Cele mai bune ceasuri pe care le puteți obține sub 1,000 dolari chiar acum

Anonim

Nimeni nu se naște bogat. Bine, unii sunt, dar pentru ceilalți avem ceasuri de tranziție - ceasurile care introduc călătoria în vasta lume a ceasurilor de precizie.

Vorbim despre magia de 1.000 de dolari - un punct de preț care demonstrează ceasuri cu un caracter distinct și o anumită calitate a construcției fără a sparge banca.

Alpina Startimer Pilot Cronograf

Vom ieși și o vom spune. Dacă nu vă puteți permite un pilot mare IWC, atunci cronograful Alpina Startimer Pilot este ceasul pe care îl puteți obține. Ceasul prezintă o estetică foarte asemănătoare, fără eticheta de preț mare, în timp ce elvețianul este încă produs. Comerțul? O carcasă din oțel inoxidabil de 44 mm găzduiește mișcarea de cuarț AL-372 din cuarț, spre deosebire de o mișcare automată. Mișcarea Alpina are încă o treabă bună, dar cu funcții de cronograf care afișează 60 de secunde, 30 de minute și 1/10 din secundă. Mâinile de ore, minute și secunde, inclusiv marcatorii, sunt finalizate cu alb pentru a contrasta cu un cadran albastru. Ceasul este lustruit cu un cristal safir rezistent la zgarieturi si o curea din piele maro cu cusatura de contrast.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 44mm
Funcții: Cronograf, dată, oră, minute, secunde
Rezistența la apă: 100m

A CUMPARA

Hamilton Khaki Field Titanium Watch

Alăturați-vă în partea întunecată fără a rupe banca. Hamilton's Khaki Field Watch dispune de o carcasă de titan din PVD de culoare neagră de 42 mm și o placă fixă ​​de titan negru cuplată cu o curea din material textil neagră. Tamburul negru prezintă mâini luminoase contrastante și cifre arabe, care au și marcaje de 24 de ore. Funcțiile suplimentare includ o fereastră de dată la marca 3, condusă de mișcarea automată H-10 a calibrului Hamilton, cu o rezervă de putere de 80 de ore. Nu este o propunere proastă pentru un ceas elvețian realizat sub marca de 1.000 $.

Caz: Titan
Dimensiune: 42mm
Funcții: Data, oră, minute, secunde
Rezistența la apă: 100m

A CUMPARA

Frederique Constant Horological Smartwatch

Cei care iubesc aurul de aur, dar nu eticheta de preț, pot opta pentru oferta Swiss made din oțel inoxidabil de la Frederique Constant. Carcasa de 42 mm a fost finisată într-un ton de aur de trandafir și legată cu un cadran metalic albastru și curea din piele aligator. La acest punct de preț va trebui să vă stabiliți cu un cadru fix, dar asta nu ar trebui să fie prea mult, având în vedere detaliile de pe fața ceasului. Mâinile cu tonuri de aur de mână și indicele alternativ și marcajele orarelor numerice romane fac ca o piesă elegantă să fie definită în continuare de o combinație de date / un al doilea sub-cadran la ora 6. Mișcarea este sortată cu o mișcare quartz Frederique Constant calibru FC-285 și terminată cu cristale de safir rezistent la zgârieturi.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 42mm
Funcții: Data, ora, minutele, secundele, calendarul
Rezistența la apă: 50m

A CUMPARA

Cartierul II Carter

Designul și funcționalitatea este câștigătorul aici, Carter II GMT devenind o opțiune atractivă pentru călători. Există funcții duale și date date de o mișcare elvețiană de 515, 24 h, în timp ce o carcasă neagră din oțel inoxidabil, așezată la o înălțime de 39, 5 mm, îl face confortabilă. Pe cadran există numere suprapuse contrastează cu un cadran bogat de două tonuri negre. Întreaga piesă este lustruită cu o coroană solidă de bronz, sticlă acoperită cu safir și curea din piele.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 39.5mm
Funcții: GMT, oră, minute, secunde
Rezistența la apă: 5 ATM

A CUMPARA

Glycine Airman SST 12 automată

Acesta este un exemplu decent de ceas de argint la prețuri accesibile, însoțit de o brățară de plasă de argint. Ceea ce nu are o carcasă din oțel inoxidabil de 43 mm într-o carcasă mobilă, se ocupă cu detaliile complicate pe un cadran albastru. Luminile de mâini de argint, marcajele orarelor de index și marcajele de 24 de ore pe jantă exterioare fac o piesă originală. Există, de asemenea, o afișare a datei la marca 3, determinată de o mișcare automată. Ceasul elvețian a fost finisat cu un cristal de safir rezistent la zgârieturi.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 43mm
Funcții: GMT, calendar, oră, minute, secunde
Rezistența la apă: 200m

A CUMPARA

Gucci GG2570

Fiii de moda nu trebuie să-și petreacă mare pentru a obține un ceas elegant. GG2570 de la Gucci oferă o carcasă din oțel inoxidabil de 41 mm care găzduiește o mișcare de cuarț fiabilă. Funcțiile pe această piesă includ ore, minute și secunde mâini în argint, contrastează cu un cadran negru. Există și o fereastră de dată la marca 6. Ceasul este completat cu o curea de nylon verde și roșie.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 41mm
Funcții: Data, oră, minute, secunde
Rezistența la apă: 100m

A CUMPARA

Bamford Watch Departamentul Mayfair

Simplitatea simplă este tema oferită de Bamford Watch Departamentul de sub- $ 1, 000. O carcasă din oțel inoxidabil periat de 40 mm găzduiește o mișcare Quartz Miyota 2035 și un cadran negru, cu alb, cu indicii Super-LumiNova albi. În exterior există un rampă rotativă unidirecțională, lentilă de cristal de safir și o curea din piele neagră. Nu este rău pentru o piesă britanică făcută la acest punct de preț.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 40mm
Funcții: Ora, minute, secunde
Rezistența la apă: 10 bari

A CUMPARA

MIDO Căpitane Ocean Star

Elveția a făcut MIDO adaugă o atingere subțire la extravaganță cu oferta de aur din argint placat cu aur. Există un cadru rotativ unidirec, roșu, placat cu aur, cu un inel negru de sus, care curge frumos într-un cadran negru, cu mâini de culoare auriu de aur și indici de oră de index. Coborârea automată Caliber 80 oferă o rezervă de putere de 80 de ore, precum și cronograful, data mare, ziua, ora, minutul și funcțiile mici secunde. Un cristal safir rezistent la zgarieturi si o curea de cauciuc negru asigura ca ceasul poate rezista unui stil de viata activ.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 42.5mm
Funcții: igdte, zi, oră, minut, secundă mică
Rezistența la apă: 200m

A CUMPARA

Baume & Mercier Classima

Baume & Mercier aduce o privire fără întrerupere la o piesă accesibilă cu numele clasic. O carcasă din oțel inoxidabil de 40 mm din argint, asociată cu o curea din piele neagră, este doar începutul. Ceasul vine cu un cadran alb, cu mâini de ton de argint și marcaje de oră de index, în timp ce cifrele romane marchează pozițiile de la 3, 6, 9 și 12. Există și o afișare a datei la ora 3. Mișcarea precisă cu cuarț și cristalul de safir rezistent la zgârieturi finalizează frumos ceasul.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 40mm
Funcții: Data, oră, minute
Rezistența la apă: 50m

A CUMPARA

Ball Fireman automat

Bilele aduce estetica lui Elveția la joc cu Fireman Automatic, o piesă masculină care prezintă stilul tradițional. O carcasă din oțel inoxidabil de 40 mm este asociată cu o brățară din oțel inoxidabil. Pe cadranul negru există ore luminoase de argint și mâini minuscule, în timp ce mâna secunde este galben strălucitor. Există, de asemenea, o afișare a datei între pozițiile de la ora 4 și ora 5. Ceasul ceasului este alimentat de o mișcare automată cu o rezervă de putere de 38 de ore.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 40mm
Funcții: Data, oră, minute, secunde
Rezistența la apă: 100m

A CUMPARA

Raymond Weil Freelancer

O piesă remarcabilă în acest segment de la Raymond Weil vine sub forma unui carcasă din oțel inoxidabil mai mare, de 42, 5 mm, asociată unei curele de cauciuc negru cu cusături roșu contraste. Un cadran albastru necesită atenție cu mâinile cu tonuri de argint și marcajele orare numerice arabe, în timp ce marcatorii minute împodobesc muchia exterioară. Mișcarea automată oferă 38 de ore de rezervă de energie, în timp ce un cristal de safir rezistent la zgârietură păstrează lucrurile care par a fi noi pentru această piesă elvețiană.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 42.5mm
Funcții: Data, oră, minute, secunde
Rezistența la apă: 100m

A CUMPARA

Oris Artix Automatic

Un alt produs din oțel inoxidabil, care se comportă bine la acest punct de preț, vine de la Oris. O carcasă din oțel inoxidabil de 39 mm este îmbinată cu o brățară din oțel inoxidabil. Elementul central este un cadran albastru, cu mâini și indicatoare cu luminozitate de argint, cu marcatori arabi numerici. O mișcare automată Oris caliber 733 cu o rezervă de putere de 38 de ore este utilizată pentru a oferi funcții de dată, oră, minut și secunde pentru această piesă elvețiană.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 39mm
Funcții: Data, oră, minute, secunde
Rezistența la apă: 100m

A CUMPARA

Shinola Guardian

Ceva puțin diferit de ceea ce am văzut este de Shinola, compania americană de ceas care face bine în acest segment de prețuri. Este o piesă obișnuită care prezintă o carcasă neagră PVD de 41, 5 mm, împodobită cu o curea de piele de latigo de culoare anilină. Mișcarea este ordonată după un Argonite 705 construit cu mândrie în Detroit din părțile elvețiene.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 41.5mm
Funcții: Ora, minute, secunde
Rezistența la apă: 5 ATM

A CUMPARA

Sekford Tip 1A

Curele simple și simple pe un ceas cu cadran albastru sunt cheia ofertei lui Sekford. Este vorba de indiciile elegante britanice de design care sunt perfect asociate cu ingineria elvețiană. Rezultatul este o carcasă din oțel inoxidabil de 40 mm, care găzduiește mișcarea de cuarț Ronda 702 aurită. O curea din piele neagră și o lentilă cu cristale minerale împachetează frumos lucrurile.

Cauza: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 40mm
Funcții: ore, minute
Rezistența la apă: 3 bari

A CUMPARA

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene