Maestrul rău din spatele epidemiei "Bin Chicken" din Sydney a fost în sfârșit prins

Anonim

Păstrați prietenii apropiați și dușmanii mai aproape: această vorbă este mai relevantă decât oricând în cea mai recentă saga a epidemiei "bin pui" din Australia. De ani de zile, o organizație pe care cei mai mulți Sydneysiders i-au considerat prieten cu orașul, îngrijind animalele rănite, oferind un impuls economiei - chiar devenind un simbol al mândriei australiene, a subminat, de fapt, sănătatea și sanatatea consumatorilor urbani de prânz .

ABC a susținut ieri că grădinia zoologică din Taronga ar putea fi, de fapt, responsabilă pentru migrația albului Ibis (în trecut) către centrele urbane de pretutindeni. Cum așa? La începutul anilor 1970, "Taronga Zoo a lansat un program experimental de reproducere încurajând ibisul australian alb să pătrundă în bazinul Sydney Harbour" ( ABC ).

"În 1973, doar 19 ibis din Healesville din Victoria au fost ținute la grădina zoologică și au fost încurajate să se reproducă ca păsări libere".

Dar acum ceea ce fusese cunoscut ca unul dintre "cele mai grațioase și decorative ale păsărilor australiene", este acum un "vârf de curcan" sau "scafandru de gunoi" pe care cu toții ne place să-l urăsc. Este suficient să spunem: Ibisul a trecut printr-o schimbare majoră de percepție.

Dr. Richard Major, cercetător principal la Muzeul Australiei, a declarat pentru ABC că, deși "este inechitabil să îndrepți degetul direct spre Gradina zoologică din Taronga", este "rezonabil să suspectezi că programul său a ajutat locuitorul zonelor umede să se adapteze la viață un oras."

"Păsările au vizitat Sydney în trecut și în 1970 au fost înregistrate păsări în Sydney, dar nu există înregistrări de reproducere în Sydney până în anii 1980", a spus el.

Potrivit lui, acest lucru o face, de asemenea, "rezonabil să bănuiți că a fost un punct de nucleation în Sydney, care a încurajat păsările să rămână și să lucreze cum să valorifice pe un peisaj urban".

Cu toate acestea, el a mai spus că schimbarea populației Ibis a fost, de asemenea, în scădere până la secetă și degradarea mediului înconjurător a habitatului său original.

"În anii 1980, era destul de comun ca 15.000 de ibi să fie cuibărit în colonii într-o zonă umedă inundată în bazinul Murray-Darling și nu mai vedem numerele în Murray-Darling", a declarat el ABC.

Aceasta înseamnă că țărmul a devenit un refugiu pentru secetă atunci când nu primeau suportul de apă dulce de apă dulce și apoi a descoperit că sandwichurile de pui și carnea de supă au un gust mai bun decât viermele.

De asemenea.

"Orașele au apă de apă dulce destul de previzibilă și au avut site-uri bune de hrănire."

El a spus, de asemenea, că sunt mai puțin abundente decât anticele lor agresive, iar turmele orașelor le-ar face să pară; "Probabil am văzut o scădere a populației globale ibis, dar credem că sunt mult mai abundente" ( ABC ).

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării