Crazy Rich Asiatic lui Henry Golding este un om care trebuie să luați stil de inspirație de la

Anonim

În aprilie am fost pe podea de dans la un eveniment din San Francisco, când cineva ma prezentat la acest tip foarte cool și bine îmbrăcat. Sincer, nu aveam idee sângeroasă despre cine era altul decât el era politicos și părea să se bucure de sunetele lui Jamie XX la fel de mult ca mine și colegii mei.

Rapid înainte de trei luni. Și "acel tip" se dovedește a fi Henry Golding din filmul următor Crazy Rich Asians.

Actorul britanic-malaysian, de 31 de ani, a fost prezentator la emisiunea The Travel Show a BBC, dar a făcut saltul să joace rolul personajului bogat al lui Nick Young în filmul următor. Pe actualul turneu de presă al filmului, Henry a fost văzut din când în când că suntem printre cele mai proaspete bărbați în jurul nostru.

Gândiți-vă la stilul lui Henry ca parte preppy și weekend part la Hamptons cu un twist de lux. Tricotaje clasice, pantaloni personalizați, cămăși de polo, costume strălucitoare și îndrăznețe, jachete de cină boldate, jachete de pulverizare personalizate și loafere care amintesc de o zi pe iaht. Henry îmbracă o parte a unui nebun bogat asiatic. Ne îndoim că este doar pentru film, mai degrabă are aspectul și forma pentru a purta pur și simplu haine.

Vă recomandăm să țineți cont de această stea în stil ascendent.

1/6

2/6

3/6

Articole Interesante

Cum sa pantofi rock fara sosete daca vrei sa arate ca un rege sartorial

12 cele mai stilate vedete ale săptămânii [03.07.15]

Acestea sunt cele mai bune produse de păr pentru bărbați

Gentleman's Modern Loft De Martin Architects