Dieticienii dezvăluie alimentarea Takeaway a țării, care este mai puțin catastrofică pentru obiectivele de pierdere în greutate

Anonim

Ce-ar fi dacă v-am spus: este posibil să mănânci fără a umple caloriile mai repede decât un urs grizzly pregătindu-se să hiberneze?

Ai fi mai tentați să te dedici?

Ei bine, în seara asta, ai libertatea de a sărbători cu bucătăria preferată, deoarece nutriționiștii australieni Lee Holmes și Sophie Guidolin cred - atâta timp cât îți urmezi sfaturile - nu ai de ce să-ți fie frică.

Vorbind despre FEMAIL, Lee Holmes a spus că dacă mănânci în mod regulat și vă răsfățați cu alimente care sunt foarte prelucrate sau cu conținut ridicat de grăsime, "puteți găsi acele calorii suplimentare care se traduc rapid în fluaj".

Sophie Guidolin a susținut acest lucru, spunându-i lui D'Marge că este important să mențină cât mai mult control posibil: "Pentru a evita consumul de energie în jumătate de zi în 10 minute".

Cu toate acestea, nu toate Uber Eats au fost egale. De la carbonaras cremă până la papadum curry însoțite, iată o revizuire a celor mai populare feluri de mâncare din lume.

Modern australian

Frumusețea alimentelor de tip "new age" australian, conform doamnei Holmes, este că se concentrează asupra ingredientelor simple proaspete preparate fără a fi nevoie de sosuri sărate sau cu zahăr (cu excepția cârnaților de la Bunnings).

"O bucată de pește la grătar servită cu legume este o alegere nutrițională excelentă", a declarat doamna Holmes pentru Femail .

"Sau puteți alege o bucată mai slabă de carne, cum ar fi carnea de vită sau puiul, dacă preferați, dar asigurați-vă că acestea sunt la grătar și însoțite de o salată proaspătă".

Și dacă sunteți într-o dietă cu carbohidrați scăzut (sau Keto), evitați pâinea pentru că acolo mulți oameni ajung să mănânce carbohidrați suplimentari.

O întorsătură modernă pe "chuckin" câteva creveți pe barbie "

Italiană

Italianul, un favorit al iubitorilor de carbohidrați de pretutindeni, a fost o surpriză suplimentară față de lista tuturor MS Holmes. Nutriționistul susține că este o "concepție greșită" că pizza și paste sunt în mod inerent nesănătoase și că acest lucru poate fi stabilit prin comandarea unor porțiuni mai mici și prin selectarea anumitor sosuri.

"Având o masă de confort foarte plăcut o dată pe săptămână este bine, dar dacă alegeți paste pentru un sos de roșii, mai degrabă decât unul care este cremoasă."

Și, bineînțeles, nu poți merge prost cu o salată italiană. Gustoase și hrănitoare: sunt un vis plin de fibre dietetician.

Pizza este bine: dacă nu mâncați prea mult.

tailandez

Atâta timp cât alegeți cartofi prăjiți și supă curată pe curry pe bază de cremă de nucă de cocos și evitați să vă adăpostiți în felul următor, cum ar fi roșiile de primăvară, Thai este o opțiune destul de sănătoasă. De asemenea, după cum subliniază doamna Holmes:

"Thai chiar se împrumută să fie împărțit cu ceilalți, astfel că este un loc în care probabil că veți comanda mai puțin în mod normal."

Geraldine Georgeou, un alt dietetician, a reiterat aceste sentimente într-un interviu cu The Huffington Australia ; " Mai degrabă decât să mergeți la un pahar de curry sau roșii de primăvară, mergeți la o salată frumoasă și proaspătă de carne de vită thailandeză ".

Și dacă nu vă puteți ajuta singuri și vă sfătuim să faceți o curry, vă recomandă să cereți mai multe legume și "Evitați slurping jos toate baza de lapte de nucă de cocos".

Nu se vede o rolă de primăvară.

indian

La fel ca Thai, indianul este ca și cum ar fi sănătos sau încărcat cu grăsime pe măsură ce îl ordonați.

Dahl-curry pe bază de lentilă - este minunat pentru că este bogat în fibre și proteine ​​și are un conținut scăzut de grăsimi. Cu toate acestea majoritatea preparatelor din carne vin cu sosuri bogate în calorii. Deci, dacă doriți să mâncați cât mai sănătoasă posibil, doamna Holmes vă sfătuie să luați mâncărurile uscate gătite în stil Tandoori (un fel de mâncare marinată gătită într-un cuptor de lut).

Și în cele din urmă, a spus ea Daily Mail , întotdeauna departe de naan - în special cele care vin cu brânză. Dar dacă ați făcut asta, viața nu ar merita să trăiască - nu-i așa?

Pentru dragostea lui Vishnu, nu trece peste naan.

japonez

Nu poate fi decât un câștigător, iar dacă vrei să mănânci cea mai sănătoasă posibilă, Lee Holmes recomandă japonezilor - în special sashimi (pește crud servit fără orez).

"Cuplați acest lucru cu fasole edamame și o salată de alge. Adăugați un pic de wasabi pentru aromă și mâncați ghimbirul murat, deoarece acest lucru este bun pentru intestin. "

Dacă alegeți sushi, doamna Holmes a spus The Daily Mail, opriți orezul alb pentru maro - o opțiune disponibilă acum în multe restaurante japoneze.

Sophie Guidolin ia spus lui D'Marge că un alt beneficiu al restaurantelor japoneze este că vă permit să păstrați comenzi pentru porții mici de mâncare până când sunteți plini, permițându-vă să gestionați mai bine cantitatea de alimente pe care o consumați.

"Bucătăria japoneză, spre deosebire de cele mai multe alimente fast-food, este adesea făcută la comandă cu ingrediente minime și accent pe echilibru. Alimentele fermentate sunt excelente pentru sănătatea intestinului, pești precum somonul livrează acizi grași omega-3, ceaiul verde este plin de antioxidanți, în timp ce algele sunt recunoscute pentru multe vitamine și minerale, de la iod la vitaminele A, B, C, D și E, " ea a adăugat.

Japonezii se află în topul celor mai sănătoase mese de mese.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever