Bărbați mai blonzi pentru bărbați, care vă vor ține stresați în stil

Anonim

Cu prima săptămână de iarnă în oglinda retrovizoare, importanța crescândă a straturilor devine evidentă pentru majoritatea dintre noi. Am acoperit deja cele mai multe dintre piesele cheie - paltoane, jachete ușoare și haine de sport. Următoarea mare este tricoul potrivit.

Este greu să ne certăm împotriva versatilității unui bluză. Sunt perfecte pentru a vă plimba pe canapea atunci când se enervează în afară sau combinați-le cu croitorii pentru a vă aduce prin acea zi a anului când încălzirea birourilor se sperie.

Astăzi am combinat o listă de jachete de top, pentru că devine mult mai răcoroasă decât ne-ar plăcea și merităm să arătăm oarecum drăgălășuind în timp ce contemplați consecințele hipotermiei pe termen lung.

Cum să nu arătați ca un băiat

Michael B. Jordan are ideea corectă

Deoarece sunt confortabile cum ar fi bluzele, este ușor să arăți ca un pic de slob dacă nu ești atent. Primul nugget al înțelepciunii de a vă ține departe de teritoriul vagin este de a asocia piese supradimensionate cu elemente mai adaptate. Slim blugi cu un pulover joe, de exemplu, vor arăta oamenilor că nu ați fost încărcați să trăiți pe străzi (încă). Straturile personalizate sunt o altă opțiune la îndemână.

Un tricou oxford sub piept, de exemplu, poate face întotdeauna dreptate, deoarece a) stratificarea pe timp de iarnă este un instrument fundamental de supraviețuire și b) va îmbunătăți aspectul general. În cele din urmă, ultimul instrument pentru a evita "bum chic" este să aveți grijă de uneltele dvs.

Puloverele se pot coaja, se răsuci și se pot deforma dacă nu le respectați. Îndepărtați puloverele în depozit, în loc să le agățați - acest lucru va împiedica răsucirea țesăturii și va menține lucrurile în căutarea clare în timp. Moliile le place să se mestece prin pulovere, așa că încercați să vă ventilați garderoba și să vă spălați hainele în mod regulat (molii își pot depozita ouăle pe haine, dracu ').

Mergând în jurul unui pulover care are mai multe găuri în el decât logica internă a lui Donald Trump nu arată niciodată bine.

Acnee

Acme Studio tricot este gata favorizat pentru understatement și versatilitate. Puloverii lor sunt gata pentru toate grupele, care pot face treaba cu blugi și adidași sau o combinație de cizme dressier și chino. Acneea, probabil, se potriveste cu un gent mai incasat, dar longevitatea simpla a tot ceea ce fac ei le pune in varful listei noastre de tricoturi pentru a incerca aceasta iarna.

CUMPĂRĂ ACUM

Uniqlo

Uneori e greu să te concentrezi pe un buget, dar Uniqlo te-a acoperit. Majoritatea tricoturilor lor se deplasează în jurul valorii de cincizeci până la o sută de dolari, iar gama lor acoperă totul, de la cașmir la lână merinoasă extraordinară.

CUMPĂRĂ ACUM

APC

Ateleir de producție și de creație, scurtate cu amabilitate la APC, sunt cunoscute pentru denimul lor în primul rând, dar nu sunt fâșii când iarnă este la orizont. Cea mai recentă alergare a puloverelor de bumbac se întinde de la marginea simplă și gri până la dungi și pasteluri, deci există și ceva pentru cumpărătorul conserativ și agitat (trebuie doar să fii pregătit să scapi un pic de monedă în acest proces).

CUMPĂRĂ ACUM

AMI

Originile amabile ale AMI de pe stradă le distruge atenția pe un kit simplu, ușor de purtat, pe care orice tip îl poate obține în jur. Puloverii din bumbac AMBI sunt perfecți pentru a fi stratificați sub jachete sau pentru a merge solo, iar lipsa de amprente și culori la modă ar trebui să fie ușor de integrat cu garderoba existentă.

CUMPĂRĂ ACUM

John Elliot

John Elliot - subevaluat, fundamental, nu prea trendy - este un avocat solid pentru partea mai subjugată a bărbaților. În mod obișnuit, este vorba despre potriviri bune și culori ușoare care nu vor face capete. Simplitatea în afara funcției este numele jocului aici, așa că încercați puloverele texturate din bumbac cu blugi și adidași sau sub jachetă pentru iarnă.

CUMPĂRĂ ACUM

Maison Labiche

Dacă ați observat o temă în jurul subevaluării, este deliberată. Mașinile Swoosh de la Maison Labiche sunt focalizate pe culorile cheie - marină și gri - într-o formă confortabilă și spațioasă, potrivită atunci când nu aveți o misiune de a impresiona, dar nu vă place să arătați ca un nenorocit nemuritor duminică dimineață.

CUMPĂRĂ ACUM

Maison Kitsune

Cu originile ca o etichetă de discuri, cea mai recentă serie de pulovere de la Maison Kitsune adaugă printuri indraznete și colourways fără a se întoarce pe teritoriul TMI. Accentul se pune încă pe materiale naturale, cum ar fi lână și bumbac, și o potrivire versatilă, cu atracție universală. Ei bine merită aspectul dacă aveți deja multe capse și sunteți dornici de un punct de diferență.

CUMPĂRĂ ACUM

Insulă de piatră

Insula Stone a avut un loc infamos în rândul culturii huliganilor de fotbal, dar nu ține cont de faptul că împotriva lor (în plus, nu suntem foarte siguri că nimănui îi place fotbalul). În acest sezon, ei au o gamă de pulovere simple de crewneck într-o grămadă de culori care arată partea de lângă blugi, chinos, sau chiar sweatpants.


CUMPĂRĂ ACUM

Sunspel

Sunspel este cel mai apropiat lucru cu o declarație clasică de îmbrăcăminte britanică de lux, fără a vă fi dorit să vă amintiți de polo, peeraj sau vreme groaznică. Puloverele lor merino fine, purtate sub un costum sau pe cont propriu, sunt pentru tipul subestimat care nu are nevoie de o grămadă de culoare și pomp pentru a face asta.

CUMPĂRĂ ACUM

J.Crew


Favoritele familiei, J. Crew au întotdeauna degetul pe puls, dar niciodată nu se îndepărtează prea mult de capsele de ani-în-year-out, de care nu poți avea niciodată prea mult. J Tricotajele echipajului nu vor ofensa sensibilitatea sau nu împing limitele, oferind versatilitate greu de învins.

CUMPĂRĂ ACUM

James Perse

Angeleno James Perse s-ar putea inspira din surf, dar nu e pe cale să te numească tipă sau să arunce un shaka în direcția ta. Puloverele sale simple (și ridicole bine făcute) sunt perfect pe cont propriu în toamnă sau ca parte a unui aspect stratificat în timpul iernii. James Perse va atrage gentul cu tocuri înclinate - bluzele lui îți vor da aproape 250 de dolari. Lucru bun este că trebuie doar să cumperi unul.

CUMPĂRĂ ACUM

Vacanță Boileau

Inițial o revistă de călătorie, Holiday Boileau a făcut o scurtă pauză (aproximativ 37 de ani) înainte de o relansare ambițioasă ca o îmbrăcăminte pentru bărbați și nu suntem supărați de faptul că au renunțat la publicitatea insulelor grecești. Tricotajele lor sezoniere îmbină culoarea revigorantă și imprimea ciudată, aici și acolo, care ne amintește de moștenirea lor aventuroasă.

CUMPĂRĂ ACUM

Aspesi

Începând cu anii '69, tricourile de îmbrăcăminte pentru bărbați din anii '69, tricourile de bumbac din bumbac Aspesi reunesc subevaluarea inteligentă și valori puternice de producție. Purtați-le cu blugi indigo inteligenți, o cămașă albă și cizme de chelsea pentru aspectul potrivit de sâmbătă.

CUMPĂRĂ ACUM

Dsquared2

Duo canadian DSquared2 nu sunt pentru cei slabi de inima sau timid de imprimare. Nu-ți fie frică de un model aici sau de un motiv ciudat acolo, Dsquared este pentru cel care pleacă, pentru care subestimarea este un alt cuvânt pentru plictisitor. În acest sezon, au pus un picior în oricare coloană cu niște tricoturi simple și cu prețul obișnuit tipărit, așa că verificați-le pentru a conecta aceste goluri în garderobă.

CUMPĂRĂ ACUM

Salveaza Khaki United

Salvați Khaki United s-ar putea să pară un grup de interese pentru studenți, dar, din fericire, nu sunt atât de insuficiente și de fapt fac tricotaje ucigașe. Salvați gama de transpirații formidabile ale lui Khaki sunt totul despre confort și simplitate: culori clasice, o potrivire personalizată și o bună măiestrie. Dacă aveți nevoie să placați dulapul cu fundațiile, acesta este brandul pe care îl veți vedea.

CUMPĂRĂ ACUM

Nike ACG

Nu există nimic pe care Nike nu-l poate atinge - fie că este vorba de îmbrăcăminte pentru sportivi de elită, fie că este vorba de un mare lucru pentru sneaker. Nike ACG se află undeva între rădăcinile atletice și streetwear, oferind tricoturi tipărite supradimensionate pe care le poți purta cu lovituri (poate adidas de această dată) și transpirații personalizate pentru un aspect simplu în afara serviciului.

CUMPĂRĂ ACUM

Kenzo

Se amestecă modele de junglă și tăieturi supradimensionate, Kenzo sunt un ușor diferit pentru puloverul de weekend. Suntem la bord cu ultima lor alergare de pulovere tipărite Tiger, oferindu-vă un punct de diferență fără a vere în teritoriu obscene și obscure. Cuplați-le cu denim indigo și adidași albi pentru un aspect ușor de week-end.

CUMPĂRĂ ACUM

Regele Champ

Echipa canadiană Reigning Champ merită numele lor ca lideri ai thread-urilor atlecte. Câștigătorul campaniei ne amintește de o culoare superioară AS: elementele de bază simple și durabile pe care le poți purta sezon după sezon. Calitatea este tot acolo, iar culorile lor curate și subevaluate pot intra în orice echipă pe care o trageți de la garderobă.

CUMPĂRĂ ACUM

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang