Calea corectă de a purta un Blazer casual și de unde să-l

Anonim

Învățând să purtați blazerul casual necesită întoarcerea în folclorul naval. Povestea merge așa: în 1837, o tânără regină Victoria a efectuat o vizită la o navă numită HMS Blazer, parte a Marinei Regale. În pregătirea inspecției regale, căpitanul navei ia ordonat echipajului să-și înalțe purtarea de jachete cu blugi maro-dublu pe puloverele lor de marinari dungi.

Aspectul (și numele) s-au blocat. Dacă ar fi fost suficient de bun pentru Majestatea Sa, un blazer ar trebui să facă parte din arsenalul tău de zi cu zi. În ciuda ubicuității sale, sacoul adaptat oferă o sumă surprinzătoare de versatilitate, de asemenea, louche și destul de lax pentru a fi considerat casual atunci când vrea să fie.

Luând blazer peste setările formale, am adunat un ghid complet despre cum să purtați blazerul casual. În esență, este vorba despre îmbrăcarea lucrurilor pentru ocazii ocazionale, oferindu-vă o privire care este încă impunătoare și curată, dar are o senzație mai relaxată, la modă. Încă regală, niciodată obișnuită.

Reguli casual Blazer

Există o mulțime de delicte blazer care lovesc în jurul spațiului cibernetic al bărbaților în ziua de azi, așa că să trecem peste regulile de bază ale blazerului.

Nu-l face parte din costumul tău

Acesta este unul dintre acele momente cu ochi pentru detalii. Chiar dacă arata ca o haină perfect obișnuită pe cuier, cunoscătorii pot spune întotdeauna când un costum a fost separat pentru jacheta. Jacheta este prea formală în finisare și structură, împiedicând estetica obișnuită pe care o conduceți, aruncând întreaga privire.

Blazerul dvs. ar trebui să fie mai scurt în corp

Norma tradițională de bază (literal) spune că tivul sacoului tău ar trebui să lovească în jurul gâtului degetului mare, unul dintre capătul degetului mare și în cazul în care articulația întâlnește palma. Bleizorul tău ar trebui să te acopere, ca un avocat bun, dar nu ar trebui să fie prea lung.

Blat dvs. Fit ar trebui să găzduiască straturi suplimentare

Un sacou de costum este destinat să se potrivească doar unui strat (tricou) sau două (cămașă și vestă) straturi de dedesubt și este adaptat în consecință. Pe de altă parte, ar trebui să fie montat un blazer pentru a permite întinderea. Când lovesc vremea rece, vei fi recunoscător pentru capacitatea de a plasa mai multe piese, inclusiv tricotaje, sub blazerul tău.

Folosește diferite culori, materiale și modele

Nu vă fie frică să obțineți îndrăzneț și creativ, deoarece aceasta este adesea ceea ce marchează diferența dintre stilul bun și stilul cu adevărat grozav. Încercați blănuri vibrante de culoare bloc, imprimări clasice și modele precum dungi și cecuri și o gamă de țesături diferite de la lenjerie la catifea. Dacă mergeți pe acest traseu, blazerul ar trebui să fie declarația, așa că asigurați-vă că exercitați o imobilizare adecvată în altă parte.

Au mai mult decât unul în dulap

Acest lucru merge mână în mână cu regula anterioară. Colecția dvs. de broderie este o șansă de a încerca tot felul de stiluri și branduri diferite. Umpleți dulapul cu un amestec de piese necostisitoare și prețioase, așa că sunteți gata pentru orice. Și nu uitați să faceți cumpărături bine veni timpul de vânzare, deoarece blazers sunt adesea ultimele elemente pentru a merge în vânzare.

Bărbați tip Blazer

Un blazer poate fi restrâns și elegant, un ascuțitor pentru orice echipament. În caz contrar, blazerul afișează stilul tău individual și personalitatea. Orice ați alege, cunoașterea este putere. Iată cele mai comune blazere pentru bărbați de pe piață:

Bumbac

Blazerele de bumbac sunt cel mai obișnuit vesta de vară. Țesăturile ușoare și brizante se deplasează peste umăr și prin trunchi până la șolduri fără efort și își păstrează forma bine cu plăcuțele de umăr sau rotunde frumos nestructurate. Sânul unic sau dublu, bumbacul se simte rece în orice culoare, dar asigurați-vă că cremă sau alb și marină sau cărbune obține o mențiune în canon blazer undeva. Perechi cu blugi sau chinos colorat și adidași ca o mănușă.

Lână / Blend

Lana este o tesatura de blazer de calitate, potrivita pentru toamna si primavara, cand se imbraca pentru anotimpurile inbetween. Un blazer de vată marină este clasicul ultim, dar cu siguranță nu este singura ta opțiune. Culoarea neutră și întunecată îl face simbolică instantanee a chicului, evitând dandy-isms. Mergând de-a lungul spectrului de frecvențe, lâna vine amestecată atât în ​​țesăturile de calitate superioară (cașmir, mătase), cât și în materiale low-end (poliester, bumbac, elastan), ceea ce înseamnă că aveți opțiuni legate de preț și de senzația și mișcarea blazerului. Regula de bază: încercați înainte de a cumpăra.

costum de tweed

Tweed este o tesatura grea care este, de asemenea, cel mai bine salvat pentru vreme rece. Tweed este practic, dar încă un mod elegant de a se menține cald în timpul iernii. Nu te lăsa păcălit de personajul vechi englezesc, care știe că îl folosește pe acest sacou - blazerul tweed poate fi complet modern, mai ales pentru a adăuga un pic de textură unui costum plat sau monocrom.

Lenjerie

Lenjeria de lenjerie este strict vara și este concepută pentru o soire de vară obișnuită, unde este posibil să transpirați în lână sau cașmir. Ușor zdrobit, care poate fi încântător de elegant, dacă este jucat corect (manșonul este înfășurat și gulerul apărut), țesăturile de in, sunt incredibil de ușoare și se răcește. Lenjeria este ideală pentru blazerele neformate casual, asociate cu pantaloni de vară alb și o cămașă cu gât deschis, cu loafere fără șosete și cu un buzunar cu buzunare. Pleacă, prietene.

Blocul de culori

Vara este timpul să ieșiți din cele mai îndrăznețe și mai strălucitoare culori din arsenalul dvs. Lucrați până la scară de culori dacă nu sunteți gata să vă aruncați în tonurile cele mai îndrăznețe. Cea mai sigură pariu este să ancoreze aspectul cu nuanțe neutre, dar o cămașă modelată este, de asemenea, o posibilitate dacă vrei cu adevărat să împingi limitele.

Și nu uitați de accesorii: o brățară cu margele cu tonul desenat pentru culoare dacă haina dvs. arată ascuțită și un buzunar pătrat într-o umbra întunecată pentru jacheta oferă aspectul o anumită stabilitate și coerență.

Modele și cecuri

Când vine vorba de modele, posibilitățile sunt practic fără sfârșit, ceea ce înseamnă că nu există lipsă de oportunități de a le purta. Indiferent de sezon, există un model care va arăta grozav. Stripes sunt o alegere clasică, preppy cu patrimoniul. Controalele fac de asemenea un outfit. Nu este nevoie să rămânem la modelele restrânse, așa că nu ezitați să mergeți cu îndrăzneală unde vă va conduce stilul de stil.

Structurat și nestructurat

Aceasta este o modalitate ușoară de a distinge între relaxat și formal. Un blazer structurat este tăiat ascuțit, curat și îndreptat direct. Un blazer nestructurat, pe de altă parte, este mai moale, flexibil și mai relaxat. Dulapul dvs. ar trebui să includă atât blazere structurate, cât și nestructurate, pentru o versatilitate maximă.

Sfat pentru un expert

Blazerul casual. Suna ca o contradicție. Blazers aduce în minte ceva ce Roger Moore ar fi purtat pe un iaht în Spy Who Loved Me chiar înainte de a încerca reintrarea.

Casual? Asta e ceea ce toată lumea pare să nu aibă nicio problemă. De fapt, australienii au inventat îmbrăcăminte "obișnuită" până la punctul în care au fost acceptați să poarte tricouri. Pretutindeni.

Lucrul este din când în când, "casual" nu-l taie și un costum sugerează tuturor celor care au un interviu de angajare. Bluza poate trage împreună o pereche de blugi, o cămașă de polo și o pereche de adidași și o face să para "potrivită". Recunoașteți-o, ocazional vă uitați la un italian și credeți că "arată bine.

Într-un efort ușor, a aruncat-o într-un fel "(vă rog, nu spuneți asta cu voce tare, tot felul de greșeli). Care este îmbrăcămintea obișnuită? "Blazerul casual". Bumbac, lână, simplu sau verificat, marină sau kaki sau undeva între ele. Nu contează. Este, totuși, "casual".

- Matthew Start, Director de Brand Group Cambridge Clothing

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor