Coafuri bărbați mai cool din mai 2018 Feat. David Beckham, Pierce Brosnan & Miguel

Anonim

O lună nouă provoacă sosirea de bucăți proaspete. Bine ați venit la cele mai bune coafuri de celebritate pentru bărbați ale lunii, locul unde ne curățăm unele dintre cele mai frumoase priviri, astfel încât să puteți renunța la castronul de eliberare standard pentru încă o lună.

Pe lista noastră de lovituri această lună este o serie de cele mai recunoscute fețe din film, muzică și sport. David Beckham conduce drumul cu aspectul său curat răsuciți pe care îl trântise la nuntă a prințului Harry.

Urmându-l în urmă, este actorul britanic Luke Evans în toată gloria lui spătarului, iar Ryan Reynolds balansează aspectul vânturat. Restul echipajului acoperă totul, de la coafuri scurte până la aspectul mai lung. Chiar și urșii de păr cu părul cu părul cu părul curat au un pic de acțiune de această dată și tu ai băieți ca Tom Holland, Miguel, Jensen Ackles și Chris Pine să-ți mulțumești pentru asta.

Ca să nu uităm, distinsul nostru senior sub forma lui 007 Pierce Brosnan. Dacă încă mai bateți vulpea de argint la vârsta de 65 de ani, atunci trebuie să o purtați.

Bucurați-vă, magnificul omosapien păros.

1/11

Luke Evans

2/11

Ryan Reynolds

3/11

Miguel

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever