Coafurile celor mai tari bărbați din Cupa Mondială 2018 Feat. Neymar, Ronaldo & Gislason

Anonim

Există o veche zicală: "fotbalul nu este viața sau moartea; este mult mai important decât asta. "Uită-te în jurul oricărei națiuni recent eliminate și veți vedea - cu siguranță există ceva adevărat.

În jurul nostru avem o altă zicală: moda este pentru totdeauna. În timp ce tendințele vin și pleacă, abilitatea de a reînvia un stil (sau de a inventa ceva nou) este rareori la fel de evidentă ca și în timpul Cupei Mondiale a FIFA, deoarece o grămadă de superstaruri își strânge lucrurile în fața unei galerii media internaționale.

De la fenomenele de lungă durată, precum Neymar și Ronaldo, până la superstarurile nou-născute, cum ar fi Rurik Gislason din Islanda (al cărui adepți numără acum - presupus) - sunt aproape în întregime din femei argentiniene, avem o mulțime de chipuri recunoscute pe lista noastră de lovituri. Și cum am putea să uităm eroii mai puțin cunoscuți, cum ar fi iranianul Ramin Rezaeian sau suedezul Jimmy Durmaz, care dovedesc că nu trebuie să fii renumit pentru a face o tăiere a a la.

Imaginați-vă că sunteți atât de bine căutați că urmașii dvs. din Instagram merg de la 30.000 la 207.000 jucând 30 de minute la Cupa Mondială. Luați un arc, Rúrik Gíslason #fyririsland pic.twitter.com/Xr9uLRkoCk

- Fiii de gheață și foc (@sons_icefire) 17 iunie 2018


CONCURS: Coafuri bărbați mai cool din mai 2018 Feat. David Beckham, Piers Brosnan & Miguel

1/12

Neymar Jr

Deși (sau poate, pentru că) Eric Cantona îl asemăea cu spaghetele, coafura lui Neymar a fost cea mai discutată despre Cupa Mondială.

2/12

Valon Behrami

Valon Behrami din Elveția sa adaptat vara rusă cu o tăietură blondă albă și ascuțită.

3/12

Cristiano Ronaldo

Las-o razna lui Hartrick, Ronaldo a socat fanii din intreaga lume cu cel mai conservator si indraznet cel mai tare tunsoare pe care l-am vazut de mult timp.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene