Dwyane Wade vă arată cum să vă ridicați pachetul Fanny cu un Rolex de 44.000 de dolari

Anonim

Noi nu credeți. Rock-ul a pionierat-o. Rapperii l-au rafinat. Și acum Dwyane Wade a ridicat stilul de ambalare a fanilor polarizați la un nivel complet nou.

Steaua NBA a fost la un eveniment de lansare la Los Angeles, când a cuplat un pachet de fanii de dimensiuni mari, cu o tee negră, denim căptușit cu manșoane, șosete negre și adidași de culoare albă. $ 44, 150 Rolex Day-Date 40 ceasornicar.

Arata cu siguranta nu va fi pentru gusturile tuturor, insa nu exista nici o indoiala ca bumbagul (fanny pack) pe toata tendinta pieptului a evoluat pentru a castiga un loc in lumea de moda de azi (alaturi de o multime de meme).

Vrem să vedem din ce în ce mai mulți băieți de tip hype hype, care balansează pachetele Supreme cu fanii lor, spre deosebire de "băieții" de acum. Indiferent dacă este sau nu un lucru bun pentru moda viitorului bărbat, este ceva ce vă vom lăsa să decideți.

Ceea ce spunem este că nu pare să iasă dincolo de soția lui Wade, Gabrielle Union. Vrem să spunem cu adevărat, ce trebuie să aveți cu adevărat în pachetul ăla?

1/4

2/4

3/4

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării