Un antrenor de dating dezvăluie de ce a fi un tip frumos vă poate face un ratat

Anonim

Oameni buni termină ultimul. Este o poveste veche, care a fost dezbătută de prea mult timp, așa că am dat peste expertul nostru de întâlniri, Chris Manak, din atelierele maniacale, pentru sfaturi cu privire la ce să faceți dacă sunteți doar un tip minunat care cant câștiga în viață și dragoste.

Acoperiți-vă și acorde atenție, băieți.

Adevărul frumos și urât

Atribuirea lipsei de succes a bărbatului cu femeile pentru a fi drăguță este ca și cum ar fi învinuit luptătorii de foc pentru o flăcări, pur și simplu pentru că se află la locul crimei. "Nimicul" este prezent împreună cu alte trăsături, și mai mult aceste alte trăsături, în opinia mea umilă, care sunt adevărata cauză a lipsei de succes în lumea întâlnirilor.

Gândiți-vă de tipul frumos pentru un moment.

Nu, nu te gândi la cineva frumos că știi cine e bărbat, gândește-te la tipul ăsta frumos, adică cel care se află cel mai adesea în centrul acestui veșnic conundrum al castanului datând: "E frumos, dar. “

Să-i distrugem pe tipul cel bun pentru o clipă. De obicei, el este tipul care:

  • Nu va fi niciodată în dezacord cu o femeie de interes, indiferent de ce va fi vorba
  • Cu siguranta nu o va tachina si nu-i va da acelasi rahat pe care prietenii ei il vor face
  • Nu o va apela la prostiile ei, chiar dacă ea este dramatică
  • El nu va mai menționa alte femei de interes în viața sa (probabil pentru că nu există nici unul)

Rezultatul final este oarecum o coajă a unei persoane. Un "da-om", care nu are nici o adâncime, nici emoție, nici farmec, nici o viață proprie. Nu există nici o tensiune, nici o excitare sexuală. Cu siguranță nu mă urăsc pe tipul frumos, mai presus de toate, știu că este vorba de un singur lucru - de valoare de sine.

Adânc în jos, tipul drăguț nu simte că este vrednic de fata. Ea este mai atractivă decât el, mai populară decât el; nu i-ar putea oferi nimic din locul său de valoare scăzută (cel puțin în mintea lui).

Vibrația, acțiunile și atitudinea lui sunt în esență toate spunând un lucru - că este mai bună decât el. Deci, el o adăpostește, conducând-o să-i eticheteze un "tip incredibil de drăguț", propoziția fiind inevitabil urmată de "dar. “

Ceea ce nu vrea

Nu vrea ca cineva să fie de acord cu tot ceea ce spune; vrea să aibă o conversație cu cineva cu o minte proprie.

Nu dorește ca cineva să fie la ea și să sune; la fel ca mulți dintre noi, vrea doar un râs, chiar dacă este la sine. Nu vrea ca un tip disperat să se îndrăgostească de ea la picătura unei pălării; ea dorește un bărbat care se îndreaptă spre viață, un lider care o invită la plimbare.

Cazul pentru atâția tipi drăguți este că ei trăiesc în raritate, așa că se agață de prima strălucire de speranță. Și sunt pur și simplu, prea plăcute.

Unii ar dezbate că acest lucru este mai manipulator decât omologii răi ai lor, deoarece nu sunt reali sau cinstiți. Femeile pot deveni obiecte ale piedestalului tipic și, în cele din urmă, se simt obligate să fie la fel de drăguțe și de încântătoare, să treacă ușor și să-i furnizeze informațiile selectiv, astfel încât să nu-i ofenseze sau să-i rănească prietena (despre care știe că are ceva pentru ea ).

Nu vrea un tip, un prieten sau altul, că trebuie să-și facă griji pentru a face rău cu orice decizie mică pe care o face.

În cele din urmă - tipul frumos nu este foarte interesant să fiți în jur.

Dreptul de autor: The Bane Of Nice Guys

Cât de des vedeți un tip care se plânge de faptul că femeile doresc doar băieți răi, bâlbâi, bâlbâi și nu el? La urma urmei - e un tip drăguț! "Ce este în neregulă cu ei?" Ar putea întreba. Când un om atinge acest punct, el poate să-și ia rămas bun de la orice fel de respect de sex feminin pe care l-ar fi rămas.

Femeile nu sunt respinse pentru că este frumos; ele sunt respinse, pentru că nevoia lui îi umbrește pe TOATE altceva. Ea îi spune fără îndoială că "sunt o păsărică și mai degrabă decât să cresc și să mă dezvolt într-o versiune mai bună și mai puternică a mea, vreau ca lumea să se aplece spre căile mele de păsărică"

Acesta este singurul lucru cel mai mare care oprește atâția băieți "drăguți" de a obține mult interes de la femei.

Un mesaj primit de la Nisa

Nu este trăsătura de a fi drăguț că îi ține pe femei departe de tipicul tipic, este ceea ce se întâmplă dedesubt. Este lipsa sa de auto-valoare, lipsa lui și / sau dreptul său.

Milioane de tipi drăguți din întreaga lume se întâlnesc cu femei fantastice, totuși se deosebesc de frumosul nostru tip de clișeu, valorizându-se, urmărindu-și viața, având o coloană vertebrală, având perspectivă și fiind cinstiți și cinstiți cu femeile din viața lor.

Ei nu pedepsesc femeile; în schimb, tratați-le pur și simplu ca ființele umane care sunt și doriți să fiți tratați ca.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor