David Beckham Parteneri cu Biotherm pentru linia de îngrijire a noului bărbat

Anonim

David Beckham sapa mai adanc in transeele pietei de viata a barbatilor cu anuntul ca este noul ambasador global pentru producatorul de produse de ingrijire a pielii de lux, Biotherm Homme.

Colaborarea va face ca starul de fotbal britanic și antreprenorul să-și elibereze linia de îngrijire a bărbaților pentru marca în 2016. Într-un anunț video, Beckham și-a exprimat dorința de a-și grați în cele din urmă industria grooming-ului împreună cu Biotherm.

"Sunt încântat să lucrez cu Biotherm Homme. M-am gândit să dezvolt o gamă de produse de îngrijire a pielii pentru o lungă perioadă de timp și nu a fost până când am început să vorbesc cu Biotherm că totul a venit împreună. Sunt la fel de ambițioși ca mine, și așteptăm cu nerăbdare să arătăm tuturor, în curând, toate roadele muncii noastre. "

Având în vedere istoria robustă a lui Beckham pentru alegerea unor parteneriate solide care să ofere produse atrăgătoare, asocierea lui cu un brand ca Biotherm ar trebui să se dovedească atât de succes, cât și de profitabilă.

Directorul general al Biotherm, David Fridlevski, a declarat că "parteneriatul dintre Biotherm Homme și David Beckham este pus să transfere limitele categoriei de îngrijire a pielii pentru bărbați și să consolideze conducerea mărcii noastre".

"Este prima dată când o celebritate masculină a acestei staturi a dezvoltat o colecție de îngrijire a pielii. Suntem mândri că suntem partenerul lui David Beckham pentru a-și dezvolta viziunea de îngrijire a pielii și suntem încântați să-l primim ca un nou ambasador al mărcii ".

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever