Verificări esențiale pre-foto pentru a vă asigura că veți căuta întotdeauna cel mai bine

Anonim

Este un fapt al vieții că nu putem face întotdeauna o fotografie bună. Indiferent dacă este vorba de iluminare, de felul în care cad parul sau de o expresie nemaipomenită, nu va fi niciodată perfectă.

Totuși, știm că ești mai bine decât asta, așa că am pus o listă de control psihic împreună pentru a evita etichetele Facebook stânjenitoare și pentru a te asigura că ești prezentat în restul lumii ca un bastard magnific care ești.

Iată câteva lucruri și lucruri esențiale înainte ca cineva să vă prindă cana.

Indrepta

Te-ai confruntat cu dificultatea de a cheltui bani pe un costum frumos și cravată, doar ca să fie arătat încrețit și dezordonat în fotografiile tale. Două lucruri: o postură bună și o curățătorie excelentă. Asigurați-vă că ansamblul dvs. pornește perfect apăsat (și curățat) și când becurile flash încep să se oprească, fixați-vă, arătați bine și păstrați spatele drept. Nimănui nu-i place cumva o slujbă.

Evitați colțul lui Raver (Disco Foam)

Da. Ne referim la excesul de scuipat și de crud care se pot acumula în colțurile gurii tale. Nu numai că este destul de gros, de asemenea, arată înfiorător în fotografii. Dacă înseamnă să găsiți un colț liniștit și să folosiți pătratul drept buzunar, așa să fie. Doar nu lăsați să se întâmple.

Puneți-vă legătura sub gulerul și strângeți gulerul în sacou

Știm că dacă sunteți leneș sau într-o grabă, jacheta și cravată pot deveni o idee ulterioară sau chiar un accesoriu opțional. Dar suntem de gândire, "dacă o să faceți asta. Fă-o corect'. Aceasta înseamnă completarea întregului proces de legare a cravatelor, prinzarea gulerului în sacou și finalizarea acestuia prin fixarea nodului sub gât. Lăsând-o chiar puțină liberă vă va face să arătați ca o sleaze de 70 de ani.

Încercați să nu vorbiți (sau mâncați)

Nu este nevoie să fiți mut, dar atunci când fotograful începe să vă hassle pentru o clipă, este un semnal pentru a înghiți acel gust de alimente și păstrați jabbering la un nivel minim. Da, fotografiile sincere pot adesea să vă accentueze cele mai bune valori, dar când vă bați joc de colegii dvs., probabil că nu vă uitați la cele mai bune.

Evitați gâtul nepotrivit

Ține-l simplu, prost. Nu este nevoie să priviți în sus, în jos sau în lateral. Păstrează-ți capul în sus și înapoi drept. Îndreptați-vă capul în jos vă va oferi o frunte strălucitoare sau o barbă dublă, iar arcurile vor face să arătați ca o ticăloasă.

Verifică-ți dinții

Dinții pot face sau pot rupe o fotografie. Poate că te-ai străduit să treci printr-o pereche de pahare de roșu, sau că ți-ai plăcut pisicile de pătrunjel. În orice caz, există o mare șansă ca albii tăi perle să nu-și facă cele mai bune rezultate. Obțineți unul dintre colegii tăi să-ți verifici chompii pentru pete sau resturi alimentare înainte ca fotografiile să înceapă.

Încearcă să nu clipești

Desigur, nu există nici o modalitate clară de a evita acest lucru, dar dacă simțiți nevoia să clipiți, scoateți-o din sistem înainte ca camerele să înceapă să cedeze. Un alt sfat este să vă închideți complet ochii până când toată lumea spune "brânză", dar ați putea risca să căutați un pic ciudat. Nu este nimic mai rău decât o lovitură de grup mare, cu un Bill Blinky.

Fixați-vă părul

Părul nimănui nu se uită perfect la sfârșitul nopții, mai ales dacă ați sculptat dansul. Dar, înainte de a face poze, asigurați-vă că părul este șlețat în jos, împins înapoi sau chiar lângă față. Secretul acestui lucru este tot în pregătirea dvs. de dinainte de eveniment. Nu treceți peste bord cu un produs, ci doar suficient, astfel încât mâna prin părul dvs. mai târziu seara îl va împinge la loc.

Alege-ți zâmbetul

Câștigătorii sunt îngroziți. Dacă arăți cel mai bine cu un zâmbet uriaș, gândește-te la ceva care te face să râzi de rezultatul cel mai natural. Dacă sunteți mai deștept, amintiți-vă gradul în care ați zâmbit într-o fotografie măgulitoare și mima-o.

Ia băutul din mâna ta

O persoană inteligentă a spus odată că nu ți-a făcut fotografiile cu un pahar de băut în mână. Suntem de acord, nu este un aspect bun și de multe ori te poate face să pari mai ciudat decât minunat. Băutura doar atârnă în jur ca un supliment suplimentar. Această regulă include berea, vinul și șampania. O băutură acceptabilă este Pina Colada, dar numai dacă sunteți pe un windsurfer.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor