Ellen DeGeneres își dezvăluie ocazional Rolex-ul de 175.000 de dolari în ultimul interviu pentru Seinfeld

Anonim

Poate să danseze ca un băiat alb, poate să pună întrebările dificile cu un zâmbet și poate face pe oameni să râdă. Și acum Ellen Degeneres poate adăuga o altă recunoaștere pentru repertoriul său impresionant - proprietarul mândru al unui Rolex Paul Newman Daytona Reference 6241 de $ 175.000.

Potrivit unei vânzări din trecut a lui Hodinkee, piesa foarte căutată de Paul Newman Daytona a fost un pic de cal întunecat în zilele sale de debut. Ea conținea un cadran alb, cu sub-registre negre, butoane de cronograf împingătoare și un cadru acrilic negru. Aceste numiri "exotice" nu au fost privite cu mult înapoi în 1969, iar modelul a stat latente pe raft timp de mai mulți ani până în anii 1980, înainte ca colecționarii italieni să-i descopere și le-a dat porecla lui Paul Newman Daytonas după ce a văzut o imagine a actorului .

Fast forward mai mult de 30 de ani și ceasul este acum unul dintre cele mai profitabile Rolexes de epocă care a lovit vreodată piața. Și aici avem o gazdă de talk-show, Ellen DeGeneres, care o aruncă în mod obișnuit în jurul ei pe mână, în cel de-al treilea episod al comedianilor lui Netflix în mașinile de preparare a cafelei.

Premisa spectacolului este exact ceea ce credeți că este. Jerry Seinfeld, o comedie, se întâlnește cu Ellen DeGeneres, un alt comedian, pentru a vorbi despre totul, de la modul în care gazda de talk-talk a început-o în comedie, la familie, cai și a lua sfaturi de modă.

Mai important, Rolex-ul de epocă este asociat cu o mașină corectă, când Seinfeld preia DeGeneres într-un Toyota FJ40 Land Cruiser din 1977. Nu puteți vedea Rolex-ul în videoclipul de mai jos, dar puteți vedea la ce se ridică perechea.

Aceasta nu ar fi prima dată când o celebritate a arătat cea mai bună colecție de ceasuri pentru public. David Beckham a purtat recent un ceas de 55.000 de dolari cu un teu alb de bază în Tokyo, în timp ce Floyd Mayweather a ieșit cu un ceas încrustat cu diamante de 18 milioane de dolari.

(prin Hodinkee)

1/3

2/3

3/3

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor