frunte pentru a ascunde imobilele sale extinse. Tunsul tau ar trebui sa vizeze, de asemenea, echilibrul proportiilor tale cat mai mult posibil. Lăsați părțile laterale să păstreze o lungime mică, împiedicând în același timp partea superioară să devină prea pufoasă. Straturile stratificate si marginile laterale sunt trucuri clasice pentru camuflarea unei domnite.

Pentru un nas proeminent

Yo, Adrien (Brody, care este) - secretul de a deghiza botul tău și orice altă caracteristică puternică este să-l diminuezi cu stilul tău de îngrijire. Evitați tunsurile super-scurte și partea centrală dificilă. În schimb, permiteți-vă părului să păstreze o lungime pentru a echilibra ciocul dvs. mai mare și o parte din ea pentru a atrage atenția departe de mijlocul feței tale. Orice păr facial ar trebui să urmeze o strategie similară. Un balon subțire creion pare a fi însoțit de un schnoz, dar un stil plin de mustață sau de barbă poate să-și păstreze propriul.

Pentru o maxilară generoasă

Fața pătrată este o formă râvnit, dar acea fălcă bărbătesc poate merge pe Cro-Magnon dacă nu ești atent. Alegeți un tunsoare care înmoaie colțurile unghiulare ale capului - ideal mai lung pe partea de sus și mai scurtă pe laturi, cu textură adăugată. Evitați franjurile grele care concurează cu caracteristicile dvs. puternice și stilul părului în sus pentru a vă alungi fața. Părul facial ar trebui să fie mai scurt pe laterale și mai plin pe fund, pentru a alungi din nou fața și a distrage atenția de la claritatea maxilarului. O goatee este expresia ultimă a acestui lucru.

Pentru o față rotundă

Acele obraji care erau atât de adorabili ca și copiii mici au trecut. O față rotundă - fie naturală, fie rezultatul excesului de grăsime din organism - poate fi slăbită și șifonată cu trucuri corecte de îngrijire. Evitați coafurile rotunde care vă vor face capul chiar mai rotund. În schimb, căutați ceva conic cu arsuri alungite pentru a crea iluzia unei fețe mai raționalizate. Stingerea ușoară poate da aspectul unei maxilaruri mai unghiulare, în timp ce o goatee sau Van Dyke dă impresia unei bărbie mai pronunțate. Dacă vă bravați o barbă, nu lăsați-o să crească prea largă. În mod ideal, doriți ceva mai scurt pe laturi și mai plin la bărbie pentru a accentua orice lungime a feței tale.

Pentru un bărbat dublu

Unii bărbați abia au o barbă, dar genele tale te-au binecuvântat cu două. Cormoranul este în mod obișnuit încruntat - și pe bună dreptate - dar dacă aveți o barbă dublă, începeți părul dvs. facial mai jos (unul sau două degete deasupra mărului lui Adam) ascunde excesul în timp ce întăriți linia maxilarului. Alternativ, vizitați centrul dvs. local de tratament cosmetic pentru o fotografie de Kybella, o injecție care dizolvă grăsimea din bărbia dublă, astfel încât să poată fi reabsorbită în organism.

Pentru urechile mari

Dacă urechile ar putea să-i dea lui Legolas un drum pentru banii lui, luați-o și curajul de la coafura lui elvenă. Urechile mari sunt cel mai bine mascate de coafuri mai lungi. Stați departe de zgomotul, care va face ca urechile să scape și mai mult și, în schimb, întrebați stilistul tău pentru câteva straturi moi pe părțile laterale ale capului tău, care trec peste elementele tale elefantine. Adăugați textura pentru a mări densitatea, sau a sufla pentru a crește volumul, pentru a completa mai mult în jurul valorii de zona de ofensator.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever