Dunhill ICON Elite: Masculinitatea britanică îmbuteliată

Anonim

Următorul articol a fost sponsorizat de dunhill

Dacă sunteți un om care este fascinat în căutarea excelenței, un om care are caracter și stil are o eleganță învechită sau un om care are maniere rafinate este moștenit dintr-o apreciere profundă pentru tradiție și lucruri mai fine în viață, noi te salutăm. În al doilea rând, care este aroma dvs. de semnătură? Dacă doriți să lăsați o impresie de durată, dunhill's ICON Elite este noul nostru favorit personal.

S-ar putea să fiți deja familiarizați cu gama ICON dunhill. Elite este a treia adaptare sofisticată a mărcii - o interpretare modernă și fără sfârșit a unui parfum iconic, masculin.

De fapt, masculinitatea este o caracteristică de bază a gamei întregi de dunhill ICON, în special Elite. Sufletul acestui parfum este construit pe o bază puternică de Bigarade siciliană, Vetiver și lemn de santal, producând o lemnoasă dură care formează semnătura parfumului.

Condimentele puternice, cum ar fi Cardamon și Pepperul Negru, adaugă o adâncime și forță mai mult la dunhill ICON Elite, în timp ce Heart Blue Sage și Juniper îl păstrează elegant. În cele din urmă, o combinație puternică de lemn de Ebony joacă împotriva Black Suede pentru a demonstra detaliile mai fine ale parfumului și meșteșugul expert.

În ceea ce privește sticla? Ei bine, evocă mai mult din aceeași eleganță britanică ca și mirosul pe care îl conține. Având inspirație din bogatul moștenire britanică de motoare a lui Alfred Dunhill, designul sticlei ICON Elite este imortalizat în sticla onyx elegantă. De asemenea, este dotat cu modelul transformat de motoarele semnate, un design incredibil de precis și complex, care reprezintă o atenție deosebită pentru detaliile și abilitățile de neegalat ale ingineriei caracterizate de dunhill.

Unicul, proaspătul, picantul și lemnul, dunhill's ICON Elite este pentru omul care își împarte timpul între oraș și țară, încorporând un lux britanic râvnit și inconfundabil, fie acasă, fie în străinătate. Este pentru omul care, pe primul spray al mirosului său de semnătură, radiază încrederea fără aroganță, apel fără ego. Destul de simplu, ICON Elite pentru dunhill este pentru un adevărat domn.

dunhill ICON Elite 100ml $ 140 și ICON Elite 50ml $ 100 sunt disponibile la magazinele Myer și David Jones acum. Primiți un cadou gratuit când achiziționați dunhill ICON Elite100ml de la David Jones sau Myer. Un cadou pe client, disponibil începând cu data de 7 august, în timp ce stocurile durează și nu sunt disponibile împreună cu alte oferte.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever