Expert în fitness dezvăluie secretul de a te rupe în anii dv

Anonim

Tinere, e timpul să vorbim. Cele douăzeci de ani frivolă este un deceniu plin de aventură, miscare și experimentare și în creștere într-un om. În această călătorie corpul uman al douăzeci și ceva se confruntă cu un număr de adversari, adesea auto-provocați și complet evitabili. Dar asta este ceea ce este vorba despre tinere?

Am vorbit cu doi experți în domeniul sănătății și al fitnessului pentru a aborda problema presantă a ceea ce se întâmplă adesea cu corpul vostru în timpul anilor douăsprezece ani și a modului în care vă puteți îngriji de el pentru a vă asigura că acesta se deschide fără probleme chiar după treizeci de ani.

Setați o rutină și faceți-o

Nu intenționăm să fim mămici la D'Marge, dar atunci când un expert calificat în domeniul fitness subliniază necesitatea de a respecta un plan de joc, ar trebui să fiți atenți. Jordan Ponder, care este fondatorul companiei Transform Health in Sydney, spune că cea mai mare preocupare pentru bărbații în vârsta de 20 de ani este echilibrarea unei vieți sociale cu exerciții regulate. Nu te lăsa păcălit gândindu-te că corpul tău poate lua bătăile de când e în prim-plan.

"Săriți înapoi, dar asta pentru că stresul nu este la fel de ridicat", spune Ponder. "Lucrurile vor începe să ia o taxă în ultimele douăzeci de ani, pe măsură ce stresul și responsabilitățile cresc". Gândiți-vă cumpărați proprietăți, preluând presiunile zilnice ale muncii și gestionând relațiile.

Când vine vorba de menținerea corpului celor douăzeci de ani într-o formă superioară, este vital să exerciți în fiecare zi timp de cel puțin o oră cu o intensitate suficientă. Acest lucru poate veni sub forma unei sesiuni de gimnastică, a alerga sau a înota. Acest lucru va asigura că nivelurile de energie rămân consecvente într-un moment în care metabolismul unui om încetinește timpul mare în anii treizeci de ani.

Puneți simplu, "puneți în aplicare o rutină pentru care sunteți responsabil. Întâlniri PT, cursuri personale pe care le-ați rezervat în dvs. nu puteți rata, ciclism marți

.

a fi tras la răspundere prin rutină este importantă ".

Îmbunătățiți-vă dieta

Păstrarea unui control al dietei dvs. de douăzeci va asigura că organismul dumneavoastră are toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru a stimula sistemul imunitar. Un tip mare de bănuiți în această vârstă are gradul de mortalitate.

O dietă sănătoasă și echilibrată este tot ceea ce este necesar pentru a se asigura că bolile cu ușurință evitabile pot fi ținute la loc. "În mod înțelept, micul dejun se face dimineața în fiecare zi. Ceva pe care-l puteți face, spre deosebire de consumul de alimente, care devine o tendință în aceste zile ", spune Ponder.

"De asemenea, limitați consumul de alcool la două zile pe săptămână și nu permiteți băuturilor sociale să apară mai mult decât au nevoie."

Păstrați sănătatea mentală în control

Dr. Zac Turner de la Clinica Privée spune că, din toate grupele de vârstă masculină, bărbații în vârsta de 20 de ani sunt cel mai probabil să moară de sinucidere, accidente de mașină sau leziuni care pot fi prevenite.

Este deosebit de important ca bărbații din această grupă de vârstă să vorbească atunci când se luptă mental. Acest lucru va duce la o viață mai lungă și mai sănătoasă, potrivit lui Turner.

"Când vine vorba de bărbați în vârsta de douăzeci de ani, nu vă fie frică să vă întrebați pe ceilalți și pe prietenii cum se descurcă mental. Suflarea lucrurilor cu o atitudine "va fi bine" este o modalitate de a vedea defalcarea în sănătatea mintală ".

Încercați Headspace pentru a ține sub control acel creier al tău. Este ușor să urmăriți meditația ghidată.

Alege tipul de alcool potrivit

Credeți sau nu, tinerii vor bea sume mari în cei douăzeci de ani și există un mod corect și greșit de a face acest lucru. Când intri în forța de muncă profesională sau într-o scenă antreprenorială la vârsta de 20 de ani, este un lucru comun că afacerea tinde să se facă cu ajutorul alcoolului.

"Pentru tineri, încercați să beți un pic mai puțin din alcoolul ieftin și să-l cheltuiți pe ceva puțin mai scump; alcool care este distilat mai bine și are mai puține conservanți cum ar fi 100% agave tequila. Tequila bună este alcoolul cel mai puțin procesat, astfel încât să nu vă lase cu o mahmureală ".

"În această etapă este vorba de a deveni mai inteligent. Aflați cum să vă recuperați mai bine. O mulțime de oameni petrec acest deceniu care se abate săptămânal. Lucrează când poți și nu poți fi scos și găsești niște curele de mahmureală care lucrează pentru tine.

Dacă sunteți predispus la o mahmureală, cel mai bun lucru de a avea dimineața este ouăle. Taurina ajută de asemenea la reducerea grețurilor și a durerilor de cap.

Managementul riscului propriu

O mare parte a menținerii stării de sănătate a persoanelor în vârstă de 20 de ani se referă la gestionarea riscului de sine. Odată cu descoperirea drogurilor și a alcoolului pentru prima dată în decursul acestui deceniu, va exista, fără îndoială, o șansă crescută de rănire sau de deces.

"Se pare că suntem beneficiari cu risc sporit în această perioadă de timp", spune dr. Zac Turner.

Indicatorii lui pentru evaluarea riscurilor de sine în anii dv. Sunt următorii:

  • Introducerea sistemelor astfel încât să nu riscați riscurile sau cât mai multe riscuri
  • Știți ce medicamente luați. Kiturile de droguri de auto-testare sunt libere sau ridicol de ieftine și ai nevoie doar de o fracțiune de pilulă pentru a fi testat pentru a determina dacă este MDMA sau ceva care ar putea pune capăt vieții tale
  • Dacă veți avea riscul de a face medicamente halucinogene, faceți-o într-un mediu controlat sau undeva unde nu vă puteți răni

Acordați atenție schimbărilor din corpul dvs.

Majoritatea bărbaților în vârsta de douăzeci de ani vor avea un corp care se află în prim-plan. Dacă descoperiți că sistemul dvs. imunitar este slab în această perioadă, probabil că vă aflați în grupul celor care se ocupă neobosit înainte de a lua o pauză în străinătate. Aici este locul unde se produce boala. Cu alte cuvinte, puteți avea un corp tânăr și rezistent, dar nu puteți scăpa de somn și odihnă. Organismul o cere să se repare, să lupte împotriva virușilor și să se recupereze.

O altă zonă de monitorizare a modificărilor organismului este în timpul introducerii proteinelor în organism.

"Nu credeți că fiecare supliment proteic este un supliment rapid este crucial", spune Turner.

"Citirea spatelui pulberilor și băuturilor proteice este o necesitate deoarece sunt pline de rahaturi în cea mai mare parte. Vom îmbătrâni mai mult pentru că avem o dietă bogată în proteine. "

Când vine vorba despre piele, punctul a fost mult timp jucat în Australia. Soarele arde în anii tăi mai tineri, în special în anii adolescenței, pre-dispunem în mod masiv bărbații la melanoame mai târziu în viață.

"Chiar mai mult decât alți ani, atunci când petreceți majoritatea timpului în soare", spune Turner.

În ceea ce privește verificarea prostatei în deceniul acesta, experții spun că nu este încă necesar. În schimb, tinerii ar trebui să pună întrebări despre istoria familială a acestora și să vorbească despre cine era bolnav, când erau bolnavi și de ce au murit.

"Dacă ai un unchi, un bunic și altcineva care a murit de cancer intestinal, probabil că ar trebui să vorbești cu un medic general despre asta. Pregătiți-vă ce lucruri au greșit în familie și dacă sunteți predispus la diabet, cancer și chiar chelie. Este vorba despre prevenirea pentru viitor. "

"Aflați despre corpul dvs., dar nu încercați să îl diagnosticați prin intermediul Google."

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor