Cele mai tari moduri de a scoate coafura din sticla spate si nu arata neagra

Anonim

Părul din spate răstălmăcit a făcut rundele ca o atingere finală a unei uniforme corporative. Este simplu, curat și spune că ești aici pentru a face rahat.

S-ar putea să-l asociați cu războinici de sex masculin alfa și băieți de vânzări în costume purpurii, dar părul din spate poate fi un antidot perfect pentru o tunsoare veșnică care vă lasă să vă doriți ceva cu un pumn mai mult.

Părul spumos proaspăt promovează o calitate matură, de primă calitate și este suficient de îndelungată încât nu va fi trimisă la grămada de coșuri de modă care arata în curând. Există și loc pentru acest lucru dincolo de birou. Dacă jucați cu produse diferite pentru a se potrivi cu mediul, îl puteți adapta și pentru aventurile de weekend atunci când costumul și cravată rămân în dulap.

Acest ghid vă va oferi o foaie de parcurs foliculară pentru a obține o nu-grăsime, nu-sleaze înapoi slick înapoi. Veți descoperi dacă părul dvs. este la locul de muncă, ce produse să utilizați și exemple de inspirație a stilului de a digera. Apoi, puteți să vă întoarceți la vizionarea Wall Street și să studiați serviciul de brokeraj 101.

Este parul tau potrivit pentru slujba?

Justin o face bine

Părul din spate este omniprezent în cultura occidentală, cum ar fi dansul rău și tipii numiți James, dar asta nu înseamnă că funcționează pentru toată lumea. Textura, densitatea și aspectul în creștere al părului dvs. pot face o diferență uriașă în a determina dacă puteți scoate stilul.

Pentru inceput, probabil stii deja ca parul drept se ofera intr-un stil spate. Parul drept urmează un model simplu, care este crucial pentru forma generală a tăieturii. De asemenea, direcția de creștere a părului este importantă. Pentru unii barbati, parul natural creste inainte, facandu-l rezistent la rutina piepteneasca cu doua pumnii.

Dacă sună ca tine, atunci trebuie să te gândești să te obișnuiești cu un uscător cu suflare și să investești un pic mai mult timp în 'formarea' formei sale. Acest lucru nu va schimba modelul de creștere naturală, dar va face puțin mai cooperativ cu încercările de stil.

Parul gros poate fi un obstacol în calea obținerii acestui stil. O tunsorie din spate îngustă necesită, în general, păr de joasă și medie densitate. Orice mai gros, și veți găsi că este dificil să se slickă părul și să se mențină forma. Dacă ați descoperit că părul nu rămâne pe loc sau dacă necesită o mână de produs, cereți frizerului să utilizeze foarfece subțiri. Acest lucru ușurează o parte din densitatea părului dvs., făcând mai ușor tragerea înapoi cu un pieptene. Gândește-te la asta ca la o binecuvântare incomodă. Este mai bine să ai păr gros decât nici unul.

Pentru gentii cu părul curat, este posibil să trebuiască să renunțați devreme. Este puțin probabil să obții stilul elegant al lui Draper, fără a-ți investi ipoteca în casă olimpică în cantități de pomadă. Asta nu înseamnă că spectacolul nu poate continua - va trebui doar să adaptați stilul la unul care se potrivește părului creț. Aceste stiluri sunt dezordonate în afara funcțiilor; gândiți-vă la variantele curse ale lui David Beckham sau la un quif textuat.

Produse de păr spate înapoi

Nu distrugeți produsele dovedite

Ai fost la salonul local, iar raftul produsului pare să meargă pentru totdeauna. Există opțiuni nelimitate pentru produsul aflat acolo - argilă, pastă, cremă, pomadă, gel, ceară - și s-ar putea să vă simțiți un pic de supraîncărcare a informațiilor din toate opțiunile. Cu toate acestea, veți avea cel mai mare succes, dacă îl păstrați simplu și rămâneți la o pomadă sau lut - în funcție de imaginea pe care doriți să o proiectați.

Pomadă este un clasic definitiv. Acesta oferă recuzită de epoca veche, vintage și este, de asemenea, un salvator pentru zilele vântului. Pomada poate supune părul dezlănțuit și poate păstra tot ceea ce aveți nevoie pentru perioade sustinute de timp, datorită greutății sale. Pe de altă parte, prea mult pomadă - în special produse cu un conținut ridicat de stralucire pe bază de ulei - vă poate duce în teritoriul rechinilor de pe Wall Street.

Pomadă pe bază de ulei nu se spală prea ușor. Ca rezultat, produsele pe bază de apă reprezintă cel mai bun compromis pentru o capacitate suficientă, care nu va depăși binevenirea după o spălare solidă. Veți găsi, de asemenea, că pomada se pretează la un aspect mai formalizat, înțepenit, care nu are loc într-un mediu casual.

Deci, dacă vreți să încorporați aspectul corporativ al lui Schmick din anii 1950, pomada este omul care a lucrat. Amintiți-vă, mai puțin este mai mult cu pomada - începe cu un pic, uniform prin păr, și de lucru în sus. Mâinile de produs sunt pentru șoimii de ședere și adolescenții fără cusur.

Clay este o opțiune mai contemporană, versatilă. Argilele vin într-o varietate de opțiuni: chestii de beton grele pentru păr gros și nesăbuit, sau creme de pene pentru ceva asemănător - dar nu chiar pomadă. Spre deosebire de produsele pe bază de ulei sau pe bază de alcool, argilele sunt de obicei făcute cu minerale naturale (fără chestii urâte). Acest lucru adaugă textura și volumul părului dvs., ceea ce este ideal pentru efortul obișnuit.

Va trebui să testați câteva opțiuni diferite pentru a afla ce lut vă convine - părul gros are nevoie de argile extrem de reținute, în timp ce părul subțire, drept este, de obicei, fericit cu o opțiune ușoară. Argitele reprezintă opțiunea naturală pentru tipul care nu petrece prea mult timp în cursul șobolanilor corporativi și nu se simte ca acasă cu păr strălucitor.

Nu contează cât de disperată te găsești, gelul ar trebui să rămână pe raft. Favorit de adolescenți și de revivaliștii din anii 2000, gelul este de obicei pe bază de alcool, care vă va deshidrata părul. În plus, este inflamabil. Este puțin probabil să o impresionezi pe fata de la bar dacă capul tău urcă în scânteie roșie.

Pentru o atingere finală, amintiți-vă că spray-ul de păr vă poate bloca părul în loc. Dar vă rog, folosiți-l cu ușurință. Cele mai multe vopsele adauga un finisaj lucios (prea mult din care va face parul sa arate ca o casca). Sunt, de asemenea, la fel de inflamabili ca un remix al lui Stayin Alive. Un spray sau două la punctele cheie, și nimic mai mult.

Unelte și echipament

Nu subestimați niciodată lovitura uscată

În ceea ce privește instrumentele comerțului, nu fiți un sissy și spuneți-vă că uscarea prin suflare este pentru sexul cel mai corect. Suflarea prin suflare adaugă volumul părului dvs. și este infinit mai rapidă decât brutalizarea scalpului cu un prosop. Cu toate acestea, nu încercați să-l tough pe cea mai tare setare posibil.

Acest lucru vă va usca părul și vă poate arde capul. Folosiți-l după uscarea unui prosop ușor și nu-l utilizați pentru a vă usca complet părul. În cele din urmă, un pieptene bun de acetat sau lemn este o investiție adecvată. Pieptenii de chimie din plastic sunt fragili și au dinți slabi, ceea ce înseamnă că nu veți obține un aspect puternic, lustruit. Petreceți un pic mai mult la un frizerie legit și veți mulțumi mai târziu.

Sfaturi utile pentru coafuri slick

Optați pentru vizite la fiecare trei săptămâni pentru a menține aspectul

Părul din spate (care nu arată ca un magazin de credite Vegas de 80 de ani) necesită multă dragoste în scaunul frizerului. Ar trebui să alegeți vizitele la fiecare trei săptămâni. Suna foarte mult, dar majoritatea au bere în aceste zile. Acest lucru va permite frizerului să mențină capetele marginii și lungimea proporțională oriunde altundeva.

Dacă parul tău este la fel de dens ca și copilul lent din clasă, frizerul îți poate împrăștia cupola pentru a păstra lucrurile ușor de manevrat. Dacă aveți o decolorare puternică, o întreținere obișnuită este dublă. Fades poate să arate neclintit, fără a face up-uri regulate, ceea ce înfrânge în primul rând scopul fabrica de precizie a frizerului tău.

Îngrijirea părului nu se sfârșește când părăsiți salonul. Nu uitați să vă spălați părul în mod regulat. Folosind o mulțime de pomadă fără un interval adecvat (chiar dacă se bazează pe apă), vă poate face părul la fel de gras ca o noapte târzie Big Mac. Produsele care nu se pot spăla cu ușurință pot, de asemenea, să rămână în părul dvs. peste noapte și să vă îngreuneze stilul a doua zi.

Argilele extrem de clare pot lăsa fulgi în păr, făcând o spălare bună, din când în când, o necesitate absolută. Spălarea va opri de asemenea uscarea scalpului, astfel că este o oprire esențială în drum spre o tunsoare sănătoasă. Nu spălați prea mult, totuși - în caz contrar vă veți înfometa foliculii de uleiuri naturale, care există pentru un motiv.

Spatele îngust nu aparține în mormântul resturilor istoriei, iar exemplele de mai jos demonstrează modul în care gentul contemporan poate profita la maxim de stil.

Draperul

Draperul dapper

Executivul clasic nu are nevoie de o introducere. Oamenii de afaceri au inclus acest lucru în armura corporativă timp de decenii. Este lustruit, ordonat și profesionist. Cereți frizerului să mențină vârful mai mult decât laturile, cu o margine a marginii mai lungă decât cealaltă.

Acest lucru vă va permite să vă despărțiți dintr-o parte. Pentru o interpretare clasică, mențineți lungimea pe părțile laterale ale capului. Acesta este un look distinct 9-5, deci opteaza pentru o varianta texturate, mai vesel in weekend. Pământul cu strălucire strălucitoare va aduce acasă o privire, dar așa cum am spus mai devreme, mai puțin este mai mult. Acest lucru este potrivit pentru bărbații cu păr potrivit, drept, care nu este prea gros.

Pe Wall Street

Costumul de putere

Unchiul slăbit al executivului a revenit înapoi. Îmbrăcați de vrăjitori, băieți de la bănci și de agresori corporativi. În cazul în care stilul clasic are laturi mai scurte și o parte curbată laterală, acest băiat rău menține o lungime chiar și prin toată tăierea și este măturat înapoi într-o singură direcție.

Este un aspect sever, și nu foarte comun - dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să-ți eliberezi Gordon Gekko. Cea mai bună modalitate de a realiza acest stil este să petreceți ceva timp în creștere a marginilor și a coroanei, menținând în același timp laturile mai scurte. Acest lucru vă va duce prin mijlocul incomod al creșterii, permițându-vă să-l stilizați ca un quif în timp.

Lungim în mod constant părțile laterale și continuăm să le periam înapoi pe măsură ce durează mai mult, până când puteți săturați coroana și laturile înapoi într-o manieră unificată. Asigurați-vă că lungimea este destul de bine rotită în întregul cap. Și indiferent ce faceți, terminați-l curat chiar sub urechile voastre. Un butoi slick, cu excepția cazului în care conduceți un vehicul folosit, nu este niciodată o idee inteligentă.

Styling-ul este doar un caz de prindere a unui pieptene, de pomadă clasificată industrial și de intrare acolo. Suflați-vă părul înapoi pentru a crea forma și volumul necesare, fără a le usca complet. Pomalele grele, pe bază de ulei, fac de obicei truc. Poate doriți să luați în considerare variante de strălucire scăzută dacă nu sunteți un broker de bursă.

Beckham

Pionierul modern

După ce sa plictisit de vârfuri albite și de mullet, David Beckham a apucat slickback-ul de gât și la adus în secolul 21.

Aceasta este o căsătorie la modă între pompadour și cea clasică. Va trebui să obțineți câțiva centimetri de creștere în partea superioară, reducând în același timp spatele destul de scurt, astfel încât să puteți înclina înapoi în față. Beckham preferă o formă ușor dezordonată și pare să folosească o combinație de produse.

Puteți folosi o pomadă pentru o interpretare lucioasă, formală sau o rugăciune cu lut pentru textura murdară. Acesta este un stil care este atât sigur, cât și contemporan - arată bine pe toată lumea, dar rezonează ca o interpretare actuală a unui stil tradițional.

Quiltul Curly


Nu am uitat pe cei dintre voi care nu au păr drept, cu densitate medie. Pentru cei care nu pot face o pauză, acest stil este lumina de la capătul tunelului.

Cultivarea acestui stil este, în esență, aceeași ca și Beckham, dar adaptată pentru părul curl. Păstrați laturile scurte, cu 2 sau 3 decolorări. Îmbogățiți partea din față, astfel încât partea din spate este mai mică sau mai mică, în funcție de grosimea părului. Pentru stil, face prieteni cu lut.

Părul curat nu răspunde la pomadă, în general, astfel încât o lut puternică să aducă suficientă forță de foc pentru a păstra aspectul pe tot parcursul zilei.

The Undercut

Brad Pitt, tunsul Iconic din filmul "Fury"

Probabil cea mai populară coafură scurtă din ultimii cinci ani. Mulțumită Boardwalk Empire și aproape oricăror alte spectacole cu un bărbat elegant, liderul a făcut rundă printre tineri și încearcă să rămână tânăr ca tunsul momentului.

Pentru a realiza acest lucru, va trebui să petreceți o bucată de timp crescând în față cu o coroană conică. Păstrați laturile amestecate și o decolorare medie, până când puteți săturați vârful peste partea din spate a capului. În caz contrar, tăierea va arăta disproporționat din punct de vedere tropical. Ulterior, este vorba de alegerea unei decolorări scăzute sau înalte. Vă recomandăm să stați undeva în mijloc.

O scăpare super scăzută vă poate duce în zona financiară a anilor '80, în timp ce o decolorare ridicată poate, din păcate, să vă exagereze forma capului. Acestea fiind spuse, subcutanatul face rundă pentru un motiv. Este la fel de versatilă.

Puteți să-l slick înapoi cu pomadă, sau folosiți argile pentru o abordare mai naturală. Funcționează bine pentru distracția de 9-5 și în afara serviciului. Dreptul, părul cu densitate medie este biletul aici, dar poate lucra cu părul curul, dacă nu îl urmăriți pe Jimmy Darmody.

Aveți nevoie de mai multă inspirație?

Cu peste 500 de coafuri pentru bărbați și sfaturi de experți pentru a le viziona în timpul liber, asigurați-vă că ați reușit să atingeți secțiunea de coafuri pentru bărbați pe D'Marge.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene