David Jones dezvăluie ce se întâmplă în moda bărbaților în această iarnă

Anonim

Noaptea trecută, David Jones și-a ținut colecția de îmbrăcăminte pentru femei și femei de toamnă / de iarnă la Sydney Carriageworks. Întotdeauna o aventură de celebritate, pomp și sărutări de aer, ne-am dus să vedem ce se întâmplă cu bărbații în timpul iernii care vine.

Dacă există un lucru care este dureros de adevărat cu privire la aceste evenimente, este că bărbații sunt aproape întotdeauna o aventură copleșitoare. Nu vom merge atât de departe încât a spus că noaptea trecută a fost că, mai degrabă am văzut semne de speranță într-o scenă locală frecventă. Ar putea fi acest lucru cu adevărat anul bărbați face o diferență în piața de retail? Putem doar să sperăm.

Conduita de linia de maxilar uber-chiselled a modelului masculin Jordan Barret, spectacolul din acest sezon a fost vorba despre straturi și tonuri de pământ. Învelișul verde, corsetul burgund și costumele neagră neagră i-au făcut simțită prezența. Sincer, a fost cea mai bună colecție pe care am văzut-o de la retailerul australian în anii de afacere ca o afacere mult mai matură și mai elegantă - ceva ce sperăm să îl capturăm printre alți designeri și comercianți cu amănuntul.

De asemenea, trebuie să spunem că colecția lor internațională de designeri pentru bărbați era de departe cea mai impresionantă selecție pe care am văzut-o în ultimii ani. Pălării de lână, ochelarii grei de aviator, blănuri verzi și broguri din piele de bumbac au fost toate necesare pentru sezonul mai rece.

Pentru designerii locali, Caliber și Jack London au luat grijă de jachete de bicicletă din piele de căprioară, căptușeală de mari dimensiuni și pantaloni din burgundă. E răcoritoare pentru a vedea că Calibrul face o taxă din nou după atâția ani mai liniștiți.

Se pare că va fi o iarnă mare pentru David Jones.

1/11

2/11

3/11

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor